Keystone logo

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Croatia 2023

Bilangan institusi: 21
  • Koper
  • Salzburg
  • Ljubljana
  • + 3 lebih

  Alma Mater Europaea ialah institusi pengajian tinggi bebas yang mengkhusus dalam penyediaan pendidikan berfokuskan kerjaya dalam bidang pengajian yang kurang kerjaya. Program pengajian kami adalah relevan, terkini, antara disiplin dan interaktif.

  • Zagreb

  Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Pengkomputeran Universiti Zagreb (akronim Croatia: FER) ialah institusi pendidikan tinggi dan penyelidikan terkemuka di Republik Croatia dalam bidang kejuruteraan elektrik, pengkomputeran dan teknologi maklumat dan komunikasi.

  • Geneva
  • Zagreb

  SSBM ialah sekolah global, inovatif dan unik dengan pelajar dari seluruh dunia. Program kami telah direka dengan lebih 30 rakan kongsi industri. Kami menjamin Pendidikan Kualiti Swiss dan kecemerlangan. SSBM Geneva diiktiraf ACBSP dan diperakui EduQua. VISI kami adalah untuk menjadi sekolah perniagaan & pengurusan yang unik, inovatif dan antarabangsa yang menawarkan penyelidikan, amalan dan pendidikan premium. Kami komited untuk terus menyediakan kecemerlangan pendidikan dan kepakaran kami dalam pendidikan perniagaan melalui teknologi termaju kami yang inovatif dan pengalaman pembelajaran berkualiti tinggi kami. Kami menggalakkan kepelbagaian dan perhubungan global antara pelajar, fakulti dan rakan kongsi perniagaan kami.

  • Zagreb
  • Split

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zagreb

  Universiti Zagreb (1669) merupakan universiti tertua dan terbesar di Eropah Selatan-Timur. Sebagai pusat pengajian tinggi di Universiti Eropah Tengah, Universiti Zagreb menawarkan pendidikan dan penyelidikan serta bidang sains (seni, biologi, bioteknologi, kejuruteraan, kemanusiaan, sains semula jadi dan sains sosial) dan spektrum kursus yang luas di semua peringkat pengajian, dari sarjana muda ke peringkat pasca siswazah. Dengan 29 Fakulti, 3 Akademi Seni dan Pusat Pengajian Kroasia Universiti adalah institusi pendidikan utama di negara ini, tempat di mana lebih daripada 7900 guru dan 72480 pelajar membangunkan pengetahuan dan memperoleh kemahiran.

  • Split
  • Zagreb

  Memilih universiti untuk dituju adalah salah satu keputusan terpenting yang kami buat dan oleh itu pihak sekolah bertanggungjawab untuk memastikan bahawa semua pelajarnya mendapat pengetahuan yang diperlukan, membina kemahiran dan mempersiapkan diri dengan cara terbaik untuk pasaran perniagaan ke-21 abad. Misi University College Aspira adalah untuk mewujudkan pengalaman pendidikan transformatif melalui penerapan amalan global terbaik dan kolaborasi dengan pemimpin industri.

  • Osijek

  University of Osijek ialah sebuah institusi pendidikan yang menghubungkan penyelidikan saintifik, penciptaan artistik, pengajaran, dan pembelajaran sekali gus membangunkan sains, profesion, dan seni, menyediakan pelajar untuk kerja profesional berdasarkan pengetahuan dan kaedah saintifik, serta nilai artistik, mendidik penyelidik muda , mengambil bahagian dalam merealisasikan minat sosial pelajar dan menggalakkan kerjasama antarabangsa, terutamanya Eropah dalam pendidikan tinggi, dalam aktiviti saintifik dan seni. ========

  • Rijeka

  Fakulti Ekonomi dan Perniagaan di Rijeka telah diasaskan pada pertengahan 1961. Dengan kuliah pertama bermula pada 1hb November 1961, Fakulti telah mendidik pakar ekonomi terutamanya untuk meningkatkan pembangunan ekonomi wilayah Croatia Littoral dan Istrian. Pada tahun 2001, Fakulti berpindah ke alamat baru I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Osijek

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zaprešić

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić akan terus berkembang menjadi institusi pendidikan tinggi berkualiti tinggi dengan profil pendidikan dan penyelidikan yang ditentukan dengan jelas dalam perniagaan dan pengurusan dalam keadaan pembangunan yang mampan. Programnya berdasarkan hasil pembelajaran yang jelas dan pendidikan sepanjang hayat dan menarik bagi pelajar.

  • Zadar

  Zadar mempunyai tradisi universiti selama berabad-abad, yang terpanjang di Kroasia: mengikuti tradisi pendidikan gerejawi, yang pertama kali disebut pada abad ke-10, sebuah institusi pengajian tinggi Dominika, generium Studium, yang kemudian dikenal sebagai Universiti Iadertina, ditubuhkan pada awal 14 Jun 1396.

  • City of Zagreb

  RRiF College of Financial Management ditubuhkan pada tahun 2006 dan menjalankan kajian profesional tiga tahun Perakaunan dan Kewangan dan dua tahun pengajian siswazah profesional profesional Kewangan Korporat.

  • Kosovo

  UBT menawarkan persekitaran akademik abad ke-21 yang dinamik dan inovatif. UBT menyediakan peluang yang menyokong dan mencabar untuk pelajar, fakulti dan kakitangan dalam pengaturan partisipatif dan pemerintahan sendiri.

  • City of Zagreb

  Keusahawanan dan kecekapan keusahawanan sangat penting pada masa kini, yang menjadi tulang belakang bagi pembangunan masyarakat moden. Dengan pendekatan pendidikan moden dan inovatif, European business school Zagreb (EBUS) membolehkan pelajar menggunakan praktik pengetahuan, kemahiran, dan teknik perniagaan secara praktikal.

  • Rijeka

  Fakulti Perubatan Universiti Rijeka adalah institusi latihan awam dan ilmiah, yang misinya adalah pendidikan pelajar perubatan, perubatan pergigian dan kejuruteraan sanitasi, dengan tujuan memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mencegah penyakit, untuk memelihara dan meningkatkan kesihatan, serta rawatan kesihatan dan pemulihan pesakit. Proses pendidikan berkait rapat dengan penyelidikan saintifik di bidang saintifik bioperubatan dan penjagaan kesihatan, tetapi juga di bidang saintifik interdisipliner, yang hasil dan penemuannya semestinya terintegrasi dalam proses pendidikan, dengan tujuan pembangunan masyarakat yang sepanjang hayat dan lestari kita tinggal di.