Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 9 dalam talian Sarjana Muda Sains  (BSc) Program dalam Pemasaran 2023/2024

9 dalam talian BSc Program dalam Pemasaran 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Mempunyai ijazah sarjana muda dalam pelbagai disiplin membantu pelajar mempunyai pengetahuan yang diperlukan untuk mencari kerjaya. Kelas yang memberi tumpuan kepada bidang yang dipilih pengajian boleh memastikan pelajar mempunyai asas yang perlu untuk membina kerjaya dalam industri yang mereka suka.

Mereka yang sedang mempertimbangkan kerjaya dalam pemasaran telah mungkin bertanya, apa yang dalam talian BSc dalam Pemasaran? ijazah ini mengambil masa kira-kira dua hingga empat tahun untuk menyiapkan dan menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh mengenai aplikasi perniagaan yang berkaitan pemasaran dan. Kursus pelajar boleh mengambil kerana mereka mengejar ijazah ini boleh termasuk pemasaran global, prinsip pemasaran, asas-asas pengurusan jualan, pengurusan pemasaran strategik, tingkah laku pengguna, pemasaran digital, penyelidikan pemasaran, prinsip-prinsip pemasaran dan komunikasi pemasaran bersepadu.

Pelajar yang mengikuti pemasaran boleh membangunkan beberapa kemahiran tambahan yang boleh memberi manfaat apabila mereka bersedia untuk memasuki pasaran kerja.kemahiran itu mungkin termasuk dipertingkatkan kebolehan matematik, lebih baik menguruskan masa mereka, dan lebih baik disiplin diri.

ijazah sarjana muda dalam talian pemasaran yang boleh didapati di sekolah antarabangsa dan yang berasaskan dalam negeri. Pelajar perlu memastikan untuk penyelidikan kolej yang paling menarik minat mereka dan menghubungi mereka untuk mendapatkan maklumat lebih kerana kos berbeza-beza secara meluas.

Mengejar kerjaya dalam bidang pemasaran boleh dilakukan dalam pelbagai kedua-dua industri swasta dan kerajaan. Contohnya termasuk kewangan dan perniagaan, syarikat startup, penjagaan kesihatan dan sains, pendidikan, dan perundingan peribadi. Orang orang yang mempunyai ijazah sarjana muda pemasaran mungkin mendapati diri mereka layak untuk tajuk pekerjaan seperti pakar pemasaran digital; pengurus operasi pemasaran; masyarakat bersekutu pertunangan; penyelaras pembangunan perniagaan; dan acara, pemasaran, dan pengurus pembangunan.

kolej antarabangsa dan domestik menawarkan ijazah dalam talian dalam bidang ini untuk membantu pelajar mendapat wawasan dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja ke arah kerjaya yang berjaya. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • BSc
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (9)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian