Keystone logo

Universiti Terbaik untuk dalam talian Program dalam Amerika Syarikat 2023

Bilangan institusi: 4013
  • Chicago

  Illinois Tech berada di kedudukan #1 di Illinois di kalangan kolej swasta untuk pulangan pelaburan (selepas bantuan, PayScale) dan merupakan sekolah nilai terbaik di ranking #44 di Amerika Syarikat (US News & World Report). Graduan Illinois Tech mencapai kadar pekerjaan 92.8% dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian (kelas 2021). Alumninya termasuk pencipta telefon bimbit, perintis teknologi kod bar, dan ketua saintis untuk Amazon Alexa, antara pemimpin lain.

  • Royalton

  Untuk mendidik pelajar dalam komuniti yang pelbagai yang memupuk pertumbuhan peribadi dan yang membolehkan mereka mencapai kemahiran profesional yang cemerlang dan nilai etika yang tinggi untuk berkhidmat sebagai peguam dan profesional alam sekitar dan lain-lain dalam masyarakat global yang semakin teknologi dan saling bergantung.

  • Athens

  Apabila ia datang kepada pendidikan anda, fleksibiliti adalah penting. Itulah sebabnya di OHIO, anda boleh memilih program dalam talian secara eksklusif. Pilih daripada pelbagai jenis sijil atau program ijazah bersekutu, ijazah sarjana muda dipercepatkan atau program sarjana untuk menamatkan ijazah anda melalui OHIO Online™

  • Boston

  Adakah anda suka filem? media sosial? Berita? Bercerita? Berubah fikiran—dan mungkin sejarah? Kolej Komunikasi Universiti Boston (COM) adalah untuk anda.

  • University Heights

  JCU menyediakan anda cara formatif ke hadapan untuk menjadi pemimpin yang diilhamkan dengan pengetahuan, watak dan hati untuk berkhidmat kepada kebaikan yang lebih besar. UNTUK HIDUP.

  • Squirrel Hill North

  Jabatan Bahasa Moden di Carnegie Mellon University menampilkan guru yang memenangi anugerah dan penyelidik yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Penyelidikan dan pengajaran kami menggalakkan pembelajaran bahasa, mendalami pemahaman budaya melalui kajian sastera dan budaya, dan menyerlahkan pembelajaran yang dipertingkatkan teknologi termaju. Kami menawarkan pelbagai program sarjana muda dan siswazah dalam lapan bahasa (Arab, Cina, Perancis, Jerman, Itali, Jepun, Rusia dan Sepanyol) dalam bidang seperti kajian sastera dan budaya, linguistik gunaan dan pemerolehan bahasa kedua (SLA), mendalam. teknologi, dan terjemahan dan penyetempatan.

  • Buffalo

  Secara konsisten berada di kedudukan antara institusi teratas di Timur Laut, Canisius ialah kolej peringkat sarjana dan salah satu daripada 27 kolej dan universiti Jesuit di negara ini. Ditubuhkan pada tahun 1870, Canisius menawarkan program sarjana muda, siswazah dan pra-profesional yang dibezakan oleh kerjasama dan bimbingan pelajar-fakulti yang rapat. Kami menyediakan pelajar untuk kehidupan penerokaan intelektual, perkhidmatan dan kepimpinan melalui kurikulum teras berasaskan seni liberal dan pelbagai pengalaman pembelajaran.

  • Livonia

  Schoolcraft College ialah sebuah kolej komuniti yang terletak di Livonia, Michigan, sebahagian daripada kawasan metropolitan Detroit. Kami mengalu-alukan pelajar dari lebih 42 negara berbeza di seluruh dunia. Kami menawarkan pendidikan bertaraf dunia bersama-sama dengan kos tuisyen yang berpatutan, saiz kelas yang kecil, profesor yang bersemangat, dan sokongan individu. Schoolcraft College menawarkan lebih 60 program ijazah bersekutu, sama ada minat anda termasuk Perniagaan, Penjagaan Kesihatan, Kejuruteraan, atau apa-apa sahaja di antaranya, anda akan mendapati anda sesuai di sini. Pelajar boleh memperoleh ijazah bersekutu dan memulakan kerjaya atau berpindah ke kolej atau universiti empat tahun untuk melengkapkan ijazah sarjana muda. Perkongsian kami dengan kebanyakan institusi swasta dan awam di Michigan mewujudkan proses pemindahan yang mudah.

  • Coral Gables

  Sembilan dekad sejak penubuhannya pada tahun 1929, University of Miami Patti and Allan Herbert Business School bersedia untuk menjawab seruan untuk pemikiran revolusioner dan kepimpinan berprinsip ketika kami berusaha untuk mentakrifkan semula pendidikan perniagaan untuk abad ke-21. Ketika masyarakat di seluruh dunia bergelut dengan perubahan dan cabaran ekonomi, teknologi dan alam sekitar yang besar, kami percaya bahawa pemimpin yang berprinsip mesti menggunakan konsep pertumbuhan mampan, pembangunan saksama dan amalan perniagaan beretika untuk menjadikan dunia tempat yang lebih baik dan lebih makmur.

  • Lewiston

  Lewis-Clark State College menjemput pelajar untuk MELAKUKAN LEBIH BANYAK melalui pengalaman pendidikan yang menekankan pembelajaran hands-on, saiz kelas kecil, kecemerlangan fakulti, interaksi pelajar-fakulti, dan kejayaan selepas tamat pengajian. Ditubuhkan pada tahun 1893 dan terletak di Lewiston, Idaho, kampus LC State yang mesra dan mesra menyediakan persekitaran pembelajaran yang unik dan selamat, dikelilingi oleh keindahan Lembah LC.

  • Portland

  University of Western States (UWS) menawarkan pendidikan penjagaan kesihatan bersepadu bertaraf dunia dan menyediakan pendekatan bermaklumat bukti untuk kesihatan dan kesejahteraan. Graduan kami menyampaikan penjagaan kesihatan berkualiti tinggi berdasarkan sains, kemahiran dan pengetahuan profesional, serta keutamaan dan pengalaman pesakit atau pelanggan.

  • Madison
  • Teaneck
  • Vancouver
  • + 2 lebih

  Universiti swasta terbesar di New Jersey, FDU ialah institusi berbilang kampus yang tidak mengaut keuntungan, bukan sektarian. Ditubuhkan pada tahun 1942, FDU mencapai status empat tahun pada tahun 1948 dan kelulusan sebagai universiti pada tahun 1956. Universiti menawarkan lebih 100 program ijazah sarjana muda dan siswazah, termasuk program kedoktoran dalam farmasi, amalan kejururawatan, psikologi klinikal dan psikologi sekolah; dan sekolah perniagaan yang diiktiraf AACSB. Program ijazah ditawarkan di dua kampus New Jersey dan di dua lokasi FDU di luar AS: Kolej Wroxton, di Oxfordshire di England, dan Kampus Vancouver, di British Columbia, Kanada.

  • Boston

  University of Massachusetts Boston diiktiraf secara nasional sebagai model kecemerlangan untuk universiti awam bandar. Kampus tepi laut yang indah, dengan akses mudah ke pusat bandar Boston, terletak bersebelahan Perpustakaan John F. Kennedy dan Muzium Presiden, Muzium Komanwel dan Arkib Negeri Massachusetts, dan Institut Edward M. Kennedy untuk Senat Amerika Syarikat.

  • Fairfax

  Sebuah universiti awam, komprehensif, penyelidikan yang ditubuhkan oleh Commonwealth of Virginia di Wilayah Ibu Negara, kami adalah komuniti akademik yang inovatif dan inklusif yang komited untuk mewujudkan dunia yang lebih adil, bebas dan makmur.

  • Stephenville
  • Crowley
  • Midlothian
  • + 2 lebih

  Dengan kampus induknya di Stephenville, sejam di barat daya Fort Worth, Tarleton State University menawarkan nilai ijazah Texas A&M University System dengan jenama sendiri perhatian peribadi, peluang individu, sejarah, tradisi dan komuniti.