Tinjauan Eksekutif Proses Brewing (Dalam Talian)

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Para eksekutif industri pembuatan bir dan mereka yang memasuki industri perlu mengetahui secara sukarela operasi pembuatan bir profesional untuk membuat keputusan kewangan dan pengurusan yang berkesan. Untuk itu, World Brewing Academy (WBA) merancang kursus berasaskan web untuk membolehkan para pelajar mempelajari asas-asas dinamik brewery tanpa perlu melakukan perjalanan.

Tinjauan Eksekutif kursus Proses Brewing membolehkan para eksekutif, kakitangan pentadbiran, dan pembuat keputusan pembuatan bir di seluruh dunia untuk mengambil bahagian dalam latihan bahasa Inggeris peringkat profesional melalui Internet. Sebagai kursus peringkat asas, ia juga merupakan pilihan yang baik bagi mereka yang mempunyai aspirasi untuk menjadi pembuat bir profesional tanpa latihan bru tahap komersil sebelum membuat persiapan untuk kursus pembuatan bir yang lebih maju.

Syarat Kemasukan

Semua pelajar yang memohon program, modul atau kursus mestilah sekurang-kurangnya dua puluh satu (21) tahun.
Untuk kursus ini, pengetahuan pembuatan bir sebelum ini tidak diperlukan.

Keperluan Komputer / Sistem

Tiada perisian khas diperlukan untuk menjalankan kandungan kursus kami kerana ia berjalan di bawah pelayar web standard (Internet Explorer, Firefox, Safari). Kursus kami berjalan pada format PC dan Mac. Jika anda menggunakan komputer yang dikeluarkan oleh syarikat anda, anda mungkin perlu mempunyai tetapan keselamatan yang diselaraskan untuk membolehkan akses ke perisian kursus.

Tablet dan telefon seperti iPad, iPhone, dan peranti setaraf kini tidak disokong kerana ketidakcocokan mereka dengan Plugin Adobe Flash yang diperlukan untuk mengakses / berinteraksi dengan komponen utama kursus.

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Siebel Institute of Technology is approved by the Division of Private Business and Vocational Schools of the Illinois Board of Higher Education.

Siebel Institute of Technology is approved by the Division of Private Business and Vocational Schools of the Illinois Board of Higher Education. Baca Ringkas
Chicago , Montreal , Munich + 2 Lagi Kurang