Keystone logo

1 dalam talian Diploma Program dalam Hubungan Pelanggan dalam Paris, Perancis untuk 2024

Penapis

Penapis

 • Diploma
 • Perancis
 • Pengajian Perniagaan
 • Hubungan Pelanggan
 • Paris
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular study format

  dalam talian Diploma Program dalam Hubungan Pelanggan

  Paris adalah kota paling penduduk di Perancis dan modal. Ia mempunyai lebih daripada 2 juta penduduk. Ia menjadi tuan rumah kepada pusat-pusat pembelajaran dan seni di rantau Eropah. Menjadi rumah kepada jumlah tertinggi orang berpendidikan tinggi, Paris mempunyai beberapa universiti berprestij di Perancis.

  Perhubungan Pelanggan merujuk kepada strategi yang digunakan oleh perniagaan untuk berkomunikasi dan mengekalkan hubungan positif dengan pelanggan mereka. Matlamat perhubungan pelanggan adalah untuk membina hubungan jangka panjang antara syarikat dan pelanggannya.

  Ijazah Perhubungan Pelanggan akan memberikan anda kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam perkhidmatan pelanggan dan peranan pengurusan. Anda akan belajar cara membangunkan hubungan pelanggan yang berkesan dan mengurus hubungan pelanggan. Selain itu, anda akan mendapat pemahaman tentang tingkah laku pengguna, strategi pemasaran, perhubungan awam, operasi juruwang dan banyak lagi.

  Dengan ijazah dalam Perhubungan Pelanggan, anda boleh meneruskan pelbagai laluan kerjaya seperti pengurus pemasaran atau wakil khidmat pelanggan. Anda juga mungkin mendapati diri anda bekerja untuk agensi kerajaan atau organisasi bukan untung di mana kemahiran anda boleh dipraktikkan membantu orang lain. Tidak kira di mana anda akhirnya bekerja selepas tamat pengajian, memiliki ijazah dalam Perhubungan Pelanggan akan memberikan anda alat yang diperlukan untuk berjaya dalam mana-mana peranan yang dihadapi pelanggan.

  Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.