Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai dalam talian Doctor of Education Program dalam Louisville, Amerika Syarikat 2023/2024

1 dalam talian Doctor of Education Program dalam Louisville, Amerika Syarikat 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Louisville adalah bandar terbesar di rumah Kentucky Negeri untuk lebih daripada satu juta penduduk. Bandar ini menjadi tuan rumah kepada banyak institusi pengajian tinggi yang menawarkan pelbagai program.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Program Doktor Pendidikan boleh melatih guru untuk menjadi pemimpin dalam bidang pendidikan. Ramai graduan menggunakan kemahiran penyelidikan yang diperoleh untuk membentuk dasar awam dan teknik pengajaran di institusi pengajian.

Baca lagi

Penapis

  • Doctor of Education
  • Amerika Syarikat
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan