Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai dalam talian Doctor of Education Program dalam Kepimpinan dalam Louisville, Amerika Syarikat 2023/2024

1 dalam talian Doctor of Education Program dalam Kepimpinan dalam Louisville, Amerika Syarikat 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Louisville adalah bandar terbesar di rumah Kentucky Negeri untuk lebih daripada satu juta penduduk. Bandar ini menjadi tuan rumah kepada banyak institusi pengajian tinggi yang menawarkan pelbagai program.

Kepimpinan adalah keupayaan untuk mengarah dan menguruskan orang lain, sama ada dalam konteks formal atau tidak formal. Ia memerlukan kemahiran seperti ketegasan dan komunikasi, yang boleh diperolehi melalui penyertaan dalam program pendidikan kepimpinan.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Program Doktor Pendidikan boleh melatih guru untuk menjadi pemimpin dalam bidang pendidikan. Ramai graduan menggunakan kemahiran penyelidikan yang diperoleh untuk membentuk dasar awam dan teknik pengajaran di institusi pengajian.

Baca lagi

Penapis

 • Doctor of Education
 • Amerika Syarikat
 • Pengajian Pengurusan
 • Kepimpinan
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan