Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 8 dalam talian Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Hospitaliti 2023

8 dalam talian Sarjana Muda Program dalam Pengurusan Hospitaliti 2023

Gambaran keseluruhan

Pelajar mencari cara yang fleksibel untuk mendapatkan pendidikan yang mungkin juga sesuai untuk program ijazah dalam talian. Program tersebut mungkin memerlukan pelajar mencatat bilangan tertentu kali dalam perbincangan bilik darjah atau kerja lengkap dengan pelajar-pelajar lain untuk menunjukkan penyertaan.

Apakah sarjana muda dalam talian dalam hospitaliti? pengajar Program sering membimbing ulama kepada aspek-aspek yang lebih halus pengurusan, perkhidmatan pelanggan dan pemasaran kerana ia berkaitan dengan sektor percutian, hospitaliti dan perniagaan pelancongan. Contoh nama-nama tentu termasuk Prinsip Pengurusan Etika, Analytics dan Teknologi, Hospitaliti Pengurusan Perniagaan dan Pemasaran dalam Persekitaran Global. Mungkin juga ada peluang kepada pelajar untuk pakar dalam bidang tertentu, seperti permainan atau destinasi pelancongan pembangunan.

Salah satu sebab untuk mendaftar dalam program hospitaliti adalah untuk belajar bagaimana untuk mengambil penjagaan yang betul tetamu di pelbagai persekitaran penginapan dan ruang hiburan dan hospitaliti.Kursus biasanya direka untuk membentuk peserta program ke dalam pengurus yang cekap dan pemimpin dalam bidang yang mereka pilih.

Setakat yang berapa banyak seorang ulama boleh mengharapkan untuk menghabiskan dengan memperoleh ijazah, kos adalah berbeza-beza mengikut program tertentu, bilangan kursus pelajar mengambil masa satu semester dan jika terdapat yuran program. Menghubungi pejabat kemasukan sekolah berpotensi dan meminta anggaran adalah cara yang baik untuk membuat rancangan kewangan yang kukuh.

graduan kejayaan program dalam talian hospitaliti sering pergi untuk bekerja dalam bidang pengurusan, jualan / pemasaran, acara-acara khas dan perkhidmatan pelanggan. Contoh tajuk kerja yang khusus termasuk pengurus kemudahan, pengurus perkhidmatan konvensyen, pakar perhubungan awam, penyelidik pasaran dan pakar perhubungan tetamu. graduan Program juga mungkin mencari peluang-peluang dalam pelbagai persekitaran kerja, seperti lapangan terbang, laman internet dan pengeluaran video.

Memberi kerjaya anda satu panggilan bangun pagi dengan mendapatkan ijazah dalam talian.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • BSc
  • BA
  • Sarjana Muda
  • BBA
  • Pelancongan dan Hospitaliti
  • Hospitaliti
  • Pengurusan Hospitaliti
Bidang pengajian
  • Pelancongan dan Hospitaliti (8)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian