Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 44 dalam talian Sarjana Muda Sastera  (BA) Program dalam Pengurusan Perniagaan 2023

44 dalam talian BA Program dalam Pengurusan Perniagaan 2023

Gambaran keseluruhan

Ijazah Sarjana Muda adalah satu program pendidikan yang mendidik anda pada particularities, teori dan aplikasi praktikal idea-idea dalam bidang yang anda minati. program sarjana muda biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk disiapkan. Program Ijazah Sarjana Muda Seni berusaha untuk memberikan pelajar keluasan pemahaman merentasi disiplin pendidikan.

Apakah yang dimaksudkan dengan BA Online Pengurusan Perniagaan? Ia adalah satu program Ijazah Sarjana Muda Seni dilengkapkan dalam talian melalui bilik darjah maya, forum perbincangan, dan disiarkan kuliah. Belajar pengurusan perniagaan mengajar pelajar asas-asas operasi perniagaan dengan kelas biasa memberi tumpuan kepada perakaunan, pengurusan, pemasaran, logistik, sistem maklumat, membuat keputusan dan sumber manusia.

The kecekapan belajar daripada mendapat ijazah sarjana muda anda dalam pengurusan perniagaan adalah banyak.program ijazah ini membangunkan kemahiran kepimpinan pelajar, memberikan pengetahuan praktikal tentang bagaimana perniagaan bekerja, menguatkan kemahiran membuat keputusan dan melengkapkan pelajar dengan numerasi cekap.

Kos untuk program ijazah ini boleh berbeza-beza mengikut sama ada pelajar yang menghadiri sepenuh masa atau separuh masa dan juga kos yuran program. Oleh kerana perbelanjaan yang begitu bergantung kepada pelbagai faktor lokasi, ia adalah yang terbaik untuk menghubungi kemasukan pejabat sekolah-sekolah di mana anda berminat untuk maklumat kos yang terkini.

kerjaya umum bahawa pelajar memilih selepas menamatkan pengajian dengan BA Online mereka dalam Pengurusan perniagaan termasuk perniagaan, keusahawanan dan pengurusan kedudukan antarabangsa - terutama dalam bidang perakaunan, pemasaran, penjagaan kesihatan dan kewangan perniagaan. Sebagai seorang pelajar, anda juga boleh memilih untuk menjadi pakar pendidikan anda untuk dimuatkan laluan kerjaya yang anda inginkan.Sebagai contoh, jika anda mahu berada dalam kedudukan pengurusan dalam syarikat logistik, anda boleh memilih untuk pakar dalam logistik. Anda akan mengambil kelas-kelas atasan peringkat dalam bidang ini bersama-sama dengan kursus pengurusan beberapa tambahan untuk memastikan anda sudah bersedia.

Ia cepat dan mudah untuk memulakan kerjaya pendidikan anda dalam pengurusan perniagaan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • BA
  • Pengajian Perniagaan
  • Pengurusan Perniagaan
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (44)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian