Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai dalam talian Pembelajaran jarak jauh EMBA Program dalam St. Albert, Kanada 2023/2024

1 dalam talian Pembelajaran jarak jauh EMBA Program dalam St. Albert, Kanada 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Ini bandar pinggir bandar adalah sangat dinamik dalam menyediakan kemudahan pendidikan tinggi kepada rakyat. Semasa di bandar ini, anda boleh dijamin menyertai institusi pendidikan dengan reputasi diiktiraf bagi merit dan inovatif program-program yang membawa kepada diploma, sarjana muda, sarjana dan ijazah doktor falsafah menurut apa yang telah mendaftar.

Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

Pakar perniagaan yang bekerja mencari kedudukan dengan tanggungjawab yang lebih besar boleh belajar ke arah gelar Master of Business Administration degree. Program EMBA biasanya menggabungkan teori dan amalan kepada pelajar yang bersedia untuk kedudukan kepimpinan dan pengurusan di dunia korporat.

Pembelajaran dalam talian atau jarak jauh merujuk kepada penggunaan media elektronik dan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) dalam pendidikan. Dengan pembelajaran dalam talian, seseorang boleh mengakses pendidikan pada bila-bila masa dan dari mana-mana lokasi dengan sambungan internet yang tersedia.

Baca lagi

Penapis

  • EMBA
  • Kanada
  • Pembelajaran jarak jauh
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian