Keystone logo
Poland

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Poland 2023

Bilangan institusi: 137
  • Warsaw, Poland

  University of Economics and Human Sciences di Warsaw – dimensi baharu pendidikan. University of Economics and Human Sciences di Warsaw ialah Universiti peluang baharu. Kampus moden kami, yang terletak di tengah-tengah Warsaw, menawarkan pelajar ruang di mana mereka boleh mengembangkan kreativiti mereka, membina kerjaya mereka dan mengambil bahagian dalam pelbagai projek.​

  • Pomorska, Poland

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) ialah firma latihan dan perundingan yang mengkhusus dalam menyediakan latihan, sokongan dan projek pembangunan untuk kakitangan pengurusan dan pekerja syarikat domestik dan asing yang besar dan sederhana.

  • Dabrowa Gornicza, Poland

  Universiti WSB bukan sahaja menetapkan piawaian pendidikan di pasaran Poland tetapi juga telah mengukuhkan kedudukannya di pasaran asing, menjadi rakan institusi yang kukuh dalam bidang pendidikan dan penyelidikan. Ini disahkan oleh tempat ke-2 Universiti tinggi dalam ranking pengantarabangsaan di Poland. Universiti WSB telah dan masih berada di barisan hadapan universiti swasta di Poland selama bertahun-tahun. Kemungkinan menjalankan sebahagian daripada pengajian di luar negara, latihan magang asing, program yang membolehkan untuk mendapatkan dua diploma serentak - yang Poland dan asing, penyertaan dalam banyak projek antarabangsa, hanyalah sebahagian daripada banyak peluang yang kami tawarkan kepada pelajar kami.

  • Gdańsk, Poland

  Gdansk University of Physical Education and Sport ialah satu-satunya universiti sukan di Pomerania di mana kelas teori dan praktikal dikendalikan oleh kedua-dua saintis yang diiktiraf dan pakar yang berkelayakan tinggi dalam bidang yang berkaitan dengan bidang pengajian individu, serta jurulatih pasukan Olimpik dan kebangsaan serta cemerlang. atlit. Tawaran didaktik Gdansk University of Physical Education and Sport adalah moden, luas dan pelbagai. Sebagai sebahagian daripada bidang pengajian, pelajar boleh memilih pengkhususan daripada pelbagai pengkhususan yang direka untuk memenuhi keperluan pasaran buruh dan menambahnya dengan pengkhususan lain yang ditawarkan oleh universiti.

  • Bialystok, Poland

  Universiti Perubatan Bialystok ialah universiti awam moden yang berkembang pesat, dengan misi untuk menyediakan pendidikan yang terbaik untuk kakitangan perubatan profesional, bertanggungjawab dan terdepan; untuk menjalankan penyelidikan saintifik di peringkat paling maju di seluruh dunia; untuk melaksanakan penyelesaian inovatif dengan kerjasama penyedia perkhidmatan perubatan, dan untuk bertindak balas terhadap keperluan sosial.

  • Wrocław, Poland

  Universiti Sains dan Teknologi Wrocław ditubuhkan pada tahun 1945, terutamanya hasil daripada penglibatan staf akademik Universiti Teknikal Lviv yang kini sudah tidak berfungsi dan Universiti Jan Kazimierz di Lviv, yang menyesuaikan bangunan-bangunan yang hancur di Sekolah Teknologi Jerman - Technische Hochschule.

  • Gdańsk, Poland

  Universiti Teknologi Gdańsk (nama Poland: Politechnika Gdańska) adalah salah satu universiti tertua di Poland dan universiti teknikal terbesar di Poland Utara. Ia ditubuhkan pada tahun 1904 dan sejak itu telah mendidik jurutera bertaraf dunia dalam pelbagai bidang sains dan teknologi. Terletak di Gdańsk - sebuah kota dengan tradisi seribu tahun dan pintu masuk ke garis pantai Poland - ia adalah tempat yang sempurna untuk belajar dan menikmati kehidupan pelajar.

  • Stockholm, Sweden
  • Boden, Sweden
  • + 3 lebih

  Sekolah Bertauliah Rookies & Sekolah Kedudukan Teratas dalam pembangunan permainan.

  • Gdańsk, Poland

  Universiti Teknologi Gdańsk (nama Poland: Politechnika Gdańska) ialah salah satu universiti tertua di Poland dan universiti teknikal terbesar di Poland Utara. Ia ditubuhkan pada tahun 1904 dan sejak itu telah mendidik jurutera bertaraf dunia dalam pelbagai bidang sains dan teknologi. Terletak di Gdańsk - sebuah bandar dengan tradisi seribu tahun dan pintu masuk ke garis pantai Poland - ia adalah tempat yang sesuai untuk belajar dan menikmati kehidupan pelajar.

  • Olsztyn, Poland

  University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) ditubuhkan pada 1 September 1999. Penubuhan ini terhasil daripada penggabungan tiga institusi pengajian tinggi di Olsztyn, iaitu Akademi Pertanian dan Teknologi, Sekolah Tinggi Pedagogi, dan Institut Teologi Warmian. Misi University of Warmia and Mazury in Olsztyn adalah untuk menjalankan pelbagai aktiviti dengan tujuan untuk mendidik graduan dan staf saintifik yang berkelayakan, untuk menjalankan penyelidikan ilmiah yang memenuhi keperluan ekonomi wilayah dan memperkayakan budaya nasional.

  • Wrocław, Poland

  The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw menawarkan pendidikan seni dan reka bentuk teratas dalam tiga peringkat—Sarjana Muda, Sarjana dan Ph.D. Kami adalah universiti negeri dan kami mendidik pelajar secara sepenuh masa dan separuh masa di empat fakulti: Fakulti Lukisan dan Arca, Fakulti Seni Bina dan Reka Bentuk Dalaman, Fakulti Seramik dan Kaca dan Fakulti Grafik dan Seni Media.

  • Warsaw, Poland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jelenia Góra, Poland
  • Świerzawa, Poland

  ff

  • Gliwice, Poland

  Selamat datang ke Silesian University Of Technology (SUT), tempat yang, tanpa keraguan, mendidik orang yang berjaya. SUT termasuk dalam kumpulan berprestij dari 10 universiti di Poland, pemenang pertandingan "Excellence Initiative-Research University" yang dianjurkan oleh Kementerian Sains dan Pengajian Tinggi.

  • Warsaw, Poland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...