Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 5 dalam talian Sarjana Muda Program dalam Komunikasi Pemasaran 2023/2024

5 dalam talian Sarjana Muda Program dalam Komunikasi Pemasaran 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Ramai orang memulakan kerjaya panjang dan menguntungkan dengan ijazah sarjana muda, yang ditawarkan oleh universiti-universiti di seluruh dunia. Program-program ini dapat membantu pelajar mendapatkan tahap yang lebih tinggi pekerjaan dalam pelbagai jenis bidang.

Apakah yang dimaksudkan dengan sarjana muda dalam talian 's dalam komunikasi pemasaran? ijazah ini adalah sangat serupa dengan program pengiklanan di mana pelajar sering belajar tentang menulis untuk pengiklanan dan kempen pemasaran, dan strategi pengiklanan. Topik sering meliputi komunikasi berkaitan perhubungan awam melalui web, cetak, televisyen, radio dan banyak lagi. Pengkhususan mungkin termasuk literasi visual, perancangan kempen, bercerita dan kaedah penyelidikan.

Biasanya ada cukup beberapa faedah mengambil Sarjana Muda dalam bidang komunikasi pemasaran. Sebagai contoh, banyak syarikat memerlukan pemohon untuk pekerjaan mempunyai tahap ini pendidikan. Graduan juga boleh bekerja dalam pelbagai jenis industri, jadi peluang pekerjaan adalah hampir tidak berkesudahan.Selain itu, pelajar sering datang dengan kemahiran meyakinkan peringkat tinggi, yang boleh membantu untuk rundingan gaji, sebagai contoh.

Kos ijazah sarjana muda ini berbeza-beza. Faktor yang paling besar adalah mungkin berapa lama yang diperlukan; sebagai contoh, sesetengah pelajar mungkin telah menerima kredit kolej di sekolah tinggi dan mampu untuk melangkau beberapa kelas kolej. Satu lagi faktor penting adalah di mana sekolah itu terletak, kos boleh berbeza dengan ketara dari negara ke negara.

Graduan bersenjatakan darjah komunikasi pemasaran cenderung untuk mencari pekerjaan yang berkaitan dengan pengiklanan seperti, sebagai contoh, perunding pengiklanan, pengarah pengiklanan, perunding komunikasi atau pengeluar video. Penyelaras pengiklanan selalunya berlaku dan melaksanakan strategi pengiklanan untuk perniagaan melalui saluran cetak dan dalam talian, antara lain. Orang yang mempunyai ijazah ini bekerja dalam industri seperti perubatan, pendidikan, politik, media dan peruncitan.

Dapat melengkapkan ijazah ini dalam talian biasanya mempunyai banyak kelebihan, termasuk fleksibiliti masa dan keupayaan untuk bersaing dengan kerja semasa. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • BSc
  • BA
  • Sarjana Muda
  • BBA
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa
  • Komunikasi
  • Komunikasi Pemasaran
Bidang pengajian
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa (5)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian