Keystone logo
Austria

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Austria 2023

Bilangan institusi: 55
  • 143, Austria

  Dasar awam hari ini berada dalam krisis global, pelbagai peringkat. Melangkah ke arah keamanan yang lebih terjamin, keadilan sosial dan kemampanan alam sekitar - untuk menamakan beberapa sahaja - memerlukan penglibatan yang inovatif dan keusahawanan untuk kebaikan bersama. Membina institusi pelbagai disiplin dan global yang komited kepada nilai masyarakat terbuka dan mewujudkan hubungan yang kukuh dan fleksibel antara penyelidikan dan amalan adalah satu cara untuk bertindak balas terhadap apa yang secara keseluruhannya, kegagalan elit dasar untuk menangani masalah paling mendesak pada zaman kita. . Jabatan Dasar Awam di Universiti Eropah Tengah menawarkan empat ijazah sarjana dalam dasar awam, dan landasan dasar awam program Doktor Falsafah dalam Sains Politik. Program ijazah disesuaikan untuk pelajar dari seluruh dunia yang mencari kerjaya dalam sektor awam, swasta dan bukan untuk keuntungan di peringkat tempatan, kebangsaan, Kesatuan Eropah dan antarabangsa. Penglibatan yang berjaya untuk kebaikan awam di dunia hari ini juga memerlukan perwakilan yang lebih baik dan adil bagi perspektif yang berbeza. Untuk tujuan itu, DPP sangat inklusif, menarik kedua-dua pelajar dan fakulti daripada pelbagai latar belakang dan memanfaatkan pelbagai sumber pengetahuan. Pelajar DPP ialah usahawan sosial dan politik masa depan, dilengkapi untuk membuat sumbangan inovatif ke arah menyelesaikan cabaran dasar awam yang paling penting pada abad ke-21.

  • Linz, Austria

  Pada abad ke-21, yang dicirikan oleh pembangunan yang semakin pesat berkembang, pendidikan dan latihan lanjutan adalah aset yang berharga dan lebih penting daripada sebelumnya. Isu teknologi dan ekonomi yang kompleks serta tanggungjawab yang besar terhadap alam sekitar memberikan syarikat dan pengurus mereka dengan keputusan yang dibuat berdasarkan pengalaman, pengetahuan dan kecekapan. Oleh itu, pembelajaran sepanjang hayat dan kelayakan profesional selanjutnya adalah penting. Adalah menjadi tugas penyedia latihan untuk menyediakan infrastruktur untuk peluang latihan selanjutnya. KMU Akademie & Management AG, yang diasaskan pada tahun 2006, menyedari tanggungjawab ini sejak awal. Bagaimanapun, dia juga menyedari bahawa pekerja yang ingin belajar sambilan menghadapi cabaran besar: mengimbangi kerja, keluarga dan pengajian. Dengan mengambil kira keperluan ini, mereka yang bertanggungjawab di KMU Akademie membangunkan konsep pembelajaran jarak jauh yang bebas daripada masa dan tempat. Sejak 2011, KMU Akademie , dengan kerjasama Universiti Middlesex, telah menawarkan kursus dalam talian sambilan yang memenuhi keperluan ini dengan tepat.

  • Graz, Austria

  Badan pelajar kami terdiri daripada pakar akademik masa depan dan kakitangan pengurusan untuk industri. Semua Program Ijazah kami memberi tumpuan kepada bidang teras kejayaan keusahawanan. Lapan program Sarjana Muda dan enam Sarjana dalam perniagaan dan teknologi disusun mengikut masa supaya serasi dengan pekerjaan sepenuh masa. Di samping itu, pelajar boleh memulakan program ijazah Sarjana Muda tambahan pekerjaan secara langsung selepas menamatkan sekolah menengah sebagai persediaan untuk memulakan kerjaya mereka lebih awal.

  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Austria
  • + 4 lebih

  Alma Mater Europaea ialah institusi pengajian tinggi bebas yang mengkhusus dalam penyediaan pendidikan berfokuskan kerjaya dalam bidang pengajian yang kurang kerjaya. Program pengajian kami adalah relevan, terkini, antara disiplin dan interaktif.

  • Palaiseau, Perancis
  • Vienna, Austria
  • + 1 lebih

  EIT Manufacturing (EITM) Master School adalah sebahagian daripada EIT Manufacturing, sebuah persatuan Eropah, Universiti, dan pusat penyelidikan terkemuka yang berkaitan dengan sektor pembuatan, dengan tujuan meningkatkan pembuatan Eropah untuk menjadi kompetitif dan berkelanjutan di seluruh dunia untuk masyarakat. Dengan menyatukan tiga sisi 'segitiga pengetahuan': perniagaan (syarikat besar dan PKS), institusi pendidikan, dan pusat penyelidikan, EITM ingin meningkatkan kerjasama dan integrasi antara pendidikan, perniagaan, dan penyelidikan.

  • Palaiseau, Perancis
  • 143, Austria

  EIT Manufacturing adalah sebuah persatuan Eropah terkemuka Universiti, industri dan pusat penyelidikan yang berkaitan dengan sektor pembuatan, dengan tujuan untuk meningkatkan pembuatan Eropah untuk menjadi kompetitif dan berkelanjutan di seluruh dunia untuk masyarakat. Dengan menyatukan tiga sisi 'segitiga pengetahuan': perniagaan (syarikat besar dan PKS), institusi pendidikan dan pusat penyelidikan, EITM ingin meningkatkan kerjasama dan integrasi antara pendidikan, perniagaan dan penyelidikan. EIT Manufacturing menawarkan program pendidikan tinggi yang unik dan sangat baik, dengan minda antarabangsa dan inklusi, untuk menamatkan generasi Inovator dan Usahawan Pembuatan seterusnya.

  • Trento, Itali
  • Bolzano, Itali
  • + 1 lebih

  Universiti Trento diasaskan pada tahun 1962 dan sentiasa bertujuan untuk membina pakatan dan kecekapan timbal balik dengan institusi dan organisasi Itali dan asing. Pada tahun 1982, Universiti (sehingga kemudian swasta) menjadi awam, dengan undang-undang yang menjamin kerajaan sendiri.

  • Saint Pölten, Austria

  Dengan lebih daripada 3,400 pelajar, St. Pölten University of Applied Sciences merupakan pemain utama dalam sektor pendidikan tinggi Austria dan salah satu majikan yang paling penting di rantau ini. Universiti kami membezakannya melalui program pembelajaran yang berorientasikan masa depan dan terus berkembang, kerjasama antara disiplin yang kuat dan tumpuan penyelidikannya.

  • Feldkirchen in Kärnten, Austria
  • Klagenfurt, Austria
  • + 2 lebih

  Sejak penubuhannya, Carinthia University of Applied Sciences (CUAS) telah berkembang menjadi institusi pendidikan yang unik di Carinthia. Oleh kerana perkembangan berterusan program pengajian CUAS dan kerjasama intensif dengan industri dan sains, pelajar CUAS pasti mempunyai pendidikan yang berorientasi masa depan pada nadi masa.

  • Klosterneuburg, Austria

  Institute of Science and Technology Austria (ISTA) ialah sebuah institut antarabangsa muda yang khusus untuk penyelidikan asas dan pendidikan siswazah dalam sains semula jadi dan matematik, yang terletak di Klosterneuburg di pinggir Vienna. ISTA komited untuk menjalankan penyelidikan bertaraf dunia. Menjelang 2026, sehingga 90 kumpulan penyelidikan akan melaksanakan penyelidikan dalam persekitaran tercanggih antarabangsa.

  • Vienna, Austria

  Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) adalah pusat kecemerlangan kewangan. Terletak di Vienna (Austria), ia ditubuhkan oleh Institut Pengajian Lanjutan (IHS), University of Vienna, dan WU (Vienna University of Economics and Business). Ketiga institusi ini bergabung, dan kepakaran mereka, untuk mewujudkan hub di Vienna yang bertujuan untuk menghasilkan penyelidikan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan menyediakan pendidikan PhD yang kompetitif.

  • Espoo, Finland
  • Delft, Belanda
  • + 11 lebih

  EIT RawMaterials Academy - SUMA menghubungkan universiti, institusi penyelidikan, dan syarikat untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan teknikal, kemahiran keusahawanan, dan hubungan industri untuk meningkatkan kerjaya mereka dalam bahan mentah. Kami menyatukan dan melatih pelajar untuk mendorong inovasi yang memberi kesan positif kepada rantaian nilai bahan mentah, dan menangani cabaran masyarakat yang mendesak agar dapat menyumbang kepada masa depan yang lebih lestari, hijau, dan digital.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Jerman
  • + 14 lebih

  EIT RawMaterials Academy - SINReM menghubungkan universiti, institusi penyelidikan, dan syarikat untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan teknikal, kemahiran keusahawanan, dan hubungan industri untuk meningkatkan kerjaya mereka dalam bahan mentah. Kami menyatukan dan melatih pelajar untuk mendorong inovasi yang memberi kesan positif kepada rantaian nilai bahan mentah, dan menangani cabaran masyarakat yang mendesak agar dapat menyumbang kepada masa depan yang lebih lestari, hijau, dan digital.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Jerman
  • + 14 lebih

  EIT RawMaterials Academy - EMerald menghubungkan universiti, institusi penyelidikan, dan syarikat untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan teknikal, kemahiran keusahawanan, dan hubungan industri untuk meningkatkan kerjaya mereka dalam bahan mentah. Kami menyatukan dan melatih pelajar untuk mendorong inovasi yang memberi kesan positif kepada rantaian nilai bahan mentah, dan menangani cabaran masyarakat yang mendesak agar dapat menyumbang kepada masa depan yang lebih lestari, hijau, dan digital.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Jerman
  • + 14 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...