Keystone logo

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Turki 2023

Bilangan institusi: 80
  • Istanbul

  BMI, dalam program pendidikannya, menyelaraskan pengetahuan akademik/teori dengan pengalaman praktikal dari dunia perniagaan dan perspektif berwawasan daripada eksekutif dan pemimpin yang berjaya. Dengan cara ini, ia membolehkan peserta meluaskan perspektif mereka, menyemak pendekatan perniagaan mereka dan meningkatkan pandangan pengurusan mereka.

  • Istanbul

  Di Altinbas University , kami menyediakan pelajar dari seluruh dunia dengan pengetahuan, kemahiran dan kecekapan untuk mereka berkembang dalam masyarakat global, dengan memupuk budaya kecemerlangan. Dari mana sahaja anda berasal, apa sahaja yang anda merancang untuk belajar, capaian global kami, kecemerlangan akademik dan sokongan berdedikasi boleh membantu anda dalam perjalanan menuju kejayaan profesional dan peribadi. Sebagai Altinbas University , kami menunjukkan contoh sebagai pusat kecemerlangan dengan membuat perubahan dalam pendidikan dengan kakitangan akademik berkualiti tinggi dan kemudahan terkini. Ketahui lebih lanjut tentang sebab Altinbas ialah pilihan terbaik untuk anda.

  • Istanbul

  Vatel mempunyai 50 sekolah pengurusan hospitaliti yang terletak di Eropah, Amerika, Asia, dan Afrika. Mereka mempunyai misi yang sama: mempersiapkan generasi muda untuk membangun niaga hadapan profesional mereka dalam industri pengurusan perhotelan dan pelancongan antarabangsa.

  • Istanbul

  Dengan pendidikan yang diberikan dan perbezaannya, Istanbul Medipol University menerapkan prinsip untuk menghasilkan individu yang telah memperoleh kelayakan tinggi tetap, yang mempunyai fokus pada pengeluaran sains dan teknologi, dan yang dapat menanggapi tuntutan masyarakat yang terus berubah dan menjadikannya tanggungjawab untuk menyumbang kepada pengetahuan saintifik dan juga kesejahteraan masyarakat.

  • Istanbul

  "Menuju Masa Depan yang Cerah" sebagai slogan Istanbul Aydin University , tidak menghairankan apabila menemui lulusan kami di karier mereka. Istanbul Aydin University adalah bandar dan universiti kampus dengan kampus yang terletak di pusat Istanbul dan dengan staf akademiknya yang berpengalaman terkenal dengan karya ilmiah mereka di negara kita dan dunia. "Universiti Yayasan Paling Disukai Sejak Penubuhannya" Istanbul Aydin University , dengan kampus di Bahcelievler dan Florya, memenuhi harapan para pelajar dan dengan pusat tekno canggih, pusat penyelidikan terkenal di dunia, dan unit akademik dan idealnya untuk menjadi "Universiti Global", menawarkan peluang baru setiap hari dan terus berkembang dalam perjalanannya "Menuju Masa Depan yang Cerah."

  • Ankara

  Sekolah Siswazah Kejuruteraan dan Sains mentadbir program siswazah untuk Fakulti Kejuruteraan dan Sains di Universiti Bilkent. Sekolah lepasan kami, sebuah institusi pendidikan dan penyelidikan terkemuka telah membangun dan memupuk pemimpin sejak tahun 1986. Sekolah Siswazah terdiri daripada ahli akademik yang bermotivasi dan dinamik. Sekolah menyediakan up to date program pendidikan yang melengkapkan pelajar dengan kebolehan yang berharga dan mempromosikan kajian lanjut dalam bidang transdisipliner. Pelajar terdedah kepada projek kehidupan sebenar dan teknik pemecahan masalah konseptual, serta menerima latihan tradisional di bilik darjah. Program dirancang untuk membantu pelajar memahami keadaan dunia nyata, meningkatkan pengumpulan budaya mereka dan menyumbang kepada interaksi antara teknologi, sains, dan masyarakat.

  • Ankara

  TED University ( TEDU ) adalah universiti yang muda dan dinamik, yang terletak di tengah-tengah Ankara. Ia ditubuhkan pada tahun 2012 oleh Persatuan Pendidikan Turki (TED), yang telah mempelopori pengembangan pendidikan di Turki sejak tahun 1928.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 lebih

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü

  Universiti Yüzüncü Yıl ditubuhkan dengan Undang-Undang Keputusan bernombor 41 pada 20 Julai 1982. Namun, usaha untuk menubuhkan universiti di wilayah timur Turki bermula sejak dulu. Idea untuk menubuhkan universiti di Van sangat lama dan wujud sebelum Republik. Ia difahami dari perintah Sultan Il Uthmaniyyah.

  • Adnan Menderes Bulvarı

  Visi kami adalah untuk menjadi universiti kesihatan terkemuka yang diambil sebagai institusi contoh dalam perkhidmatan pendidikan dan penjagaan kesihatan, memimpin dan mengarahkan sains dan menjadikan budaya asas hidup.

  • 22 C

  Misi kami adalah untuk menjalankan penyelidikan dan aktiviti akademik melalui prinsip menentukan masa depan dengan menilai warisan saintifik, budaya dan meramalkan fakta-fakta kontemporari. Ini juga untuk meningkatkan individu yang sedar menggunakan pengetahuan dan kebolehan mereka untuk kepentingan Edirne, Balkan, negara dan kemanusiaan, dan yang mempunyai rasa percaya diri dan tanggungjawab yang tinggi.

  • İbrahim Çeçen Üniversitesi

  Misi kami adalah menjadi universiti yang terkenal dengan identiti saintifiknya di arena nasional dan antarabangsa; berintegrasi di dalam bandar; menghasilkan penyelesaian serantau; menyumbang kepada kehidupan sosio-ekonomi dengan perkhidmatan pendidikan yang berkualiti, dan projek yang berkelayakan dan mampan; menerapkan nilai-nilai nasional dan sejagat; dan mendidik orang yang berbudi luhur.

  • Bartın

  Walaupun bandar Bartin mempunyai universiti sendiri 12 tahun yang lalu, sejarah universiti di bandar ini bermula pada tahun 1990-an. Fakulti Perhutanan Bartın, yang ditubuhkan di bawah Universiti Karaelmas Zonguldak dengan nombor undang-undang 3837 bertarikh 11.07.1992, menjadi fakulti pertama yang ditubuhkan di Bartın. Fakulti Perhutanan Bartın, yang ditubuhkan di Kampus Ağdacı, memulakan kehidupan pendidikannya dengan mengambil pelajar pertama pada tahun akademik 93-94. Dengan bermulanya pendidikan Fakulti Perhutanan Bartın, 3 lagi unit akademik dimasukkan dalam bidang pendidikan tinggi di Bartın. Ini adalah Sekolah Vokasional Bartın, Sekolah Vokasional Perkhidmatan Kesihatan, dan Sekolah Pendidikan Jasmani dan Sukan. Pada tahun 2008, ketika universiti bandar mula ditubuhkan di seluruh negara, bandar Bartın memperoleh universiti sendiri. Universiti Bartın, yang ditubuhkan dengan undang-undang nombor 5765 bertarikh 22 Mei 2008, menerima pelajar pertama dengan 4 unit akademik yang dipisahkan dari Universiti Karaelmas Zonguldak, serta Fakulti Ekonomi dan Sains Pentadbiran, Fakulti Kejuruteraan, Sains Sosial yang baru ditubuhkan Institut dan Institut Sains. Universiti Bartın, yang mulai melatih para pelajar yang berhasrat untuk bersuara di masa depan dengan 3 fakulti, 2 institut, 2 sekolah vokasional, dan sebuah kolej secara keseluruhan, meneruskan pengembangannya untuk memenuhi keperluan negara kita.

  • Istanbul

  Matlamat utama Istanbul Medeniyet University adalah untuk melatih profesional yang diperlukan oleh Turki dan pakar yang akan dianggap pakar dalam dunia saintifik. Dan ini hanya mungkin dilakukan dengan mengenal pasti dan melaksanakan tujuan jangka pendek dan jangka panjang secara teratur.

  • Istanbul

  İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ; Undang-Undang No. 6761, yang diterbitkan dalam Warta Resmi bertarikh 24/11/2016 dan bernomor 29898, dibentuk oleh Yayasan Plato dengan tarikh penerimaan 16/11/2016. Plato Vocational School, yang ditubuhkan sebagai Foundation Vocational School oleh Majlis Menteri pada 21/4/2009 dan memulai kehidupan pendidikannya dengan 4 jurusan, kini telah dihubungkan İstanbul Ayvansaray Üniversitesi