Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 19 dalam talian Sarjana Muda Sains  (BSc) Program dalam Perniagaan 2024

19 dalam talian BSc Program dalam Perniagaan 2024

Gambaran keseluruhan

Sarjana Muda Sains adalah ijazah yang diperolehi oleh pelajar yang telah menyiapkan satu set kursus dalam bidang pengajian tertentu. Apabila diambil dalam talian, kursus-kursus yang mungkin kadang-kadang siap pada kadar pelajar. Purata masa untuk melengkapkan ijazah ini adalah empat tahun.

Apakah yang dimaksudkan dengan talian Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan? ijazah ini boleh menjadi sangat fleksibel, bukan sahaja dalam kurikulum, tetapi dalam jenis pekerjaan yang graduan boleh layak untuk. Pelajar mungkin boleh memilih daripada program ijazah yang pakar dalam bidang perakaunan, pengurusan, perniagaan antarabangsa, kewangan atau sumber manusia, antara lain. Kelas boleh termasuk pengenalan kepada perniagaan, bagaimana untuk membiayai perniagaan baru, makroekonomi dan mikroekonomi, kepimpinan dan banyak lagi. Walaupun sesetengah graduan akan memasuki tenaga kerja, yang lain boleh memilih untuk mengikuti ijazah yang lebih tinggi.

Selain belajar kurikulum yang luas, manfaat ini jenis ijazah boleh membuat graduan mendapat kerja.Dengan mengkaji, menyiapkan projek dan lulus ujian dalam talian, pelajar boleh membangunkan kemahiran organisasi yang kuat.

Bergantung kepada institusi di mana satu mendaftarkan diri, kos kewangan boleh berbeza-beza agak. Walaupun tuisyen, buku dan bayaran mungkin sama dengan kursus yang sama diambil di kampus, pelajar boleh menjimatkan wang dengan belajar dari rumah dan bukannya bergerak ke bandar baru atau berulang-alik setiap hari.

pilihan kerjaya untuk graduan dengan ijazah ini boleh menjadi banyak. ijazah perniagaan adalah dianggap berharga dalam hampir setiap industri, termasuk kewangan, runcit, borong, penjagaan kesihatan dan pendidikan swasta. majikan yang berpotensi mungkin syarikat-syarikat besar atau perniagaan kecil yang terletak di seluruh negara dan di seluruh dunia. Pekerjaan yang siswazah boleh memohon termasuk pengurusan, jualan, pemasaran, perakaunan, pembangunan produk dan anggota bersekutu.

Oleh mendaftar dalam program ijazah kolej dalam talian, anda boleh berada di jalan kepada kerjaya baru.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • BSc
  • Pengajian Perniagaan
  • Perniagaan
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (19)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian