Keystone logo

1 dalam talian BSc Program dalam Kejuruteraan Awam dalam Lynchburg, Amerika Syarikat untuk 2024

Penapis

Penapis

 • BSc
 • Amerika Syarikat
 • Pengajian Kejuruteraan
 • Kejuruteraan Awam
Bidang pengajian
 • Pengajian Kejuruteraan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular study format

  dalam talian BSc Program dalam Kejuruteraan Awam

  Lynchburg, Virginia juga dirujuk sebagai "kota tujuh bukit" terhutang kepada lanskapnya. Ia mempunyai penduduk yang sihat kira-kira 77,000 penduduk yang dihidangkan oleh segelintir institusi utama yang menawarkan pelbagai program.

  Kejuruteraan Awam adalah salah satu disiplin kejuruteraan profesional, berurusan dengan penciptaan struktur awam yang digunakan dari konsep melalui pembinaan dan penyelenggaraan. Kedua-dua umum yang dibiayai kerajaan dan syarikat swasta terlibat dalam kejuruteraan awam.

  Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

  Sarjana Muda Sains adalah ijazah yang sesuai untuk pelajar yang ingin meningkatkan pengetahuan dan pengalaman kerja praktikal. Menerima BSc boleh membantu membawa pelajar kepada peluang peribadi dan profesional yang lebih besar.