Keystone logo
Kanada

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Kanada 2023

Bilangan institusi: 296
  • Bordeaux, Perancis
  • Lyon, Perancis
  • + 5 lebih

  Sejak penciptaannya pada tahun 1993, ESMA menawarkan latihan dalam kitaran CG Animation & FX, yang sentiasa berkembang dalam hubungan dengan profesional animasi yang menemani kami setiap tahun. Latihan ini, bersamaan dengan tahap Bac + 5 Perancis (tahap RNCP 7), kini menikmati pengiktirafan antarabangsa daripada dunia profesional, dan sokongan daripada nama terbesar dalam animasi. Temui kursus ini yang dicadangkan di kampus Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes & Toulouse kami; Montreal di Kanada. Versi bahasa Inggeris latihan disampaikan di kampus Lyon dan Montpellier.

  • Lac la Biche, Kanada
  • Boyle, Kanada
  • + 4 lebih

  Terokai kemungkinan dan peluang yang tidak berkesudahan dengan belajar di Alberta Timur Laut yang indah, Kanada. Dengan banyak tasik yang indah, hutan boreal dan banyak fauna dan flora persekitaran semula jadi seperti taman ini merupakan pengalaman yang pasti akan meninggalkan kesan yang berkekalan kepada anda. Setiap kampus kami terletak di bandar yang unik dengan cerita yang menakjubkan dan pelbagai sejarah yang kaya menunggu untuk diterokai.

  • Toronto, Kanada

  The University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) menyokong pelajar dewasa dengan kursus bukan ijazah yang direka dengan mahir yang disampaikan dalam kelas dan dalam talian, oleh pengajar pakar yang diiktiraf sebagai pemimpin dalam bidang mereka. Sebagai sebahagian daripada universiti, SCS ditenagakan oleh daya hidup intelek UofT dan standard tinggi untuk pengajaran dan pembelajaran.

  • Madison, Amerika Syarikat
  • Teaneck, Amerika Syarikat
  • + 3 lebih

  Universiti swasta terbesar di New Jersey, FDU ialah institusi berbilang kampus yang tidak mengaut keuntungan, bukan sektarian. Ditubuhkan pada tahun 1942, FDU mencapai status empat tahun pada tahun 1948 dan kelulusan sebagai universiti pada tahun 1956. Universiti menawarkan lebih 100 program ijazah sarjana muda dan siswazah, termasuk program kedoktoran dalam farmasi, amalan kejururawatan, psikologi klinikal dan psikologi sekolah; dan sekolah perniagaan yang diiktiraf AACSB. Program ijazah ditawarkan di dua kampus New Jersey dan di dua lokasi FDU di luar AS: Kolej Wroxton, di Oxfordshire di England, dan Kampus Vancouver, di British Columbia, Kanada.

  • Olds, Kanada

  Sejak permulaannya sebagai sekolah pertanian dan ekonomi rumah tangga, Olds College telah mengembangkan penawaran programnya dan telah berkembang untuk menawarkan lebih banyak program berfokuskan kerjaya selama ini. Kelas memasak dan menjahit telah berkembang menjadi program Fesyen kami yang terkenal, kelas jentera telah berkembang menjadi program Pertanian dan Mekanik Tugas Berat serta kemahiran bertani seperti yang berkembang menjadi program Pengurusan Pertanian dan Hortikultur kami.

  • Winnipeg, Kanada

  Terletak di Winnipeg, Manitoba, Kanada, Booth University College ialah sebuah institusi Kristian yang berakar umbi dalam sejarah 156 tahun The Salvation Army dalam memenuhi keperluan masyarakat yang paling terdedah. Sangat komited kepada keadilan sosial, kami menggabungkan kepercayaan Kristian dan kesarjanaan yang ketat dengan semangat untuk perkhidmatan. Pendekatan pembelajaran kami bertunjangkan kecemerlangan akademik dan berdasarkan visi harapan, keadilan sosial dan belas kasihan untuk semua.

  • Paris, Perancis
  • Montreal, Kanada

  Diwujudkan pada tahun 1972 oleh pemain hartanah utama, Kumpulan ESPI – diasaskan di bawah status bersekutu (Undang-undang 1901) – ialah pertubuhan pendidikan tinggi swasta yang kelayakannya diiktiraf oleh peringkat Negeri 6 (Bac + 3) dan tahap 7 (Bac+5). ), atau diploma sekolah, dan didaftarkan dalam Direktori Kebangsaan Pensijilan Profesional (RNCP), dengan kitaran Sarjana Muda dan kitaran Sarjana Profesional (6 pengkhususan). 50 tahun kewujudan telah membolehkan Kumpulan bertapak dalam semua perniagaan hartanah. Hari ini, pelajar kami tersebar di kampus Paris, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon dan Montpellier.

  • Toronto, Kanada

  Pembangunan Profesional Osgoode ialah cabang pembelajaran sepanjang hayat Osgoode Hall Law School, salah satu sekolah undang-undang terkemuka di Kanada. OsgoodePD dikenali di seluruh dunia kerana komitmen kami terhadap inovasi berterusan dalam teknologi pendidikan dan pedagogi. Kami ialah program undang-undang pertama di Kanada yang menawarkan pembelajaran jarak jauh dan telah berusaha untuk terus meningkatkan kualiti, kebolehcapaian dan fleksibiliti. Visi kami adalah untuk menjadi pusat reka bentuk inovatif dan penyampaian pendidikan undang-undang profesional, membolehkan pemahaman, sambungan dan transformasi.

  • London, Kanada

  Ditubuhkan pada tahun 1954, Kolej Universiti King di Universiti Barat ialah kolej universiti seni liberal Katolik yang bergabung dengan universiti bertaraf dunia yang besar. Pelajar King menikmati “The Best of Both Worlds” – belajar dalam kelas kecil yang diketuai oleh fakulti cemerlang di kampus yang kecil dan cantik sambil menikmati pengalaman menjadi sebahagian daripada universiti yang komprehensif. Pelajar King mempunyai akses lengkap kepada semua kemudahan dan perkhidmatan di Universiti Barat dan lulus dengan ijazah Barat.

  • Montreal, Kanada

  Di Kensley College , Kami amat percaya pendidikan adalah satu-satunya kunci untuk membuka pintu peluang yang luar biasa. Kami berusaha untuk menyediakan setiap pelajar peluang untuk merealisasikan impian mereka dan memerintah pada masa depan mereka. Selama bertahun-tahun, kami percaya pada akar umbi kami untuk menentukan minat pelajar!

  • Toronto, Kanada

  Terletak di tengah-tengah Toronto, ibu kota perniagaan Kanada yang sibuk, Fleming College - Toronto menawarkan program praktikal yang diajar oleh profesional industri yang berpengalaman, membantu pelajar keluar dari bilik darjah dan ke tempat kerja sejurus selepas tamat pengajian.

  • St. Catharines, Kanada

  Di Fakulti Pendidikan Brock, kami memberikan pendidik alat yang mereka perlukan untuk berjaya dengan meletakkan pembelajaran sebagai pusat segala yang kami lakukan.

  • Toronto, Kanada

  IBU ialah universiti perniagaan generasi akan datang yang direka untuk menyampaikan pengalaman pendidikan yang diperibadikan. Anda akan mendapat manfaat daripada bimbingan dan tunjuk ajar 1 lawan 1 untuk mencapai matlamat kerjaya anda. Penasihat akademik peribadi anda akan membimbing dan menyokong anda. Dengan saiz kelas dihadkan kepada 30 pelajar, anda akan berpeluang untuk berhubung dengan rakan sebaya dan profesor anda.

  • Montreal, Kanada

  Musitechnic diasaskan pada tahun 1987 di Montreal oleh Gilles Valiquette, seorang pemuzik, komposer, dan penyanyi-penulis lagu yang terkenal. Dia yakin bahawa teknologi (terutama komputer) akan menjadi pusat pengeluaran audio dan industri muzik, sehingga menghasilkan diploma pertama yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan dan Pengajian Tinggi yang sepenuhnya menumpukan kepada reka bentuk bunyi berbantukan komputer. Ini sudah lama sebelum semua orang tahu apa itu tetikus komputer, MP3, malah Internet.

  • Kingston, Kanada

  Queen's University mendapat kedudukan tinggi di Kanada untuk pengalaman pelajar, mengambil pendekatan inklusif dan menawarkan pembelajaran di luar bilik darjah; pengalaman ini termasuk kebanyakan kelab per kapita dari mana-mana Universiti Kanada serta program pertukaran antarabangsa yang mantap dengan lebih daripada 220 rakan kongsi.