Keystone logo
Jerman

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Jerman 2023

Bilangan institusi: 238
  • Ulm, Jerman

  Universiti Ulm ialah pusat pembelajaran, pengajaran, penyelidikan dan pemindahan yang terkemuka. Sejak penubuhannya pada tahun 1967 sebagai universiti "di bawah satu bumbung", ia telah berkembang pesat menjadi hab antarabangsa yang meriah untuk inovasi dan pengetahuan.

  • Berlin, Jerman

  FUBiS ialah program akademik intensif Freie Universität Berlin di mana pelajar boleh memperoleh kredit yang boleh dikira dalam ijazah mereka di institusi asal mereka. Sesi FUBiS berlangsung selama 3 hingga 6 minggu dan berlangsung pada musim panas dan musim sejuk.

  • Heide, Jerman

  West Coast University of Applied Sciences ialah salah satu universiti awam termuda di Schleswig-Holstein dan, sebagai tambahan kepada peralatan moden, memberi tumpuan terutamanya kepada pengajaran berorientasikan amalan dan penyeliaan yang baik. Sejumlah sekitar 1,900 pelajar telah mendaftar dan nilai diletakkan pada persekitaran pembelajaran individu dan bekerja dalam kumpulan kecil dalam kursus individu. Lokasi di Heide/Holstein sangat sesuai untuk pengajian pelancongan anda, kerana bandar ini berdekatan dengan kawasan tumpuan pelancong seperti Büsum, St. Peter-Ording, Sylt dan Hamburg. Ringkasnya: Anda mengkaji tempat pelancongan berlaku dan mendapat manfaat daripada rangkaian yang kukuh dengan rakan kongsi praktikal (serantau) yang banyak daripada industri pelancongan. Di samping itu, Institut Penyelidikan Pelancongan Jerman berpusat di universiti kami. Memandangkan institut ini menjalankan penyelidikan berorientasikan aplikasi, mempunyai rangkaian di seluruh negara dan menikmati reputasi yang sangat baik dalam amalan, mungkin lebih mudah untuk anda memulakan kerjaya anda. Melalui pemindahan pengetahuan berterusan daripada hasil penyelidikan semasa kepada pengajaran, kami menawarkan anda ijazah berorientasikan masa depan.

  • Hamburg, Jerman

  Universiti Logistik Kühne – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung (KLU) – ialah sebuah universiti swasta yang terletak di HafenCity Hamburg. KLU adalah salah satu daripada sangat sedikit universiti swasta di Jerman yang berhak menganugerahkan PhD mereka sendiri. Bidang penyelidikan utama universiti bebas yang diperakui kerajaan itu ialah Kemampanan, Transformasi Digital dan Penciptaan Nilai dalam bidang Pengangkutan, Logistik Global dan Pengurusan Rantaian Bekalan. 2020 KLU meraikan ulang tahunnya yang ke-10 di bawah moto "10 tahun pengajaran dan penyelidikan yang memenangi anugerah".

  • Eltville, Jerman

  Sebagai sebuah institut gabungan Universiti Regensburg, IRE|BS Real Estate Academy komited pada kualiti tertinggi dan merupakan peneraju antarabangsa dalam pendidikan universiti dan sambilan untuk profesional hartanah. Selama lebih tiga dekad, kami sentiasa selangkah lebih awal daripada keperluan untuk kelayakan hartanah.

  • Fulda, Jerman

  Universiti ini menawarkan pelbagai pendidikan akademik dan profesional dengan tumpuan khusus pada "kesihatan, pemakanan dan makanan". Banyak projek penyelidikan dan pembangunan dijalankan dengan perniagaan dan industri swasta. Universiti Fulda bekerjasama dengan ca. 100 universiti di seluruh dunia. Bilangan program antarabangsa berkembang secara berterusan: Sarjana Muda seperti "Perniagaan dan Pengurusan Antarabangsa", "Sains dan Kejuruteraan" atau "Sains Kesihatan Antarabangsa" serta program Sarjana seperti "Pengurusan Antarabangsa", "Komunikasi Antara Budaya dan Pengajian Eropah" , "Perniagaan Makanan Antarabangsa dan Kajian Pengguna" atau "Pembangunan Perisian Global" sebahagian atau keseluruhannya diajar dalam bahasa Inggeris.

  • Potsdam, Jerman

  Universiti Sains Gunaan untuk Sukan dan Pengurusan Potsdam - sebagai institusi bukan untung Persatuan Sukan Negeri Brandenburg (LSB) - telah membangunkan tumpuan pada sukan dan kesihatan sebagai profil khusus bebas. Semasa pelaksanaan, sempadan dilangkau dalam pengajaran dan penyelidikan, hubungan dengan mata pelajaran lain dipupuk dan rangkaian dibina dengan amalan. Dalam perjalanan peningkatan kepentingan sukan untuk masyarakat secara keseluruhan, pemahaman yang diperluaskan tentang sukan telah muncul, contohnya. Ini termasuk, sebagai contoh, aktiviti fizikal dalam konteks pencegahan dan terapeutik serta pengurusan untuk organisasi syarikat dalam industri sukan dan senaman. Hasil daripada perkembangan ini, sains sukan juga berada dalam fasa pergolakan.

  • Munich, Jerman

  Selamat datang ke Universiti Sains Gunaan HM Hochschule München! Setiap tahun, lebih daripada 2,500 pelajar dan penyelidik antarabangsa menyertai komuniti akademik kami yang berbakat di salah satu bandar paling indah, bersejarah dan berteknologi tinggi di Jerman. Kami menawarkan sokongan yang terbaik untuk membantu anda berasa selesa di Jerman, di Munich dan di universiti kami.

  • Dortmund, Jerman
  • Frankfurt, Jerman
  • + 5 lebih

  Sekolah Pengurusan Antarabangsa (ISM) berada di kedudukan antara sekolah perniagaan swasta terkemuka di Jerman. Ditubuhkan pada tahun 1990, ISM mempunyai tujuh kampus di Dortmund, Frankfurt am Main, Munich, Hamburg, Cologne, Stuttgart dan Berlin serta menempatkan lebih 3850 pelajar. Antarabangsa, orientasi praktikal yang kukuh dan suasana pembelajaran peribadi adalah sebahagian daripada kisah kejayaan ISM seperti pengajaran kemahiran profesional dan latihan intensif kemahiran insaniah. Ini termasuk bukan sahaja projek praktikal, kajian kes dan latihan amali yang menarik, tetapi juga interaksi rapat dengan pensyarah dari dunia perniagaan. Faktor kejayaan ini dicerminkan dalam semua program Sarjana Muda, Sarjana dan MBA ISM.

  • Munich, Jerman

  Sekolah Penyelidikan Perubatan Munich (MMRS) ialah institusi pusat Fakulti Perubatan LMU. Ia direka bentuk sebagai struktur payung yang merangkumi semua pengajian kedoktoran (tesis kedoktoran biasa dan program Ph.D. berstruktur) dalam bidang perubatan manusia, perubatan pergigian, biologi manusia dan sains hayat.

  • Berlin, Jerman

  CODE ialah persekitaran pembelajaran antarabangsa dan inklusif yang menarik perintis digital dari seluruh dunia dan memperkasakan mereka untuk mencapai potensi penuh mereka. Sebagai komuniti, kami merangsang inovasi transformatif dengan memupuk kreativiti, pemikiran kritis, kerjasama dan pembelajaran yang didorong oleh rasa ingin tahu.

  • Berlin, Jerman

  Universiti Swasta Sigmund Freud (SFU) ialah universiti swasta yang diiktiraf di bawah undang-undang Austria sejak 2005 dengan cawangan di Vienna, Linz, Paris, Berlin, Milano dan Ljubljana.

  • Berlin, Jerman

  Catalyst ialah sebuah institut pembelajaran seni dan teknologi kreatif yang berpusat di Funkhaus yang luar biasa di Berlin. Kursus kami merangkumi pengeluaran dan persembahan muzik elektronik, pengeluaran audio dan muzik, kejuruteraan bunyi, penerbitan filem, pembikinan filem, kesan visual dan lakonan. Ia terdiri daripada kursus musim panas selama 4 minggu untuk pemula hingga kursus peringkat ijazah sarjana muda dan sarjana yang disahkan oleh rakan kongsi universiti UK kami.

  • London, United Kingdom
  • Berlin, Jerman
  • + 1 lebih

  MetFilm School ialah sekolah filem, televisyen dan media dalam talian terkemuka yang menawarkan kursus sarjana muda, pasca siswazah dan pendek merentasi pelbagai bidang kraf. Sekolah ini mempunyai kampus di London, Leeds, dan Berlin.

  • Vallendar, Jerman
  • Düsseldorf, Jerman

  WHU – Sekolah Pengurusan Otto Beisheim ialah Sekolah Perniagaan Jerman #1 untuk program ijazah. Diakreditasi oleh EQUIS, AACSB dan FIBAA, WHU menawarkan program akademik serta pendidikan untuk eksekutif, mengikut empat nilai teras dengan keberanian dan komitmen: komuniti, kosmopolite, keusahawanan dan kecemerlangan. Walaupun COVID-19, WHU bersedia untuk berkembang dan merancang lebih awal.