Apakah objektif kursus ini?

Kursus ini merangkumi kertas 2 & 3 daripada kelayakan CeMAP ®, memberi tumpuan khusus kepada Gadai janji dan menilai Pengetahuan Mortgage Nasihat.

CeMAP® Kertas 2 - Unit 3 - 6:

  • Dasar dan amalan yang memberi kesan kepada gadai janji
  • Undang-undang gadai janji
  • Polisi insurans
  • isu-isu selesai Pos dan tunggakan
  • proses jualan yang lengkap berhubung dengan gadai janji menasihati

CeMAP® Kertas 3 - Unit 7:

  • Menguji pemahaman anda tentang butir-butir teknikal untuk menilai keupayaan anda untuk menggunakan pengetahuan yang dilindungi.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Sebagai berkelayakan adalah wajib untuk sesiapa sahaja yang mahu memberi nasihat gadai janji dan akan memberi manfaat kepada sesiapa sahaja yang bercita-cita untuk bekerja di Kewangan. Setelah memenuhi syarat, pelajar akan mendapat pengiktirafan daripada (Lembaga Kelakuan Kewangan) FCA dan juga boleh menggunakan gelaran CeMAP® selepas nama mereka.

KEPERLUAN

Ia amat disyorkan anda telah mengambil latihan dari CeMAP® Kertas 1 dan lulus peperiksaan yang berkaitan. Anda tidak boleh menjadi layak melainkan anda telah lulus peperiksaan daripada ketiga-tiga kertas CeMAP®. Kami juga mengesyorkan bahawa anda adalah yang berusia 17 tahun dan mempunyai tahap yang baik Bahasa Inggeris.

Apa menandakan kursus ini selain?

Sesiapa yang ingin menyampaikan nasihat gadai janji atau individu-individu dalam sektor kewangan akan mendapat manfaat yang besar daripada kursus ini. Setelah berkelayakan, Senior Mortgage Advisors dan Penasihat Kewangan mempunyai potensi untuk mendapat lebih £ 50,000.

Sumber: PayScale.

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
275 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date