Universiti Nottingham Sijil Pelajaran Siswazah dalam Pendidikan (Antarabangsa)

Umum

37 lokasi tersedia

Penerangan Program

Mengenai Program

Sijil Lepasan Siswazah dalam Pendidikan (Antarabangsa) adalah program pembelajaran separuh masa, jarak jauh pengayaan profesional untuk guru yang bekerja di negara-negara selain dari UK.

PGCEi berkaitan dengan semua kurikulum. Ia memberi tumpuan kepada peningkatan amalan pengajaran individu melalui refleksi kritikal dan penyelidikan terhadap amalan. Ia juga membolehkan anda membandingkan pendekatan pengajaran di negara-negara yang berbeza dan membangunkan pendekatan global untuk pendidikan.

Kursus ini terdiri daripada acara pengenalan tatap muka, di mana anda akan bertemu tutor Nottingham dan rakan-rakan anda. Ini diikuti dengan pembelajaran jarak jauh dalam talian dengan sokongan tutor individu.

Universiti Nottingham PGCEi adalah salah satu kursus utama jenisnya. Program ini ditawarkan oleh universiti yang benar-benar antarabangsa dan berjalan di 14 lokasi di seluruh dunia.

Faedah

Apabila anda menyertai kursus PGCEi untuk guru-guru di Universiti Nottingham anda akan melakukan pelaburan pada masa depan anda sendiri. Keputusan anda untuk menyertai program PGCEi dalam talian akan menjadi salah satu keputusan terpenting yang anda akan buat. Jika anda adalah orang yang menuntut piawaian akademik peringkat pertama, bersedia untuk mempunyai beberapa kepercayaan asas pendidikan anda yang dicabar, dan bersedia untuk kerja keras yang terlibat, anda akan dapati mempelajari program PGCEi untuk menjadi pengalaman yang sangat menggembirakan dan memperkaya Kursus PGCEi juga menyokong calon dalam membangunkan kemahiran pengajaran dan pembelajaran khusus yang membolehkan pelatih baru dan guru berpengalaman untuk melanjutkan kemahiran mereka sebagai pendidik yang berkesan.

Badan penganugerahan

  • Universiti Nottingham

Syarat kemasukan

Pemohon dikehendaki:

  • Mesti sekarang mengajar dan mempunyai akses ke bilik darjah;
  • Bertekad untuk membangunkan kemahiran mengajar dan pembelajaran mereka dalam bidang pendidikan;
  • Menjadi graduan universiti yang diluluskan atau institusi pengajian tinggi lain yang diluluskan; Pegang sekurang-kurangnya gelaran kehormat kelas kedua; atau menjadi pemegang kelayakan profesional yang diluluskan yang dianggap bersamaan dengan ijazah kehormatan;
  • Pemohon yang bukan bahasa Inggeris mereka adalah bahasa pertama, atau bahasa pengantar ijazah pertama dalam konteks yang diluluskan, mestilah mencapai skor akhir purata IELTS Majlis British sebanyak 6.5 dengan minima 6.0 dalam mana-mana elemen tidak lebih daripada dua tahun sebelum kemasukan;
  • Pemohon yang mempunyai kelayakan yang lebih rendah boleh dipertimbangkan untuk 'kemasukan luar biasa'. Jika anda tidak memenuhi syarat-syarat ini, anda boleh menanyakan mengenai kemasukan bukan standard.
Tarikh Akhir Kemaskini November 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Stafford telah ditubuhkan pada tahun 1993, di UAE, dengan niat semata-mata menyediakan bantuan pendidikan jarak jauh kepada profesional perniagaan di Timur Tengah untuk mencapai kualiti yang baik kel... Baca lebih lanjut

United Arab Emirates Online , Bahrain Online , Jordan Online , Kuwait Online , Lebanon Online , Oman Online , Qatar Online , Arab Saudi Online , Wilayah Palestin Dalam Talian , Dubai , Mesir Dalam Talian , Baghdad , Pakistan Online , Sudan Online , Turki Online , Ghana Online , Kenya Online , Uganda Online , Botswana Online , Afrika Selatan Online , Mauritius Online , Tanzania Online , Rwanda Online , Bulgaria Online , Romania Online , Serbia Online , Greece Online , Tripoli , Sana'a , Juba , Washington , Damsyik , Nicosia , Tehran , Ottawa , Abuja , New Delhi + 36 Lagi Kurang