Keystone logo

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Negara Palestin 2023

Bilangan institusi: 4
  • Abu Dis

  Al-Quds University , yang ditubuhkan pada tahun 1984, adalah universiti Palestin, dan satu-satunya Universiti di dunia yang terletak di tembok pemisah. Kampus utama Universiti ini terletak di Abu Dis dengan empat kampus lebih jauh di Yerusalem, Sheikh Jarrah, Beit Hanina dan Rammalh (al-Bireh). Al-Quds University menyediakan pendidikan tinggi dan khidmat masyarakat di wilayah Yerusalem serta kota-kota, perkampungan dan kem pelarian di Tebing Barat.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 lebih

  Stafford dibentuk pada tahun 1993, di UAE, dengan tujuan untuk menyediakan bantuan pendidikan jarak jauh kepada para profesional perniagaan di Timur Tengah untuk mencapai kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang berkualiti yang akan menandakan mereka sebagai pengurus yang serius dan memajukan kerjaya mereka. Bermula dengan 7 pelajar pada tahun 1993 dalam satu dekad kemudian, kita terlibat dengan purata 1000 pelajar setahun pendidikan availing jarak jauh. Semua pengurus serius yang sibuk membuktikan kepada dunia bahawa mereka bermaksud untuk berjaya. Stafford sepenuhnya difokuskan untuk membantu para profesional sepenuh masa dalam perniagaan dengan pembelajaran jarak jauh untuk mempercepat kerjaya mereka melalui kajian bebas. Stafford bekerja di seluruh rantau Timur Tengah dan Levant yang menawarkan pembelajaran jarak jauh Eksekutif MBA, Doktor, BA, diploma dan banyak lagi. Kami bangga dengan komitmen kami terhadap kejayaan akademik dan perniagaan para pelajar kami, hubungan cemerlang kami dengan universiti di UK kami, integriti kami dan berkualiti tinggi kakitangan sokongan akademik dan pentadbiran kami.

  • Hebron

  “Palestine Polytechnic University” in Hebron is a Palestinian public university that is committed to the laws of the Palestinian Ministry of Higher Education and Scientific Research.

  • Hebron

  The idea of establishing a university in the city of Hebron became firmly-established in the minds of a group of its enlightened citizens headed by the late his Eminence Sheikh Mihammad ‘Ali Al-Ja’bari.