Keystone logo

1 dalam talian Diploma Program dalam Hubungan Pelanggan dalam United Kingdom untuk 2024

Penapis

Penapis

 • Diploma
 • United Kingdom
 • Pengajian Perniagaan
 • Hubungan Pelanggan
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular degree type

  Popular study format

  dalam talian Diploma Program dalam Hubungan Pelanggan

  Perhubungan Pelanggan merujuk kepada strategi yang digunakan oleh perniagaan untuk berkomunikasi dan mengekalkan hubungan positif dengan pelanggan mereka. Matlamat perhubungan pelanggan adalah untuk membina hubungan jangka panjang antara syarikat dan pelanggannya.

  Ijazah Perhubungan Pelanggan akan memberikan anda kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam perkhidmatan pelanggan dan peranan pengurusan. Anda akan belajar cara membangunkan hubungan pelanggan yang berkesan dan mengurus hubungan pelanggan. Selain itu, anda akan mendapat pemahaman tentang tingkah laku pengguna, strategi pemasaran, perhubungan awam, operasi juruwang dan banyak lagi.

  Dengan ijazah dalam Perhubungan Pelanggan, anda boleh meneruskan pelbagai laluan kerjaya seperti pengurus pemasaran atau wakil khidmat pelanggan. Anda juga mungkin mendapati diri anda bekerja untuk agensi kerajaan atau organisasi bukan untung di mana kemahiran anda boleh dipraktikkan membantu orang lain. Tidak kira di mana anda akhirnya bekerja selepas tamat pengajian, memiliki ijazah dalam Perhubungan Pelanggan akan memberikan anda alat yang diperlukan untuk berjaya dalam mana-mana peranan yang dihadapi pelanggan.

  UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.