Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai dalam talian Sarjana Muda Program dalam Pemasaran Strategik 2023

1 dalam talian Sarjana Muda Program dalam Pemasaran Strategik 2023

Gambaran keseluruhan

program ijazah sarjana muda menawarkan pengajian peringkat kolej dan cenderung untuk yang dikehendaki oleh kebanyakan majikan untuk pekerjaan peringkat kemasukan. Mereka biasanya tidak sebagai intensif sebagai ijazah sarjana tetapi kerap memerlukan perjanjian yang baik kursus dan pengajian.

Apakah yang dimaksudkan dengan sarjana muda dalam talian 's dalam pemasaran strategik? ijazah ini umumnya mendidik pelajar mengenai topik-topik seperti penggunaan pengguna, pengambilalihan dan tingkah laku, dan beberapa program mempunyai B2B, atau perniagaan-ke-perniagaan, fokus. Pelajar boleh mengamalkan kaedah penyelidikan dan belajar bagaimana untuk menganalisis data ke pasaran berkesan dan berkaitan dengan pengguna. contoh kursus mungkin termasuk perakaunan kewangan, undang-undang perniagaan, prinsip pemasaran, strategi promosi dan tingkah laku pengguna.

Pelajar boleh meningkatkan banyak kemahiran kerana mereka mengejar ijazah ini. Sebagai contoh, kerjasama membantu mereka menjadi pemain pasukan yang lebih baik, dan kemahiran penyelidikan dan penulisan membantu dengan pemikiran kritikal.Semua kemahiran ini akan dikenakan kepada peluang-peluang pekerjaan, menetapkan graduan untuk kejayaan di tempat kerja.

Ia mengambil masa kira-kira empat tahun untuk menyiapkan ijazah sarjana muda. Kos boleh berbeza dengan ketara dari satu negara ke negara lain dan dari satu sekolah yang lain, supaya ia biasanya penting bagi pelajar untuk menyelidik aspek pendidikan mereka sebelum memohon.

Siswazah dari program ini sering memasuki pasaran pemasaran atau kerja pengiklanan, memilih untuk mengejar jawatan seperti penyelaras projek, pengurus akaun pengiklanan, perunding pemasaran dan pengurus jualan pengiklanan. Ini ahli perniagaan bekerja untuk semua jenis syarikat dan bukan keuntungan, termasuk syarikat global dan kecil, perniagaan bebas. Syarikat-syarikat dalam bidang-bidang seperti perubatan, penjagaan kesihatan, pembangunan produk dan undang-undang yang sering mengambil graduan program.

Ia adalah mungkin untuk pelajar untuk melengkapkan ijazah ini secara sepenuh masa atau separuh masa.Kerana ia adalah dalam talian, pelajar mungkin dapat menyelesaikannya dengan lebih cepat daripada mereka akan secara peribadi, atau mereka boleh memilih untuk pergi lebih perlahan semasa mereka bekerja. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana Muda
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
  • Pemasaran Strategik
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian