Keystone logo

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Mexico 2023

Bilangan institusi: 257
  • Monterrey
  • Aguascalientes
  • Chihuahua
  • + 22 lebih

  Tecnológico de Monterrey diasaskan pada tahun 1943 berkat visi Don Eugenio Garza Sada dan sekumpulan usahawan yang membentuk persatuan bukan untung yang dipanggil Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey ialah sebuah institusi swasta, bukan untung, bebas tanpa gabungan politik dan agama.

  • Campeche

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) diilhamkan sebagai institusi pendidikan tinggi untuk ijazah sarjana muda dan pascasiswazah yang objektif dan prinsip panduannya menjamin peluang belajar yang sama untuk semua orang.

  • Jumeirah
  • Guadalajara
  • London

  Sebuah sekolah perfileman profesional yang bertauliah dengan semangat bebas, Raindance telah mengajar pembikin filem baru dan berpengalaman sejak tahun 1992. Etos kami tertumpu pada kemerdekaan, dan kursus kami direka untuk anda mengembangkan kemahiran anda mengikut cara anda, mengikut gaya anda.

  • Mexico City

  Di Universidad Ítaca kami adalah perintis dalam menawarkan pendidikan jarak jauh di seluruh Mexico. Universiti kami menawarkan anda untuk melengkapkan ijazah sarjana muda anda secara dalam talian atau secara peribadi, serta ijazah sarjana anda, untuk memanfaatkan kemahiran profesional anda dan berkembang dengan cepat di tempat kerja.

  • Tlaquepaque

  ITESO ialah Jesuit University of Guadalajara. Ditubuhkan pada tahun 1957, ia adalah rangkaian rangkaian 228 universiti Jesuit di seluruh dunia. Mereka semua berkongsi tradisi pendidikan Yesuit yang berumur 450 tahun, tradisi yang secara historis berada di tengah-tengah pemikiran dunia, yang dikenali untuk mendidik para pemimpin dalam semua bidang sains dan seni.

  • Mexico City

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City
  • Monterrey
  • Guadalajara
  • + 2 lebih

  EGADE Business School di Tecnológico de Monterrey telah membina reputasi yang diiktiraf secara global sebagai institusi pendidikan perniagaan Latin Amerika yang utama, komited untuk memperkasakan pemimpin yang berpengalaman yang mencipta nilai bersama dan mengubah masyarakat.

  • Mexico City

  Vatel International School of Hotel Management and Tourism adalah institusi yang diiktiraf di seluruh dunia, yang menyediakan pelajar untuk memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan jawatan pengurusan dengan bertanggungjawab di tempat perhotelan, seperti hotel, restoran, agensi. pelancongan, agensi perkhidmatan, hospital, pusat rekreasi, dan lain-lain. Rancangan akademik Vatel menawarkan gelaran berganda rasmi (Mexico-Perancis) yang membuka peluang untuk langsung bergabung dengan dunia profesional.

  • Naucalpan de Juárez

  Menyedari keperluan untuk mempersiapkan orang dan profesional yang lebih baik untuk lebih berjaya menghadapi cabaran 'normal baru', di UVM kami telah memutuskan untuk melancarkan Model Pendidikan Certeza Baru kami.

  • México

  Kami adalah Universiti yang komited untuk menyebarkan pendekatan yang bertujuan untuk bidang perniagaan dan pembangunan manusia yang menyediakan strategi yang sangat berjaya. Kami mempunyai keyakinan yang tegas bahawa fungsi persiapan adalah menjadikan individu sebagai orang yang berpengetahuan dan nilai yang berkolaborasi dengan masyarakat kita pada tahap pengalaman yang positif. Kami mencadangkan pembelajaran sebagai alat yang memerlukan komitmen yang menghasilkan pencapaian dan kepuasan yang luar biasa, kami menekankan pemilihan profesional kami yang, setelah memasuki, sudah memiliki profil yang memperkaya di kawasan ini, yang memungkinkan mereka menyumbang pengalaman kepada rakan sekelas dan profesor kelas mereka. , kerana pengetahuan diterapkan dengan semangat, kejujuran, kejujuran dan kemas kini. Universiti kami membenarkan pengembangan dan pertumbuhan graduan dan tenaga pengajar kami, serta kemudahan yang selesa di mana penggunaan adalah keutamaan.

  • Puebla City

  Universiti Politeknik Puebla komited untuk bertemu dan terus meningkatkan keberkesanan Sistem Pengurusan Kualitinya, dengan mewujudkan, mengkaji dan menilai objektif kualiti secara berkala, yang bertujuan untuk memperkukuhkan perkhidmatan pendidikan yang disediakan oleh Universiti, untuk melatih profesional yang kompeten yang memenuhi keperluan sektor produktif dan sosial.

  • Mexico City

  Di Universiti Teknologi Mexico, kami yakin bahawa setiap orang berhak mendapat pendidikan yang berkualiti. Oleh itu, untuk anda belajar sekolah menengah, sarjana atau siswazah, kami menawarkan tuisyen, biasiswa akademik dan bank pekerjaan kepada anda. Matlamat kami adalah untuk anda menjadi profesional yang bersedia supaya anda dapat meningkatkan kualiti hidup anda.

  • Cortazar

  Kami adalah universiti bertaraf dunia yang beroperasi melalui sistem pengurusan kualiti yang komprehensif yang: Melatih manusia secara bersepadu, melalui pelbagai program pendidikan yang diakui kualiti dan kesesuaiannya, berdasarkan model Universiti Politeknik. Ia mempunyai kakitangan yang berkelayakan. Ini mempromosikan budaya penyelidikan, pengembangan teknologi dan inovasi, dengan pendekatan yang lestari dan dengan unjuran antarabangsa.

  • México

  Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo adalah institusi pendidikan tinggi dan awam yang sekular, pewaris humanisme Vasco de Quiroga, cita-cita Miguel Hidalgo, José María Morelos, Melchor Ocampo; atas inisiatif Pascual Ortiz Rubio, Universiti Autonomi Pertama Amerika, yang misinya adalah: Menyumbang kepada pengembangan sosial, ekonomi, politik, ilmiah, teknologi, artistik, dan budaya Michoacán, Mexico, dan dunia, membentuk tegak, kompeten, dan manusia terkemuka yang menghasilkan perubahan dalam persekitarannya, dipandu oleh nilai etika Universiti kami, melalui program pendidikan yang relevan dan berkualiti; menjalankan penyelidikan yang berkaitan dengan keperluan sosial, yang mendorong kemajuan saintifik dan teknologi dan penciptaan seni; mewujudkan aktiviti yang menyelamatkan, memelihara, meningkatkan dan menyebarkan nilai universal, amalan demokrasi, dan pembangunan lestari melalui penyebaran dan pengembangan universiti.

  • Acapulco

  Loyola del Pacífico University adalah institusi pendidikan peringkat tinggi yang dilahirkan di Acapulco pada tahun 1992. Pada tahun 2008, peringkat menengah atas dimulakan dengan pembukaan Loyola del Pacífico University Baccalaureate: Prepa Loyola. Sepuluh tahun kemudian, pada tahun 2018, dia memulakan tahap asas dengan Loyola High School. Hari ini, tawaran pengajian peringkat tinggi adalah 9 semester dan 3 semester. Beginilah dengan pengembangan penawaran akademiknya, ia dibentuk sebagai Sistem Pendidikan Loyola del Pacífico.