Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 26 dalam talian Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Sumber Manusia 2023/2024

26 dalam talian Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Sumber Manusia 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Ijazah sarjana muda biasanya boleh diperolehi dalam tempoh satu hingga empat tahun. Pelajar mempunyai peluang untuk mendapatkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan dalam pelbagai bidang pengajian bagi pengayaan peribadi dan kemajuan kerjaya mereka.

Apakah yang dimaksudkan dengan ini sarjana muda dalam talian dalam pengurusan sumber manusia? Program ini direka untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman dan keupayaan untuk mengatur dan menguruskan jabatan sumber manusia untuk pelbagai jenis organisasi. Kursus boleh memberi tumpuan kepada latihan dalam pelbagai teknologi maklumat, pemasaran, gaji, penyeliaan jabatan, objektif perdagangan, perhubungan pelanggan, undang-undang buruh, undang-undang sosial, perakaunan dan latihan vokasional. Banyak latihan memberi tumpuan khusus kepada geopolitik Eropah. Beberapa kursus juga mungkin mempunyai pra-syarat tertentu untuk mencapai sebelum memohon.

Siswazah dari program pengurusan sumber manusia mempunyai peluang untuk membina kemahiran organisasi dan komunikasi penting untuk kerjaya yang berjaya.Dengan belajar bagaimana untuk menguruskan aktiviti dan operasi perniagaan, memahami bagaimana untuk betul memimpin merekrut pekerja dan mempunyai kemahiran berhubung dalaman yang sangat baik, pelajar boleh menunjukkan kelebihan berbanding pertandingan apabila mencari tempat kedudukan dan menonjolkan diri mereka sebagai calon untuk gaji dan kenaikan pangkat yang lebih tinggi.

Kos memperoleh ijazah sarjana muda dalam talian sering berbeza-beza bergantung pada setiap lokasi sekolah dan panjang program. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai kos untuk ijazah tertentu, pelajar perlu menghubungi pejabat kemasukan institusi yang menawarkan kawasan pilihan pengajian.

Terdapat banyak peluang kerjaya yang berpotensi untuk graduan program pengurusan sumber manusia. Perniagaan di seluruh setiap industri memerlukan pakar yang berpengetahuan dan tampan untuk menguruskan jabatan sumber manusia yang positif dan berkesan untuk pekerja mereka.kerjaya mungkin termasuk pengurus sumber manusia, penasihat sumber manusia, pembantu eksekutif, jawatan pentadbiran, pegawai latihan dan pakar komunikasi dalaman.

ijazah dalam talian menyediakan pelajar dengan jadual fleksibel dan sumber. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang memulakan ijazah, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • BSc
  • BA
  • Sarjana Muda
  • BBA
  • Pengajian Pentadbiran
  • Sumber Manusia
  • Pengurusan Sumber Manusia
Bidang pengajian
  • Pengajian Pentadbiran (26)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian