Keystone logo

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Republik Czech 2023

Bilangan institusi: 69
  • Brno

  NEWTON University ialah sekolah perniagaan swasta yang mendapat penilaian tertinggi di Czechia. Kursus kami akan memberi anda pengetahuan dan pengalaman untuk memulakan kerjaya keusahawanan atau pengurusan global anda.

  • Mlada Boleslav
  • Prague

  Kami adalah universiti moden, progresif dan berkembang secara dinamik yang mempunyai hubungan rapat dengan industri automotif dan peneraju global yang lain. Kami diasaskan oleh sebuah syarikat multinasional yang besar – ŠKODA AUTO. Kami menawarkan program Ijazah Sarjana Muda khas dan program Ijazah Sarjana susulan dengan fokus yang unik - gabungan pengajian dalam Ekonomi dengan asas teknikal yang berkualiti, latihan bahasa yang kukuh dan pengetahuan praktikal yang anda akan perolehi semasa latihan anda akan membimbing anda di luar sekolah!

  • Prague 1

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) ialah sekolah seni terbesar di Republik Czech. Terima kasih kepada skop luasnya yang terdiri daripada teater, muzik, dan tarian kepada pengeluaran TV dan filem, AMU dianggap sebagai ruang yang pelbagai dan memupuk untuk artis muda menemui, menguasai dan mengembangkan lagi bakat yang mungkin mereka miliki.

  • Prague

  Prague School of Creative Communication ialah sebuah kolej swasta yang akan menyediakan anda dengan sempurna untuk kerjaya dalam semua bidang industri kreatif. Program pengajian/pengkhususan kami Pemasaran dan Komunikasi Kreatif (Pemasaran dan Komunikasi Digital, Pemasaran Kreatif, Pengurusan dalam Industri Kreatif), Seni Sastera (Seni Sastera, Penulisan Komersial dalam Media), dan Seni Visual (Seni Fotografi dan Audiovisual, Animasi dan Kesan Visual, Reka bentuk Grafik dan Media) dikaitkan dengan operasi praktikal agensi pengiklanan, studio grafik, syarikat penerbitan dan institusi media. Semasa pengajian anda, anda akan mengerjakan pesanan sebenar.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 lebih

  Ditubuhkan pada tahun 1952 dan terletak di tengah Itali (L'Aquila hanya 110 km dari Rom), Universiti kami ialah institusi pengajaran dan penyelidikan awam yang menawarkan rangkaian penuh program akademik termasuk bioteknologi, sains, ekonomi, kejuruteraan, pendidikan, kemanusiaan. , perubatan, psikologi dan sains sukan. Dengan 7 jabatan, University Of L'Aquila menawarkan lebih 19,000 pelajar yang mendaftar 69 kursus ijazah merentas disiplin (kedua-duanya di peringkat sarjana muda dan pascasiswazah, termasuk kursus MSc antarabangsa yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris), 9 program kedoktoran penyelidikan, sekolah pengkhususan, pengkhususan- kursus sarjana, dan kursus vokasional. Ramai ahli fakulti terkenalnya yang terdiri daripada kira-kira 600 profesor dan penyelidik telah menerima pengiktirafan antarabangsa dan dianggap sebagai pemimpin dalam bidang penyelidikan mereka.

  • Pilsen

  Fakulti Kejuruteraan Mekanikal adalah salah satu fakulti tertua di Pilsen dan telah membuktikan kedudukannya yang sangat diperlukan di bandar industri ini selama lebih dari 70 tahun.

  • Prague

  Kami ialah kolej swasta terbesar di Republik Czech dengan lebih 7,000 pelajar di 2 lokasi di bandar Prague dan Brno. Ditubuhkan pada tahun 2001 sebagai institusi kolej swasta yang pertama, Memandangkan kami telah menyediakan lebih daripada 20,000 pelajar untuk kerjaya dalam sektor korporat dan awam.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 lebih

  EIT Manufacturing adalah sebuah persatuan Eropah terkemuka Universiti, industri dan pusat penyelidikan yang berkaitan dengan sektor pembuatan, dengan tujuan untuk meningkatkan pembuatan Eropah untuk menjadi kompetitif dan berkelanjutan di seluruh dunia untuk masyarakat. Dengan menyatukan tiga sisi 'segitiga pengetahuan': perniagaan (syarikat besar dan PKS), institusi pendidikan dan pusat penyelidikan, EITM ingin meningkatkan kerjasama dan integrasi antara pendidikan, perniagaan dan penyelidikan. EIT Manufacturing menawarkan program pendidikan tinggi yang unik dan sangat baik, dengan minda antarabangsa dan inklusi, untuk menamatkan generasi Inovator dan Usahawan Pembuatan seterusnya.

  • Ceske Budejovice

  Fakulti Sains Kesihatan dan Sosial Universiti Bohemia Selatan (FHSS USB) mempunyai kedudukan yang unik di Republik Czech, terutamanya kerana hubungannya dengan kesihatan dan topik sosial. Tujuan kami adalah agar graduan memahami dan menerapkan pendekatan holistik iaitu pendekatan yang memandang seseorang secara keseluruhan dan dengan itu memastikan bahawa tubuh dan jiwa mendapat sokongan. Gabungan perspektif ini secara harmoni menawarkan peluang untuk melatih profesional yang dapat menjalankan profesion mereka sebagai misi. Ini merupakan kelebihan besar bagi Fakulti dalam dunia semasa - orang yang berpendidikan dengan cara ini akan selalu diperlukan di tempat kerja. Fakulti adalah institusi pendidikan yang secara khusus memberi tumpuan kepada bidang kesihatan dan penjagaan sosial. Ini menjalankan aktiviti kreatif dalam bidang aplikasi, dalam kerangka proyek tertentu, dan mengarahkan kerja klinikal dan lapangan dengan orang yang dirugikan baik dari segi kesihatan dan sosial. Ia mengembangkan aktiviti saintifik dan penyelidikan dan kerjasama antarabangsa dengan institusi penting dan pusat profesional.

  • Brno

  University of Veterinary Sciences Brno telah diasaskan pada tahun 1918. Pada masa ini universiti itu terdiri daripada tiga fakulti - Fakulti Perubatan Veterinar, Fakulti Kebersihan dan Ekologi Veterinar, dan Fakulti Farmasi. VFU Brno ialah satu-satunya universiti di Republik Czech yang mengkhusus dalam perubatan veterinar, kebersihan veterinar dan ekologi, dan hanya satu daripada dua mengajar sains farmaseutikal. Ia ditemui dalam Bandar Brno di daerah bandar Brno - Královo Pole, di kampus universiti, di mana semua kemudahan pendidikan dan penyelidikan terletak.

  • Prague 6

  Czech Technical University in Prague adalah universiti teknikal tertua di Eropah, yang ditubuhkan pada tahun 1707 dan kini merupakan universiti penyelidikan teknikal terkemuka di rantau ini dan di klub Penyelidikan Prague. CTU menawarkan program sarjana, siswazah dan kedoktoran di 8 fakulti: Fakulti Kejuruteraan Awam, Kejuruteraan Mekanikal, Kejuruteraan Elektrik, Sains Nuklear, Kejuruteraan Fizikal, Seni Bina, Sains Pengangkutan, Kejuruteraan Bioperubatan, Teknologi Maklumat dan program di MIAS School of Business. Selain itu, CTU menawarkan kursus sukan percuma, anda boleh melawat dan belajar di Perpustakaan Negara Teknologi dan merasakan masyarakat antarabangsa di Kampus Dejvice di tengah-tengah Eropah.

  • Pardubice

  University of Pardubice adalah salah satu daripada 26 institusi pengajian tinggi awam di Republik Czech dan satu-satunya universiti di Wilayah Pardubice. Sebagai pusat pembelajaran yang disegani di peringkat antarabangsa, Universiti ingin terus menyumbang kepada pengembangan pengetahuan saintifik, potensi manusia yang kreatif, dan teknologi canggih untuk meningkatkan kualiti hidup dan kesejahteraan masyarakat. Sebagai satu-satunya institusi pendidikan tinggi jenis universiti di Wilayah Pardubice, ia ingin menjadi universiti awam moden yang terbuka dalam berkongsi dan bertukar maklumat dan berkembang secara dinamis dalam hubungan dengan dunia sekitarnya.

  • Pilsen 3

  Fakulti Kejuruteraan Elektrik adalah sebahagian daripada University of West Bohemia di Pilsen, yang ditubuhkan pada 28 September 1991, dengan sejarah hingga tahun 1949. Menurut aktiviti penyelidikan dan pengembangan utama, Fakulti ini terbahagi kepada lima jabatan dan satu pusat R&D: - Jabatan Elektronik dan Telekomunikasi Gunaan (KAE), - Jabatan Kejuruteraan Tenaga Elektrik dan Kejuruteraan Alam Sekitar (KEE), - Jabatan Teknologi dan Pengukuran (KET), - Jabatan Elektromekanik dan Elektronik Tenaga (KEV), - Jabatan Teori Kejuruteraan Elektrik (KTE), - Pusat Inovasi Wilayah untuk Kejuruteraan Elektrik. Dalam bidang aktiviti pendidikan, fakulti menyediakan pendidikan universiti dalam program pengajian sarjana, sarjana dan kedoktoran. Ia juga menyediakan perkhidmatannya dalam bidang pendidikan sepanjang hayat. Dalam bidang penyelidikan, pengembangan, dan inovasi, fakulti memberi tumpuan untuk menyelesaikan projek penyelidikan asas dan gunaan. Fakulti mempunyai pengalaman jangka panjang dalam menyelesaikan sejumlah projek geran nasional dan antarabangsa dan projek penyelidikan kontrak. Fakulti telah menunjukkan dalam jangka panjang kemampuan untuk berjaya menerapkan hasil aktiviti penyelidikan dan pengembangannya dalam praktik - ini dapat didokumentasikan oleh sejumlah aplikasi industri yang telah dibuat berdasarkan kerjasama jangka panjang dengan syarikat-syarikat penting di luar wilayah Pilsen.

  • Nancy
  • Liège
  • Luleå
  • + 8 lebih

  Université de Lorraine adalah universiti awam Perancis yang menawarkan kepada hampir 52,000 pelajarnya pelbagai kajian, dalam semua bidang, dan sesuai dengan model Bologna (sarjana / sarjana / kedoktoran).

  • Prague

  Prague Film Institute ialah sekolah pembikinan filem profesional di Prague yang mengajar dengan melakukan, bukan hanya dengan mengajar.