Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Pengurusan Teknologi direka untuk meningkatkan kemahiran pengurusan pelajar perlu berfungsi dengan berkesan dalam organisasi teknologi. Pelajar akan membuat dan mempertahankan penyelesaian mereka kepada masalah pengurusan krisis yang berasaskan teknologi, peluang pertumbuhan yang menguntungkan, dan perubahan kepimpinan. Sepanjang program ini, pelajar memperoleh pengalaman dalam menetaskan keadaan menjadi masalah yang jelas; menggunakan alat dan konsep untuk menganalisis pelbagai penyelesaian alternatif; dan memilih dan mempertahankan tindakan mereka yang disyorkan.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan di University of Phoenix menggunakan pembelajaran berdasarkan masalah di mana pelajar memperbaiki kemahiran menyelesaikan masalah mereka bersama dengan komunikasi, kreativitas, penggunaan maklumat, dan kemahiran berfikir kritis. Mereka dinilai atas dasar penggunaannya dalam proses penyelesaian masalah (yang menggunakan rubrik am) serta kemahiran komunikasi dan kritikal mereka semasa pembentangan mereka.

Dalam pengkhususan MBA / TM , pelajar akan mencipta senario penyelesaian masalah perniagaan yang rumit dengan kemahiran dan kecekapan yang dikuasai semasa program. Pelajar akan mendapat pengalaman dalam menetaskan situasi menjadi masalah perniagaan yang jelas untuk memanfaatkan peluang berasaskan teknologi untuk organisasi pilihan mereka. Mereka akan menggunakan alat dan konsep perniagaan untuk menganalisis pelbagai penyelesaian alternatif, dan akan menerima maklum balas mengenai pilihan yang mereka buat. Mereka akan mempertahankan penyelesaian mereka dan mencadangkan satu langkah tindakan dan metrik penilaian berasaskan prestasi untuk masalah perniagaan.

Pasukan pembelajaran akan menggunakan prinsip menanda aras sepanjang program untuk menyelidik penyelesaian yang paling kreatif untuk masalah teknologi. Ini akan memperkayakan alternatif yang dipelajari para pelajar dalam menilai kemungkinan penyelesaian kepada masalah.

MBA / TM terdiri daripada 45 jam kredit dan termasuk tiga kursus kemahiran (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) yang boleh dipenuhi dengan menggunakan kursus siswazah. Pelajar juga boleh mengetepikan sembilan kredit tambahan menggunakan kursus siswazah dan layak mendapat tempat tinggal selama 27 jam kredit.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh University of Phoenix Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date