Tuan pendidikan (med / alta) pendidikan rendah (dalam talian)

Umum

Penerangan Program

Ghairah. Komited. Sedia Membuat Perbezaan.

Adakah kata-kata ini menggambarkan anda? Program Sarjana Pendidikan kami mempersiapkan anda untuk mencerahkan dan membuat perubahan dalam kehidupan muda dengan tumpuan dalam Pendidikan Asas.

Jika anda ingin membina kemahiran anda, program dalam talian ini direka untuk anda - membolehkan anda memperolehi ijazah semasa masih bekerja. ASU menawarkan pilihan pensijilan dan bukan pensijilan untuk kedua-dua kepekatan dalam program Sarjana Pendidikan dalam talian.

Program dalam talian ini direka dengan anda dalam fikiran. Simpan pekerjaan seharian anda dan melengkapkan ijazah sarjana anda pada masa yang sama. ASU menawarkan pilihan sijil dan bukan pensijilan untuk M.Ed. Dalam program Pendidikan Asas.

Pada tahun 2013-2014, terdapat 284,645 pelajar pendidikan rendah di 1,083 sekolah yang terdiri daripada lebih daripada 38 peratus daripada semua pelajar di sekolah awam di negeri Alabama *. Dengan pelan strategik di Alabama untuk menyediakan semua pelajar untuk berjaya di kolej dan / atau kerjaya setelah tamat pengajian dari sekolah menengah, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk mencari dan melatih para pendidik sekolah rendah generasi akan datang.

Alabama tidak semata-mata dalam perancangan untuk masa depan dan program ini direka untuk mencari dan mempersiapkan guru pendidik yang mempunyai minat untuk membuat perbezaan dalam kehidupan pelajar muda.

Sila isi borang di halaman ini dan anda akan menerima bantuan peribadi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh memohon kepada program ini. Penasihat kemasukan akan menghubungi anda untuk menjawab soalan dan memperkenalkan anda kepada proses permohonan.

* Sumber: alsde.edu

Sekali Pandang

 • 33-36 Jam Kredit
 • 100% secara online
 • Alat dan teknologi terkini
 • 3 Bermula per Tahun
 • Lengkap dalam tempoh 24 bulan

Kurikulum

Semua kursus adalah 3 jam kredit

Kursus Teras

 • SED 500 Pelajar Luar Biasa di Sekolah-sekolah Termasuk - Kursus ini memberi tumpuan kepada ciri-ciri pelajar dan pelajar yang luar biasa dari pelbagai latar belakang dalam tetapan inklusif. Ia membincangkan (1) pengetahuan latar belakang pendidikan khas serta pengetahuan semasa tentang kecacatan dan sikap, (2) kesan undang-undang mengenai perkhidmatan untuk pelajar yang luar biasa, dan bagaimana menyesuaikan dan / atau mengubah pendekatan pengajaran untuk mengajar murid-murid yang luar biasa dan beragam Kelas umum. (Terdahulu SED 574)
EDU 511 Teknik Statistik, Penyelidikan & Penilaian - Kursus ini berkaitan dengan aplikasi proses penilaian dan pengukuran; Prinsip asas ujian dan pengukuran dengan penekanan terhadap aplikasi praktikal di dalam kelas; Dan penilaian pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan dalam pendidikan.

EDU 527 Pembangunan dan Perilaku Manusia - Kursus ini memperkenalkan pelajar kepada pembangunan manusia dalam fizikal, sosial, emosi, moral, pertuturan / bahasa, dan domain kognitif termasuk sumbangan ahli teori penting; Perkembangan utama dalam setiap domain pembangunan dan jajaran variasi individu dalam setiap domain; Dan impak perkembangan fizikal, sosial, emosi, moral, dan kognitif pelajar terhadap pembelajaran mereka dan bagaimana menangani faktor-faktor ini ketika membuat keputusan pengajaran. EDU 531 Isu Moden dalam Pendidikan - Kursus ini membiasakan pelajar dengan isu falsafah berkaitan dengan K-12; Isu, cabaran, dan peluang yang berkaitan dengan guru K-12; Dan isu mengenai pendidikan khas, pendidikan multikultural, dan isu kepelbagaian yang lain. Teknik REA 560 dan Kemahiran Membaca - Kursus ini membentangkan gambaran keseluruhan kemahiran dan teknik yang diperlukan untuk mengajar membaca dalam gred rendah. Kemahiran praktikal seperti fonik, perbendaharaan kata, pemahaman dan pengurusan akan ditangani dan diperiksa dalam kursus, serta membangunkan pengetahuan tentang perancangan pelajaran dan pembangunan. EDT 574 Teknologi Pengajaran Berasaskan Komputer - Kursus ini memberi tumpuan kepada prinsip-prinsip operasi komputer dengan penekanan khusus terhadap aplikasi dalam arahan bantuan komputer dan pentadbiran pendidikan.

Kursus Konsentrasi Pendidikan Asas

 • EDU 504 Kurikulum Sekolah Rendah - Kursus ini memberi tumpuan kepada prinsip-prinsip organisasi kurikulum, bahan, dan prosedur di sekolah rendah.
Seminar EDU 542: Pengajaran Matematik di Sekolah Rendah - Kursus ini merupakan pemeriksaan penyelidikan semasa yang berurusan dengan teknik pengajaran matematik dalam gred rendah. Prasyarat: EDU 375

EDU 543 Seminar: Pengajian Sosial di Sekolah Rendah - Kursus ini meneliti penyelidikan semasa berurusan dengan teknik mengajar pengajian sosial di peringkat rendah. Seminar EDU 544: Pengajaran Sains di Sekolah Rendah - Kursus ini melibatkan kajian kritikal mengenai program pengajaran sains gred rendah dan menengah. Penekanan khusus diberikan pada penilaian amalan pengajaran yang sesuai dan analisis kandungan kurikulum. Prasyarat: EDU 377 EDU 545 Sastera untuk Kanak-kanak - Kursus ini memberi tumpuan kepada kajian buku dan strategi kanak-kanak untuk menggabungkan bahan-bahan ini ke dalam kurikulum sekolah rendah. Direka untuk guru di sekolah rendah (gred K-6). Seminar EDU 548: Seni Bahasa di Sekolah Rendah - Kursus ini meneliti penyelidikan semasa berurusan dengan teknik seni bahasa pengajaran dalam gred sekolah rendah.

Kemasukan

Alabama State University berharap untuk menerima permohonan anda. Kami mempunyai penasihat kemasukan yang akan memperkenalkan anda kepada proses permohonan dan membantu anda sepanjang masa. Sila isi borang di halaman ini. Penasihat kemasukan akan menghubungi anda untuk menjawab sebarang soalan. Bermula hari ini.

Keperluan Kemasukan:

 1. ASU menawarkan pilihan pensijilan dan bukan pensijilan untuk kedua-dua kepekatan dalam program Sarjana Pendidikan. Untuk dipertimbangkan untuk kemasukan siswazah ke dalam talian M.Ed. Program di Alabama State University, anda mesti memegang ijazah sarjana muda atau yang setaraf dengannya dari kolej yang diiktiraf atau universiti dengan IPK minimum 2.5.
Semua dokumentasi tambahan berikut diperlukan:
 • Salinan sijil pengajaran Kelas B Alabama (untuk pilihan sijil sahaja)
 • transkrip rasmi daripada semua kolej dan universiti yang dihadiri
 • Tiga surat profesional cadangan daripada orang yang layak untuk menilai kemampuan anda untuk melakukan kerja peringkat siswazah
 • Penyata Tujuan (Tujuan dan objektif dalam mengikuti pengajian siswazah di ASU dan pekerjaan dan pengalaman akademik yang berkaitan dengan bidang pengajian yang anda pilih)
 • Skor GRE atau MAT (Pastinya telah diambil dalam tempoh 5 tahun yang lalu.)

Pelajar antarabangsa

Semua pelajar antarabangsa perlu menyediakan semua keperluan di atas, serta skor TOEFL yang memuaskan dan salinan asal transkrip kolej dalam Bahasa Inggeris atau penilaian Perkhidmatan Pendidikan Sedunia (www.wes.org). Sila ambil perhatian bahawa pelajar antarabangsa juga perlu membekalkan afidavit sokongan kewangan yang mendokumenkan keupayaan anda untuk membayar pendidikan dan perbelanjaan yang berkaitan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree pro ... Baca lebih lanjut

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree programs; (2) serve as the campus-wide advocate for the advancement of graduate education; and (3) provide oversight for standards of excellence, fairness and equity in all graduate programs. Baca Ringkas