Tahap pengurusan sumber manusia 3

Umum

Penerangan Program

Mohon Sekarang untuk musim panas 2017

HRM

Kami menawarkan anda dalam talian Pengurusan Sumber Manusia latihan kursus untuk hanya £ 29. Sama ada anda perlu untuk menerangi CV anda, mencari perubahan kerjaya atau hanya mahu belajar sesuatu yang baru, kursus dalam talian Pengurusan Sumber Manusia adalah sesuai untuk sesiapa sahaja yang mahu belajar kemahiran utama dan pengetahuan yang diperlukan untuk mengurus dan memimpin pasukan yang berkesan.

Sorotan perjalanan

 • Harga: Hanya £ 29.00 terakhir £ 299.99
 • Jenis Kursus: Kursus Talian
 • Jangka masa: 60 jam, disyorkan jam
 • Sukatan: 6 modul kursus
 • Tutor sokongan: sokongan tutor penuh termasuk
 • Peperiksaan: Ya, yuran peperiksaan dimasukkan.
 • Mula pembelajaran: anda boleh mula membuat anda belajar 24/7 dan belajar ke arah matlamat anda.

Maklumat lanjut

 • Kelayakan: Tahap 3 Anugerah CPD
 • Sijil: PDF Sijil disertakan dengan tentu, Salinan Keras pilihan £ 9,99.
 • Akses: Unlimited 24/7 akses selama 12 bulan, pilihan untuk melanjutkan jika diperlukan.
 • Keserasian: Desktop, Mac, Laptop, Tablet, Smartphone dan Smart Devices

Dengan lebih daripada 60 jam pembelajaran berpecah di seluruh 6 modul dengan mudah diakses, kursus ini telah direka untuk menyediakan pelajar dengan pengalaman pembelajaran yang menyeronokkan dan bermaklumat. Kursus Pengurusan Sumber Manusia dikaji talian, bermakna anda boleh belajar di masa anda sendiri, pada kelajuan anda sendiri, mengikut jadual anda sendiri. Belajar bila-bila ia sesuai untuk anda, siang atau malam. Anda akan mempunyai akses kepada kursus 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 12 bulan.

Apa lagi, kursus ini CPD diiktiraf, oleh itu apabila siap kejayaan pelajar kursus akan dianugerahkan dengan perakuan siap, memastikan bahawa kursus ini akan diiktiraf oleh majikan dan institusi.

Sukatan Kursus

Sumber Manusia Aras Pengurusan 3 kursus dibahagikan kepada modul-modul berikut:

 • Pengenalan kepada Pengurusan Sumber Manusia
 • CSR dan Pengurusan Sumber Manusia
 • Perancangan Sumber Manusia
 • Pengambilan dan Pemilihan
 • Satu Gambaran Keseluruhan: Pengurusan Prestasi
 • Prinsip Kerja Design di HR
 • Penilaian akhir

Sijil

The Level 3 kursus Anugerah Pengurusan Sumber Manusia secara bebas yang diiktiraf dan disahkan oleh The CPD Sijil Service.

Selepas berjaya menamatkan kursus ini pelajar akan dianugerahkan dengan:

 • Level 3 Anugerah CPD Pengurusan Sumber Manusia

CPD

Sijil akan menunjukkan klasifikasi gred anda diberikan dan menunjukkan bukti pencapaian anda untuk kedua kepada mana-mana majikan bakal atau sebahagian daripada portfolio anda bukti.

Sijil akan dikeluarkan dalam format PDF, salinan keras pilihan sijil akan disediakan dengan bayaran tambahan £ 9,99.

Syarat Kemasukan

Tiada syarat kemasukan atau pra-syarat untuk kursus Tahap Pengurusan Sumber Manusia 3.

Penilaian

Untuk menilai keupayaan pelajar dan pengetahuan dengan berkesan memahami topik yang terkandung dalam Pengurusan Sumber Manusia Aras 3 kursus, kursus ini mempunyai beberapa akhir soalan kuiz interaktif modul.

Selain itu, pada akhir pelajar tentu juga akan mengambil beberapa ujian Pilihan penilaian dalam talian. Ini dalam talian ujian pilihan ganda ditandakan secara automatik supaya anda akan menerima gred segera dan mengetahui sama ada anda telah lulus kursus.

Sokongan Tutor

Apabila anda belajar kursus ia sentiasa berguna untuk mengetahui bahawa anda mempunyai bantuan dan sokongan daripada tutor yang mahu anda berjaya dalam pelajaran.

Sebagai sebahagian daripada Pengurusan Sumber Manusia Aras 3 tentu anda akan menerima akses kepada perkhidmatan sokongan tutor kami yang berdedikasi. Tutor akademik akan dapat menyediakan anda dengan sokongan e-mel dalam talian yang tidak terhad untuk membantu menjawab apa-apa soalan yang anda mungkin ada semasa anda belajar kursus.

Format Course

Kursus ini disampaikan secara dalam talian melalui eLearning. Pelajar daripada kursus ini akan menerima akses segera kepada portal pembelajaran pelajar interaktif kami, yang menawarkan 24/7 akses kepada Pengurusan Sumber Manusia Aras 3 kursus.

Tempoh kursus

Dalam talian Sumber Manusia Aras Pengurusan 3 kursus memerlukan 60 jam untuk menamatkan kursus sepenuhnya. Ini hanya panduan kepada waktu pembelajaran yang diperlukan dan ia bergantung kepada berapa cepat individu boleh menyerap maklumat. pembelajaran atas talian supaya ia boleh tersebar di berbilang sesi atau dilakukan dalam satu sesi.

Pelajar akan mempunyai akses kepada kursus ini sehingga 12 bulan dari tarikh menyertai. Tiada had masa untuk menamatkan kursus dalam tempoh ini.

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Here at Oplex Careers we provide a wide range of high quality training courses that help people all over the world to gain new skills, qualifications or simply update their knowledge.

Here at Oplex Careers we provide a wide range of high quality training courses that help people all over the world to gain new skills, qualifications or simply update their knowledge. Baca Ringkas