Keystone logo

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Kanada 2023

Bilangan institusi: 301
  • Madison
  • Teaneck
  • Vancouver
  • + 2 lebih

  Universiti swasta terbesar di New Jersey, FDU ialah institusi berbilang kampus yang tidak mengaut keuntungan, bukan sektarian. Ditubuhkan pada tahun 1942, FDU mencapai status empat tahun pada tahun 1948 dan kelulusan sebagai universiti pada tahun 1956. Universiti menawarkan lebih 100 program ijazah sarjana muda dan siswazah, termasuk program kedoktoran dalam farmasi, amalan kejururawatan, psikologi klinikal dan psikologi sekolah; dan sekolah perniagaan yang diiktiraf AACSB. Program ijazah ditawarkan di dua kampus New Jersey dan di dua lokasi FDU di luar AS: Kolej Wroxton, di Oxfordshire di England, dan Kampus Vancouver, di British Columbia, Kanada.

  • Olds

  Sejak permulaannya sebagai sekolah pertanian dan ekonomi rumah tangga, Olds College telah mengembangkan penawaran programnya dan telah berkembang untuk menawarkan lebih banyak program berfokuskan kerjaya selama ini. Kelas memasak dan menjahit telah berkembang menjadi program Fesyen kami yang terkenal, kelas jentera telah berkembang menjadi program Pertanian dan Mekanik Tugas Berat serta kemahiran bertani seperti yang berkembang menjadi program Pengurusan Pertanian dan Hortikultur kami.

  • Winnipeg

  Terletak di Winnipeg, Manitoba, Kanada, Booth University College ialah sebuah institusi Kristian yang berakar umbi dalam sejarah 156 tahun The Salvation Army dalam memenuhi keperluan masyarakat yang paling terdedah. Sangat komited kepada keadilan sosial, kami menggabungkan kepercayaan Kristian dan kesarjanaan yang ketat dengan semangat untuk perkhidmatan. Pendekatan pembelajaran kami bertunjangkan kecemerlangan akademik dan berdasarkan visi harapan, keadilan sosial dan belas kasihan untuk semua.

  • Toronto

  Osgoode Professional Development ialah cabang pembelajaran sepanjang hayat Osgoode Hall Law School, salah satu sekolah undang-undang terkemuka di Kanada. OsgoodePD dikenali di seluruh dunia kerana komitmen kami terhadap inovasi berterusan dalam teknologi pendidikan dan pedagogi. Kami ialah program undang-undang pertama di Kanada yang menawarkan pembelajaran jarak jauh dan telah berusaha untuk terus meningkatkan kualiti, kebolehcapaian dan fleksibiliti. Visi kami adalah untuk menjadi pusat reka bentuk inovatif dan penyampaian pendidikan undang-undang profesional, membolehkan pemahaman, sambungan dan transformasi.

  • London

  Ditubuhkan pada tahun 1954, Kolej Universiti King di Universiti Barat ialah kolej universiti seni liberal Katolik yang bergabung dengan universiti bertaraf dunia yang besar. Pelajar King menikmati “The Best of Both Worlds” – belajar dalam kelas kecil yang diketuai oleh fakulti cemerlang di kampus yang kecil dan cantik sambil menikmati pengalaman menjadi sebahagian daripada universiti yang komprehensif. Pelajar King mempunyai akses lengkap kepada semua kemudahan dan perkhidmatan di Universiti Barat dan lulus dengan ijazah Barat.

  • Montreal

  Di Kensley College , Kami amat percaya pendidikan adalah satu-satunya kunci untuk membuka pintu peluang yang luar biasa. Kami berusaha untuk menyediakan setiap pelajar peluang untuk merealisasikan impian mereka dan memerintah pada masa depan mereka. Selama bertahun-tahun, kami percaya pada akar umbi kami untuk menentukan minat pelajar!

  • Toronto

  Kolej Fleming mempunyai hubungan tempatan, serantau dan global yang kukuh yang menjadikannya selaras dengan keperluan komuniti perniagaan, dan oleh itu keperluan pelajar yang ingin memajukan kerjaya mereka. Kini, terima kasih kepada perkongsian antara Institut Trebas dan Kolej Fleming, program paling banyak permintaan Fleming tersedia di bandar Midtown Toronto. Kepelbagaian, peluang kerja, hiburan, keselamatan dan pilihan perjalanan menjadikan Toronto tempat yang ideal untuk melengkapkan program diploma atau sijil siswazah.

  • St. Catharines

  Di Fakulti Pendidikan Brock, kami memberi guru alat yang mereka perlukan untuk berjaya di ketua kelas dengan meletakkan pembelajaran sebagai pusat segala yang kami lakukan.

  • Toronto

  IBU ialah universiti perniagaan generasi akan datang yang direka untuk menyampaikan pengalaman pendidikan yang diperibadikan. Anda akan mendapat manfaat daripada bimbingan dan tunjuk ajar 1 lawan 1 untuk mencapai matlamat kerjaya anda. Penasihat akademik peribadi anda akan membimbing dan menyokong anda. Dengan saiz kelas dihadkan kepada 30 pelajar, anda akan berpeluang untuk berhubung dengan rakan sebaya dan profesor anda.

  • Montreal

  Musitechnic diasaskan pada tahun 1987 di Montreal oleh Gilles Valiquette, seorang pemuzik, komposer, dan penyanyi-penulis lagu yang terkenal. Dia yakin bahawa teknologi (terutama komputer) akan menjadi pusat pengeluaran audio dan industri muzik, sehingga menghasilkan diploma pertama yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan dan Pengajian Tinggi yang sepenuhnya menumpukan kepada reka bentuk bunyi berbantukan komputer. Ini sudah lama sebelum semua orang tahu apa itu tetikus komputer, MP3, malah Internet.

  • Kingston

  Queen's University mendapat kedudukan tinggi di Kanada untuk pengalaman pelajar, mengambil pendekatan inklusif dan menawarkan pembelajaran di luar bilik darjah; pengalaman ini termasuk kebanyakan kelab per kapita dari mana-mana Universiti Kanada serta program pertukaran antarabangsa yang mantap dengan lebih daripada 220 rakan kongsi.

  • Toronto

  Belajar di pusat bandar Toronto, anda akan tinggal, belajar dan bekerja di tengah-tengah ekonomi terbesar dan paling pelbagai di Kanada. Kami menawarkan lebih daripada 160 program sijil, diploma, pascasiswazah dan ijazah yang berfokuskan kerjaya - salah satu rangkaian terluas program kolej sepenuh masa di Kanada. Kebanyakan program kami mempunyai komponen pendidikan bidang yang memberi anda peluang berharga untuk bekerja dan belajar dengan rakan kongsi industri yang mungkin suatu hari nanti akan menjadi majikan anda.

  • Ottawa

  Perniagaan masa depan perlu memimpin dari hati, dengan belas kasihan, imaginasi dan tujuan. Kita tahu bahawa dunia yang lebih baik ialah dunia yang lebih saksama dan adil, lebih mampan dan penyayang. Di Sprott, pemimpin masa depan mendapat keyakinan untuk bertanya soalan yang sukar, untuk menerima pelbagai perspektif dan menjadi tulen dalam kepimpinan mereka. Bagi pelajar, alumni, fakulti dan kakitangan kami, kami adalah komuniti seumur hidup.

  • Montreal

  Vanier ialah kolej Inggeris yang terkenal dengan kecemerlangan dalam pendidikan dengan pelbagai program akademik dan profesional. Ini adalah pengalaman yang benar-benar berpusatkan pelajar Kanada yang berpangkalan di dua lokasi kampus berdekatan dengan pusat bandar Montreal, dan kedua-duanya di laluan metro.

  • Toronto

  Ditubuhkan pada tahun 1827, Universiti Toronto telah berkembang menjadi institusi pembelajaran, penemuan dan penciptaan pengetahuan yang terkemuka di Kanada. Sebagai salah satu universiti intensif penyelidikan terkemuka di dunia, didorong untuk mencipta dan berinovasi, ia berdedikasi untuk memupuk komuniti akademik di mana pembelajaran dan kesarjanaan setiap ahli boleh berkembang.