Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Diploma Lanjutan Program dalam Undang-undang Eropah dalam London, United Kingdom 2023

1 Diploma Lanjutan Program dalam Undang-undang Eropah dalam London, United Kingdom 2023

Gambaran keseluruhan

Suatu diploma lanjutan adalah program akademik yang menyediakan pelajar dengan pendidikan yang mendalam yang mereka perlukan untuk terus maju dalam kerjaya mereka atau untuk memenuhi syarat untuk peluang profesional unik. Banyak diploma lanjutan boleh disiapkan dalam jumlah yang singkat masa, yang menjadikan mereka sesuai untuk pelajar sibuk.

Ijazah Sarjana Muda Undang-undang Eropah adalah berkenaan dengan Undang-undang dan Peraturan-Peraturan di dalam sistem undang-undang Eropah. Pelajar akan membangunkan kemahiran berdebat, dan belajar mata pelajaran seperti EU asas undang-undang, Undang-undang Tort, Undang-undang antarabangsa dan banyak lagi. Graduan boleh mengharapkan untuk melaksanakan peranan yang berbeza dalam situasi yang pengetahuan Sistem Undang-undang Eropah diperlukan.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Baca lagi

Penapis

  • Diploma Lanjutan
  • United Kingdom
  • Pengajian Undg-undg
  • Pengajian Undang-undang Kebangsaan
  • Undang-undang Eropah
  • London
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan