Online Sarjana Muda Pengajian Undang-undang Ijazah

Ijazah Sarjana Muda Sains (BS) dalam Pengajian Undang-undang menyediakan pelajar berminat untuk mendapatkan pemahaman yang menyeluruh sistem undang-undang kerana ia berkaitan dengan mahkamah dan peguam. Program ini merangkumi topik-topik utama dalam pengajian undang-undang di kursus teras, dan selepas itu pelajar itu boleh memberi tumpuan kepada bidang-bidang tertentu kepentingan melalui elektif. Bagi pelajar yang ingin menjadi paralegal di firma undang-undang, jabatan undang-undang korporat, agensi kerajaan dan organisasi bukan keuntungan, atau untuk meneruskan lagi kajian graduan undang-undang, program sarjana muda ini akan menyediakan asas untuk kemajuan mereka dalam bidang akademik dan kerjaya.

Objektif Program

Mereka yang berjaya Ijazah Sarjana Muda Sains dalam program Ijazah Pengajian Undang-undang, pelajar akan dapat:

  1. Berkomunikasi secara berkesan dan menggunakan konsep dari pelbagai bidang undang-undang, dan juga bidang-bidang lain seperti perniagaan, sosiologi dan komunikasi, untuk tugas yang diberikan mereka dalam persekitaran undang-undang yang berkaitan dengan a.
  2. Melaksanakan tugas-tugas penyelidikan dan penulisan undang-undang menggunakan talian dan di-orang sumber perpustakaan untuk pelbagai masalah undang-undang.
  3. Mengedit dan menghalusi disediakan sebelum dokumen undang-undang untuk menampung perubahan dalam keadaan dan perubahan dalam undang-undang.
  4. Penguasaan pameran dalam surat bertulis, memorandum, dan komunikasi lain.
  5. Sediakan dan menulis memorandum undang-undang, usul, dan dokumen mahkamah lain untuk disemak oleh peguam.
  6. Draf antar memorandum bagi maksud menasihati atau memberitahu peguam penyelia.
1
Program diajar dalam:
English

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh Abraham Lincoln University »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Price
30,000 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date