Keystone logo

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Rusia 2023

Bilangan institusi: 30
  • Arkhangelsk

  Misi Northern (Arctic) Federal University diberi nama MV Lomonosov terdiri daripada mewujudkan sumber daya ilmiah dan manusia yang inovatif untuk tujuan penerokaan intelektual Utara dan Kutub Utara Rusia.

  • Kingston upon Thames
  • Moscow

  Fakulti Sains Perniagaan dan Sosial menggabungkan Kingston Business School dan School of Law, Social and Behavioral Sciences. Bersama-sama mereka memupuk pemikiran kritis dan pendekatan penyelesaian masalah untuk belajar, dengan pandangan antarabangsa.

  • Rostov-on-Don
  • Taganrog

  Dengan asal-usul sejak 1915, Southern Federal University (SFedU) adalah pusat saintifik dan pendidikan terbesar di selatan Rusia. SFedU mengesan akarnya ke Royal University of Warsaw, yang telah berpindah ke selatan Rusia semasa Perang Besar.

  • Irkutsk

  Irkutsk National Research Technical University (INRTU) adalah universiti penyelidikan terkemuka di Siberia Timur dan berada di antara yang paling inovatif dan berpandangan. Ia menyediakan pelbagai kursus pendidikan tinggi dan latihan vokasional untuk komuniti pelajar yang kuat dan pelbagai.

  • Moscow

  Kami adalah Skoltech - universiti STEM berbahasa Inggeris baru di Moscow, Rusia. Hanya dalam masa 8 tahun, kami menyatukan berpuluh-puluh penyelidik dan profesor terkenal di dunia, membina sebuah kampus yang menakjubkan, menubuhkan makmal kelas dunia dan menjadikannya kepada 100 universiti muda teratas dalam Indeks Alam.

  • Saint Petersburg

  SSE Russia adalah satu-satunya sekolah perniagaan antarabangsa yang diakreditasi untuk mengajar di wilayah Rusia dan menawarkan program ijazah MBA Eksekutif Eropah penuh untuk pengurus yang berpengalaman, program terbuka untuk pemimpin dari tahap pengalaman yang berbeza, dan program khusus untuk kedua-dua syarikat Rusia dan antarabangsa . Ini bermaksud peluang unik untuk memperoleh pendidikan Eropah yang berkualiti di dalam perbatasan Rusia dari fakulti antarabangsa, yang berdaya saing di pasaran domestik dan global.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 lebih

  Sekolah Pengurusan dan Pentadbiran Eurasia (Sekolah Perniagaan EMAS) adalah salah satu sekolah perniagaan terkemuka, pakar dalam pengurusan strategik dan program MBA di Eropah, Rusia dan negara-negara CIS.

  • Volgograd

  Volgograd State University bertujuan untuk melatih personel yang berkelayakan dan menghasilkan pengetahuan baru untuk ekonomi dan bidang sosial dalam bidang keutamaan nasional sains, kejuruteraan, dan teknologi bekerjasama dengan negara, perniagaan, dan orang ramai. Lokasi geografi yang unik membolehkan universiti berfungsi sebagai jambatan ilmiah dan pendidikan, menghubungkan pencapaian sains dan inovasi Eropah dan Asia. Volgograd State University berusaha untuk meningkatkan kapasiti fakulti dan bahan dan asas teknikal untuk menghubungkan penyelidikan dan pengajarannya di peringkat dunia tertinggi. Secara aktif mempromosikan kerjasama antarabangsa dan kolaborasi strategik dengan negara-negara jiran dalam bidang sains, pendidikan, dan budaya. Volgograd State University mempunyai lesen untuk menjalankan aktiviti pendidikan dan sijil pentauliahan negara.

  • Novosibirsk

  Universiti negeri Novosibirsk terletak di pusat saintifik yang terkenal di dunia - Akademgorodok. 80% ahli fakulti NSU adalah saintis dari Cabang Siberia Akademi Sains Rusia. Oleh itu, pendidikan dijalankan berkaitan dengan pencapaian ilmiah bertaraf dunia. Semuanya berada dalam jarak berjalan kaki ke kampus kompak kami: asrama universiti, pusat sukan, stadium, 35 institusi ilmiah, dan taman teknologi inovatif (Academpark) berada dalam jarak 10 minit berjalan kaki dari kampus. NSU adalah universiti moden yang menunjukkan pertumbuhan pesat dan dinamik Pada tahun 2007 NSU adalah salah satu daripada 57 universiti Rusia yang memenangi pertandingan projek pendidikan kebangsaan program pendidikan inovatif 2009 NSU memperoleh status Universiti Penyelidikan Nasional Mulai tahun 2013 NSU bersama dengan 21 universiti Rusia yang lain telah mengambil bahagian dalam program 5-100 yang bertujuan untuk memajukan universiti Rusia ke dalam kumpulan 100 universiti terbaik dunia

  • Russia Online
  • Kursk

  Kursk State Medical University ( KSMU ) menempati tahap yang berprestij dalam mengajar Perubatan Am, Pergigian dan Farmasi dalam bahasa Inggeris dan dalam mempersiapkan pelajar antarabangsa. Penghunian ini ditunjukkan sebagai universiti perubatan tertua yang mengajar dalam bahasa Inggeris di Rusia dan mempunyai jumlah pelajar antarabangsa tertinggi dari kebangsaan yang berbeza seperti di bidangnya.

  • Kirov

  Vyatka State University (VyatSU) adalah universiti klasik dengan pelbagai program pendidikan profesional. Universiti telah melalui jalan pembentukan dan pembangunan yang gemilang. Hari ini merupakan kompleks pendidikan, penyelidikan, dan produksi yang signifikan di rantau ini dengan pelbagai program pendidikan profesional dan potensi penyelidikan yang besar.

  • Novosibirsk

  Mengajar untuk menyembuhkan jauh lebih kompleks daripada mengajar profesion lain di dunia. Banyak generasi doktor dan saintis yang cemerlang telah lulus dari Novosibirsk State Medical University (NSMU) selama bertahun-tahun. Ahli akademik, profesor, pemimpin banyak institusi perubatan adalah antara graduan kami.

  • Irkutsk

  Baikal State University adalah pilihan tepat untuk golongan muda yang bermotivasi tinggi yang berminat dalam pembangunan profesional dalam pelbagai bidang. Misi teras BSU adalah memasuki pasaran pendidikan tinggi global dengan pelbagai program Sarjana Muda, Sarjana, dan kedoktoran kontemporari dan menyediakan pengajaran dan pengembangan staf yang berkualiti tinggi.

  • Caserta
  • Aversa
  • Naples
  • + 7 lebih

  University of Campania "Luigi Vanvitelli" didirikan pada tahun 1991 (Keputusan MURST, 25 Mac) dengan tujuan untuk meredakan keadaan sesak di universiti Neapolitan utama yang dikenal sebagai "Federico II".

  • Barnaul

  Maklumat ringkas mengenai organisasi pendidikan: Universiti Pedagogi menyediakan sistem pendidikan di bandar dan wilayah dengan pakar dari pelbagai profil, guru latihan, pendidik, psikologi, ahli terapi pertuturan, guru pendidikan tambahan. Di samping itu, AltSPU mengumpulkan potensi untuk pengembangan wilayah, membentuk guru sekolah di wilayah ini, yang dirancang untuk mengembangkan dasar budaya dan pendidikan masyarakat, melatih dan mendidik jurutera, doktor, dan tokoh budaya masa depan.