Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 2 dalam talian Sarjana Muda Program dalam Reka Bentuk Visual 2023

2 dalam talian Sarjana Muda Program dalam Reka Bentuk Visual 2023

Gambaran keseluruhan

ijazah sarjana muda dalam talian boleh siap dalam tempoh tiga hingga empat tahun. Pelajar dapat mengikuti program dalam bidang pengajian mereka untuk mendapatkan kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk kemajuan kerjaya mereka.

Apakah yang dimaksudkan dengan ini sarjana muda dalam talian dalam reka bentuk visual? Program-program ini bertujuan untuk menampung pembangunan dan penghalusan kemahiran reka bentuk praktikal melalui projek-projek dan kajian teori seni. Pelajar mempunyai peluang untuk meneroka aktiviti seni halus seperti melukis, fotografi, arca, lukisan, pengimejan digital dan pemasangan 3D. Percubaan dengan ilustrasi dan meneroka media baru dengan reka bentuk grafik juga biasanya topik kursus menonjol. Dengan bimbingan yang khusus tutor dan perbincangan maya dengan rakan sebaya, pelajar digalakkan untuk mewujudkan satu portfolio mempamerkan pelbagai kerja dalam seni visual.

darjah reka bentuk visual boleh digunakan untuk banyak bidang kerjaya yang berbeza.Memahami bagaimana untuk memohon penyelidikan teori kepada projek-projek, pembelajaran bagaimana untuk membentangkan dan reka bentuk pasaran, dan mengamalkan penyelesaian masalah estetik adalah beberapa kemahiran berharga yang pelajar boleh gunakan untuk mendapatkan kelebihan dalam pasaran yang kompetitif dan mendapat pekerjaan membayar lebih tinggi.

Kos ijazah sarjana muda dalam talian mungkin berbeza-beza dengan lokasi dan tempoh program. Bakal pelajar harus mendekati setiap sekolah dengan pertanyaan mengenai kos, keperluan kursus dan bantuan kewangan.

Terdapat banyak mungkin kerjaya reka bentuk visual dalam pelbagai industri kreatif dan perniagaan. Syarikat sering boleh merujuk kepada pereka untuk mewujudkan konsep produk, menggunakan perisian komputer untuk pembangunan dan membantu untuk membentuk strategi pengiklanan. Pelajar boleh memohon kemahiran reka bentuk mereka kepada bidang-bidang seperti reka bentuk pengeluaran, pemasaran, fotografi, ilustrasi, fesyen, pengurusan operasi dan pendidikan.

Pelajar biasanya mempunyai pilihan untuk mendapat ijazah dalam masa mereka sendiri sepenuhnya dalam talian.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang memulakan program, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di rantai

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana Muda
 • Pengajian Reka Bentuk
 • Reka Bentuk Visual
Bidang pengajian
 • Pengajian Reka Bentuk (2)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian