Keystone logo
Hong Kong

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Hong Kong 2023

Bilangan institusi: 51
  • Hong Kong, Hong Kong

  Universiti Hong Kong, Universiti Global Asia, memberikan impak melalui pengantarabangsaan, inovasi dan interdisipliner. Ia menarik dan memupuk sarjana global melalui kecemerlangan dalam penyelidikan, pengajaran dan pembelajaran, dan pertukaran pengetahuan. Ia memberikan sumbangan sosial yang positif melalui kehadiran global, kepentingan serantau dan penglibatan dengan seluruh China.

  • Hung Hom, Hong Kong

  Untuk menghadapi perkembangan pesat logistik di Hong Kong dan tanah besar China dengan permintaan yang semakin meningkat untuk bakat, Universiti Politeknik Hong Kong (PolyU) secara rasmi menubuhkan Jabatan Logistik pada 1 September 2003, selepas penyusunan semula yang menggabungkan bekas Jabatan Perkapalan dan Logistik Pengangkutan dan sebahagian daripada bekas Jabatan Pengurusan.

  • Causeway Bay, Hong Kong
  • Seoul, Korea Selatan
  • + 2 lebih

  Dengan fokus khusus pada Asia, University of Manchester membuka Pusat Antarabangsa pertamanya di Hong Kong pada tahun 1992 dan telah menawarkan pendidikan pengurusan kelas atas kepada eksekutif global di Asia Timur, termasuk Hong Kong, Jepun, Korea Selatan, Taiwan, China Selatan dan Makau selama hampir 30 tahun.

  • London, United Kingdom
  • Birmingham, United Kingdom
  • + 8 lebih

  Dari September 2021, Peguamcara Peperiksaan Berkelayakan (SQE) akan ditempatkan secara bertahap untuk menjadi cara terpusat yang baru untuk memenuhi syarat sebagai pengacara di England dan Wales. Ini akhirnya akan menggantikan laluan untuk berlatih - Kursus Amalan Undang-Undang (LPC). Dengan pelbagai kursus SQE, lokasi dan pilihan belajar yang fleksibel, kami akan mempersiapkan anda untuk kerjaya anda sebagai pengacara, dan juga kejayaan peperiksaan SQE. Di samping sokongan kerjaya kami, anda akan bekerja di firma undang-undang maya kami, dengan tutor pakar kami, dan mengembangkan pengetahuan dan kemahiran di luar SQE.

  • Hong Kong, Hong Kong

  City University of Hong Kong (CityU) ialah universiti global terkemuka yang cemerlang dalam penyelidikan dan pendidikan profesional. Penubuhan Kolej Kejuruteraan baharu tidak mungkin datang pada masa yang lebih baik. Lima tahun dari sekarang, dunia akan berbeza. Teknologi berkembang pada kadar yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Oleh itu, adalah menjadi tanggungjawab kita sebagai sebuah universiti untuk melengkapkan pelajar kita dengan minda yang akan memberi inspirasi kepada mereka untuk terus belajar. Kolej baharu itu mempunyai lapan jabatan akademik tertumpu. Bersama-sama, mereka merangkumi spektrum bidang kejuruteraan yang bertenaga dan mempromosikan sinergi akademik dan komunikasi dalam kolej.

  • Ma Liu Shui, Hong Kong

  Ditubuhkan pada tahun 1991 oleh bekas Naib Canselor Prof. Charles Kao, yang juga dikenali sebagai "Bapa Serat Optik" dan Nobel Laureate dalam Fizik, Fakulti Kejuruteraan terdiri daripada pakar-pakar terkemuka di dunia yang berada di barisan hadapan disiplin mereka dan berkomitmen untuk kecemerlangan pengajaran dan penyelidikan.

  • Hong Kong, Hong Kong

  Fakulti Seni adalah bahagian penting dari Universiti Hong Kong Baptist, sebuah institusi yang komited untuk menjadi "universiti seni liberal terkemuka di Asia bagi dunia yang memberikan kecemerlangan akademik dalam budaya penyayang, kreatif dan global."

  • Telegraph Bay, Hong Kong

  Menelusuri akarnya sejak lebih dari satu abad, Universiti Hong Kong (HKU) hari ini dengan bangganya berdiri sebagai salah satu institusi pendidikan tinggi terkemuka di Asia. Dengan itu, HKU Business School telah berkembang menjadi sekolah perniagaan yang terkenal dan dihormati di rantau ini.

  • Hong Kong, Hong Kong

  Dalam mengiktiraf kedudukan Hong Kong sebagai hab perundangan antarabangsa, kami teruja untuk menawarkan peluang pendidikan lepasan ijazah yang berkualiti kepada profesional perundangan yang bercita-cita tinggi di bandar ini, dengan portfolio luas ijazah undang-undang profesional, latihan pakar undang-undang dan kursus pembangunan profesional yang berterusan untuk peguam dan peguam cara. Salah satu penyedia pakar pendidikan undang-undang yang paling lama bertapak di UK, sejak 1867 - kami telah melatih lebih ramai peguam pengamal di UK berbanding orang lain.

  • Hong Kong, Hong Kong

  The Education University of Hong Kong adalah institusi pengajian tinggi yang dibiayai oleh awam yang dibina untuk kemajuan pengajaran dan pembelajaran, melalui penawaran pelbagai program akademik dan penyelidikan mengenai pendidikan guru dan sains sosial saling melengkapi dan disiplin kemanusiaan.

  • Hong Kong, Hong Kong

  International Culinary Institute (ICI), salah satu inisiatif strategik Kumpulan VTC, bertujuan untuk melatih dan mengembangkan bakat dalam seni kuliner, wain dan pengurusan acara untuk mengekalkan status Hong Kong sebagai destinasi wain Asia. Ia menyediakan program-program berkualiti dan profesional dengan kemudahan canggih untuk mencantikkan culinarians yang bercita-cita untuk menjadi mahir dalam masakan antarabangsa, yang menyokong perkembangan kerjaya pelajar yang berjaya dalam industri. ICI menawarkan pelbagai program masakan profesional berkualiti yang meliputi Eropah, Mediterranean, Asia Tenggara, Timur Tengah dan masakan Amerika, serta roti dan kuih.

  • Hong Kong, Hong Kong

  Misi utama Jabatan kami adalah untuk menyediakan pengajian bahasa Inggeris gunaan untuk profesion, dan kami berhasrat untuk diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai penyedia terkemuka pengajian sarjana muda dan pascasiswazah yang memfokuskan pada komunikasi profesional.

  • Fayette, Amerika Syarikat
  • Hong Kong, Hong Kong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kowloon Tong, Hong Kong

  Selama lebih dari setengah abad, Hong Kong Baptist University (HKBU) telah berada di barisan depan pendidikan perniagaan di Asia, membentuk generasi pemimpin bisnis. Dengan kehebatan kecemerlangan akademik, namun sentiasa mengharapkan keupayaan intelektual yang baru, HKBU berbangga untuk terus menjadi perintis sejati dalam pendidikan perniagaan. Terletak di persimpangan antara negara-negara Asia dan Barat yang baru muncul, HKBU adalah ideal untuk menghadapi perubahan-perubahan yang memberi kesan kepada dunia kita, sama ada kebangkitan semula ekonomi China, kesan mendalam globalisasi atau keperluan untuk standard etika baru di usia kemampanan.

  • Hong Kong, Hong Kong

  Berkongsi wawasan yang sama untuk menyediakan pendidikan berkualiti dan berusaha untuk mencapai kecemerlangan, WMG di University of Warwick dan Majlis Latihan Vokasional (VTC) telah menyelaraskan diri mereka untuk memberikan pilihan yang bernilai kepada mereka yang ingin memperoleh nilai, pengetahuan, dan kemahiran untuk meningkatkan mereka kebolehpasaran.