Keystone logo

1 dalam talian Pembelajaran jarak jauh EMBA Program dalam Pengajian Teknologi Teknologi Maklumat dalam St. Albert, Kanada untuk 2024

Penapis

Penapis

 • EMBA
 • Kanada
 • Pengajian Teknologi
 • Teknologi Maklumat
 • Pembelajaran jarak jauh
Bidang pengajian
 • Pengajian Teknologi (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  dalam talian Pembelajaran jarak jauh EMBA Program dalam Pengajian Teknologi Teknologi Maklumat

  Ini bandar pinggir bandar adalah sangat dinamik dalam menyediakan kemudahan pendidikan tinggi kepada rakyat. Semasa di bandar ini, anda boleh dijamin menyertai institusi pendidikan dengan reputasi diiktiraf bagi merit dan inovatif program-program yang membawa kepada diploma, sarjana muda, sarjana dan ijazah doktor falsafah menurut apa yang telah mendaftar.

  Kajian Teknologi maklumat dicipta untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan teknologi. Mereka boleh meneroka bagaimana data elektronik dicipta, diproses dan disimpan serta topik-topik seperti keselamatan, perkakasan, aplikasi perisian dan kecerdasan buatan.

  Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

  Pakar perniagaan yang bekerja mencari kedudukan dengan tanggungjawab yang lebih besar boleh belajar ke arah gelar Master of Business Administration degree. Program EMBA biasanya menggabungkan teori dan amalan kepada pelajar yang bersedia untuk kedudukan kepimpinan dan pengurusan di dunia korporat.

  Pembelajaran dalam talian atau jarak jauh merujuk kepada penggunaan media elektronik dan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) dalam pendidikan. Dengan pembelajaran dalam talian, seseorang boleh mengakses pendidikan pada bila-bila masa dan dari mana-mana lokasi dengan sambungan internet yang tersedia.