Keystone logo

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Malta 2023

Bilangan institusi: 18
  • San Gwann

  European Forensic Institute ialah Institusi Pengajian Tinggi di Malta, yang diasaskan pada 2018 dan diiktiraf sepenuhnya oleh Pihak Berkuasa Pendidikan Lanjutan dan Tinggi Malta (MFHEA) dengan no. 2018-014. Pejabat dan makmal kami terletak di Malta Life Sciences Park yang canggih di mana pengajaran dan sesi makmal kami berlangsung.

  • Valletta

  Institut Pengurusan Eropah membayangkan komuniti pembelajaran dan penyelidikan dalam talian abad ke-21 yang berbeza di mana para profesional bekerjasama dan belajar cara menggunakan pengetahuan untuk mencari penyelesaian jangka pendek dan jangka panjang untuk organisasi mereka dan menjana perubahan positif dalam pekerjaan mereka dan dalam kehidupan mereka.

  • Il-Kalkara

  Global College Malta ialah salah satu institusi swasta yang paling berprestij dan berfikiran ke hadapan di rantau Mediterranean, yang berpangkalan di Malta. Kami terkenal kerana menawarkan kursus sarjana muda dan pasca siswazah yang luar biasa, berkualiti tinggi. Pendidikan holistik, bertaraf dunia dan kurikulum rentas disiplin kami, bertujuan untuk menyediakan pelajar kami untuk mempunyai kerjaya yang memuaskan dan sangat bermanfaat.

  • Pembroke

  ACS - ASOMI College of Sciences ialah Institusi Pendidikan Tinggi bertauliah, diasaskan untuk membangunkan model dan penyelesaian yang inovatif dalam konteks akademik, mempromosikan kapasiti pembelajaran yang berorientasikan pengalaman latihan yang disokong oleh alat yang berkesan dan meletakkan pelajar sebagai protagonis sebenar di tengah-tengah laluan latihan, menyediakan dia untuk menjadi seorang profesional yang berjaya.

  • Cospicua

  American University of Malta (AUM) adalah universiti gaya Amerika yang dikhaskan untuk pendidikan tinggi dan penyelidikan untuk komuniti antarabangsa dengan standard tertinggi. Program ijazah, aktiviti penyelidikan, dan layanan kepada masyarakat mengubah kehidupan dan melayani masyarakat dengan mendidik warganegara yang berpengetahuan etika, mencipta pengetahuan, dan meletakkan pengetahuan untuk bekerja dalam suasana global. AUM mendidik badan pelajar yang pelbagai untuk menjadi warganegara global yang bertanggungjawab secara etika, pemikir kritis, dan pemimpin masa depan dalam persekitaran pembelajaran yang mencabar secara akademik. Ia berusaha untuk terus berinovasi dan meningkatkan kualiti dalam pengajaran, penyelidikan, perkhidmatan awam dan pembangunan ekonomi. Cara AUM menyampaikan program ijazah membentuk blok penting dalam asas identitinya. Setiap program membimbing pelajar untuk membina pengetahuan mereka dari bawah ke atas dan menyusun pengetahuan dengan cara yang koheren dan tepat. Ia memerlukan pelajar dari asas asas hingga praktik langsung dengan teknologi industri terkini yang berkaitan dengan bidangnya.

  • Victoria
  • London

  Queen Mary University of London (QMUL), sebuah universiti Russell Group di UK telah membuka kampus perubatan di Malta, Eropah. Kami menerima permohonan untuk kemasukan September 2021 dan tarikh akhir permohonan kami ialah Sabtu 30 Jun 2021.

  • Barcelona
  • Madrid
  • Birkirkara

  GBSB Global Business School adalah sekolah perniagaan bertaraf antarabangsa di Sepanyol dan Malta yang menyediakan pendidikan perniagaan dalam bahasa Inggeris kepada pelajar dari seluruh dunia dan mempersiapkan bakal graduan untuk melancarkan kerjaya yang berjaya di peringkat global. GBSB Global Business School menyokong standard tinggi dalam pendidikan perniagaan yang disahkan oleh banyak badan akreditasi antarabangsa.

  • Lija

  FA International adalah Institusi Pengajian Tinggi yang berpusat di Malta dan diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi Nasional (NCFHE) dengan lesen n. 2018-006.

  • Mosta

  This institution was built by a group of global educators with experiences across the world. After witnessing the constant changes facing the business world and the root cause of traditional education, we decided to act.

  • Saint Julian's

  Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English.

  • Malta Online

  Ditubuhkan pada tahun 2013, Advenio eAcademy adalah Institusi Pengajian Tinggi (IPT) yang berpusat di Malta, (nombor lesen MFHEA: 2013-FHI-0006) yang memenuhi pelanggan antarabangsa penyedia dan pelajar perkhidmatan pendidikan yang arif.

  • Valletta
  • Rome
  • Msida

  University of Malta (UM) adalah institusi pengajaran tertinggi di Malta. Ia dibiayai secara terbuka dan terbuka untuk semua orang yang mempunyai kelayakan yang diperlukan. Terdapat kira-kira 11,000 pelajar dan kira-kira dua belas peratus populasi pelajar adalah antarabangsa.

  • Hamburg
  • Valletta

  Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung ( KLU ) – ialah sebuah universiti swasta yang terletak di HafenCity Hamburg. KLU adalah salah satu daripada segelintir universiti swasta di Jerman yang layak untuk menganugerahkan PhD mereka sendiri. Bidang penyelidikan utama universiti bebas yang diperakui oleh kerajaan itu ialah Kemampanan, Transformasi Digital dan Penciptaan Nilai dalam bidang Pengangkutan, Logistik Global dan Pengurusan Rantaian Bekalan. 2020 KLU meraikan ulang tahunnya yang ke-10 di bawah moto "10 tahun pengajaran dan penyelidikan yang memenangi anugerah".

  • Floriana

  London School of Commerce, Malta Ltd (LSCM) was established in June 2014 as a global higher education provider in Malta and forms part of the London School of Commerce Global Group.

  • Paola

  Established in 2001, the Malta College of Arts, Science and Technology is the country’s leading vocational education and training institution. Six Institutes in Malta and the Gozo Campus, MCAST offers 180 full-time and over 300 part-time vocational courses ranging from certificates to Master’s degrees (MQF Level 1 to Level 7).