Keystone logo
Australia

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Australia 2023

Bilangan institusi: 270
  • Camperdown, Australia

  Bersedia untuk memulakan pengajian universiti anda dalam talian. Daripada panduan untuk menyediakan ruang belajar anda kepada kelab dan program dalam talian, kami mempunyai semua yang anda perlukan untuk kekal sosial, disokong dan berhubung dengan komuniti Universiti semasa anda belajar dari rumah.

  • Camperdown, Australia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Amerika Syarikat
  • London, United Kingdom
  • + 5 lebih

  Kem Reka Bentuk Grafik Asal. Belajar dengan Shillington dalam talian atau di kampus di New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne atau Brisbane. Tidak perlu pengalaman. Pendekatan inovatif kami untuk mereka bentuk pendidikan bermakna pelajar mencapai keputusan yang menakjubkan dan memenangi anugerah dalam hanya 3 bulan sepenuh masa atau 9 bulan sambilan. Guru berbakat memastikan anda akan meluangkan lebih banyak masa melakukan perkara yang anda suka dengan kemahiran sebenar dan berkaitan yang akan anda pelajari—daripada teori reka bentuk, tipografi dan pembungkusan kepada reka bentuk aplikasi mudah alih dan pengalaman pengguna (UX). Lulus dengan portfolio yang digilap mempamerkan karya terbaik anda, bersedia untuk memulakan kerjaya kreatif anda.

  • Joondalup, Australia
  • Mount Lawley, Australia
  • + 1 lebih

  Universiti Edith Cowan mempunyai reputasi yang cemerlang untuk kualiti pengajaran kami dan pengalaman pelajar. Di ECU kami dipandu oleh nilai integriti, rasa hormat, pertanyaan rasional, kecemerlangan peribadi dan keberanian kami. Kami berbangga untuk menyediakan salah satu pengalaman pelajar terbaik di Australia. Ini bermakna graduan kami, rakan pelajar anda, telah menilai kami tinggi untuk perkara seperti kualiti pengajaran, pembangunan kemahiran dan sokongan pelajar. Perkara yang anda akan sangat menghargai jika anda memutuskan untuk belajar di sini. Dengan lebih 30,000 pelajar, pelajar antarabangsa membentuk lebih 18% daripada populasi pelajar dari lebih 100 negara yang berbeza.

  • Sydney, Australia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Australia
  • Kelvin Grove, Australia

  QUT ialah universiti muda dengan pandangan global. Kami bercita-cita tinggi dan bersedia untuk menyahut cabaran baharu dengan pemanduan berfokus pada masa hadapan. Kami berusaha untuk menghubungkan pelajar kami dengan dunia sebenar melalui pembelajaran praktikal yang menyediakan graduan kami untuk kerjaya esok dan masa depan.

  • Surry Hills, Australia

  Akademi Muzik Dan Seni Persembahan (AMPA) ialah salah satu penyedia pendidikan seni persembahan terkemuka di Australia. Mendidik dan memberi inspirasi kepada artis muda selama lebih 20 tahun, AMPA kekal komited untuk menyediakan kualiti tertinggi dalam ijazah sarjana muda dan pascasiswazah yang memberi tumpuan kepada seni persembahan, termasuk muzik kontemporari, jazz dan klasik, persembahan tarian (moden, balet, jazz, kontemporari dan hip hop. ), teater muzik, gubahan/produksi muzik dan pengurusan seni.

  • Perth, Australia
  • Melbourne, Australia
  • + 1 lebih

  Objektif utama Institut Teknologi Kejuruteraan (EIT) adalah untuk menyediakan pendidikan kejuruteraan dan teknologi praktikal yang cemerlang; dari Diploma hingga ke Ijazah Sarjana. Pensyarah dan pengajar kejuruteraan terbaik, dengan pengalaman kejuruteraan sebenar yang luas dalam industri, diambil dari seluruh dunia. Pembelajaran itu diperoleh melalui kelas bersemuka serta teknologi dalam talian (ePembelajaran) segerak.

  • Prahran, Australia

  Ducere Global Business School ialah peneraju yang diiktiraf dalam kerjasama universiti–perusahaan, untuk mereka bentuk dan menyampaikan ijazah yang mempunyai impak kerjaya sebenar. Kami bekerjasama dengan universiti utama di 4 benua, syarikat global, jabatan kerajaan dan NGO, serta menjadi ahli AACSB, Yayasan Clinton, Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, dan pelbagai dewan global, untuk memastikan program kami adalah terkini, relevan dan berkaitan dengan industri . Kami mempunyai misi perniagaan dan kedermawanan. Ducere telah membiayai dan menyokong aktiviti Yayasan Ducere merentasi 27 negara Afrika sehingga mencecah jutaan dolar.

  • Mitcham, Australia

  College for Adult Learning dibentuk sebagai Organisasi Latihan Berdaftar (RTO) pada tahun 2009, dan melalui dedikasi kami kepada penyelesaian latihan praktikal yang berfokus pada hasil dengan sokongan dan fleksibiliti yang tiada tandingannya, kami telah membuat perbezaan nyata dalam ribuan nyawa sejak yang lalu 10 tahun. Visi kami di College for Adult Learning berpusat pada mencipta hasil sebenar bagi pelajar. Kami komited untuk membantu pelajar mencapai matlamat mereka melalui perjalanan pembelajaran yang disesuaikan, kandungan kursus yang menarik dan berkaitan dengan industri, sumber belajar dan alat tambahan. Terima bimbingan dan sokongan tanpa had daripada profesional yang berpengalaman. Kami yakin dapat membuat perbezaan.

  • Melbourne, Australia

  Selamat datang ke RGIT Australia, salah satu institusi Pendidikan dan Latihan Vokasional (VET) terkemuka di Australia. Di RGIT Australia, pelajar kami menjadi keutamaan kami, dan kami bangga dengan pencapaian mereka. Objektif asas kami adalah untuk menyediakan pelajar dengan persekitaran yang membolehkan mereka mencapai potensi sepenuhnya.

  • Melbourne, Australia

  Pengurusan dan kakitangan Brighton Institute Of Technology (BIT) ingin mengucapkan selamat datang kepada semua pelajar baru dan yang baru kembali. BIT memberikan pelbagai kursus yang diiktiraf dan diakreditasi sepenuhnya secara nasional yang menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan untuk memasuki tenaga kerja atau Pathways untuk melanjutkan pelajaran.

  • Ipswich, Australia

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 adalah Organisasi Latihan Berdaftar yang diluluskan untuk memberikan latihan dan kelayakan yang diiktiraf secara nasional.

  • Kangaroo Point, Australia

  Shafston telah beroperasi selama 25 tahun, mendidik pelajar dalam Bahasa Inggeris dan Kursus Vokasional. Terdapat lebih daripada 120,000 pelajar yang berpendidikan di Shafston, dari lebih 100 negara sejak penubuhannya pada tahun 1996. Sekolah ini telah mendapat banyak penghargaan termasuk dinilai sebagai sekolah Inggeris nombor 1 di Australia pada tahun 2013, 2014 dan 2019 oleh Ryugaku Journal.

  • Croydon, Australia

  Kurikulum akademik SMBC didasarkan pada, dan dipenuhi oleh, Alkitab - firman Tuhan yang diilhamkan. Belajar di SMBC akan memberi anda pemahaman yang mendalam dan sistematik mengenai Alkitab, teologi dan pengaplikasiannya untuk semua aspek kehidupan.