Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Health Care Management direka untuk meningkatkan kemahiran pengurusan pelajar perlu untuk berfungsi secara berkesan dalam organisasi penjagaan kesihatan. Pelajar akan membuat dan mempertahankan penyelesaian mereka kepada masalah pengurusan krisis, peluang pertumbuhan yang menguntungkan, dan kepimpinan perubahan. Sepanjang program ini, pelajar mendapat pengalaman dalam menyuling keadaan menjadi masalah yang jelas; menggunakan alat dan konsep untuk menganalisis pelbagai penyelesaian alternatif; dan memilih dan mempertahankan kursus mereka disyorkan tindakan.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan di Universiti Phoenix menggunakan pembelajaran berasaskan masalah di mana menghalusi kemahiran menyelesaikan masalah mereka bersama-sama dengan komunikasi, kreativiti, penggunaan maklumat, dan kemahiran berfikir secara kritikal.Ia dinilai berdasarkan penggunaannya dalam proses penyelesaian masalah (yang menggaji rubrik umum) dan kemahiran komunikasi dan pemikiran kritikal mereka semasa persembahan mereka.

Pengkhususan MBA / HCM direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran pengurusan perniagaan yang diperlukan untuk mengurus dengan jayanya dalam sistem penyampaian penjagaan kesihatan hari ini 's. Program MBA / HCM menekankan pengenalpastian, analisis dan penyelesaian masalah pengurusan yang kompleks. Juga ditangani adalah konsep penjagaan kesihatan dan model keputusan yang digunakan oleh pengurus dalam persekitaran penjagaan kesihatan hari ini 's. Pengkhususan MBA / HCM adalah berdasarkan kepada kursus-kursus dalam organisasi penjagaan kesihatan, infrastruktur penjagaan kesihatan dan isu-isu semasa dalam undang-undang dan etika kesihatan.

Pasukan pembelajaran akan menggunakan prinsip penandaarasan sepanjang program untuk penyelidikan penyelesaian yang paling kreatif kepada masalah kesihatan.Ini akan memperkayakan alternatif yang pelajar diambil kira dalam menilai kemungkinan penyelesaian kepada masalah.

MBA / HCM terdiri daripada 48 jam kredit dan termasuk tiga kursus kemahiran (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) yang boleh berpuas hati menggunakan kursus sarjana muda. Pelajar juga boleh mengetepikan tambahan sembilan kredit menggunakan kursus siswazah dan layak untuk satu jam penduduk 30 kredit.


Program diajar dalam:
  • English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh University of Phoenix Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date