Read the Official Description

Apakah objektif kursus ini?

Kursus ini merangkumi kertas 2 & 3 daripada kelayakan CeMAP ®, memberi tumpuan khusus kepada Gadai janji dan menilai Pengetahuan Mortgage Nasihat.

CeMAP® Kertas 2 - Unit 3 - 6:

  • Dasar dan amalan yang memberi kesan kepada gadai janji
  • Undang-undang gadai janji
  • Polisi insurans
  • isu-isu selesai Pos dan tunggakan
  • proses jualan yang lengkap berhubung dengan gadai janji menasihati

CeMAP® Kertas 3 - Unit 7:

  • Menguji pemahaman anda tentang butir-butir teknikal untuk menilai keupayaan anda untuk menggunakan pengetahuan yang dilindungi.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Sebagai berkelayakan adalah wajib untuk sesiapa sahaja yang mahu memberi nasihat gadai janji dan akan memberi manfaat kepada sesiapa sahaja yang bercita-cita untuk bekerja di Kewangan. Setelah memenuhi syarat, pelajar akan mendapat pengiktirafan daripada (Lembaga Kelakuan Kewangan) FCA dan juga boleh menggunakan gelaran CeMAP® selepas nama mereka.

KEPERLUAN

Ia amat disyorkan anda telah mengambil latihan dari CeMAP® Kertas 1 dan lulus peperiksaan yang berkaitan. Anda tidak boleh menjadi layak melainkan anda telah lulus peperiksaan daripada ketiga-tiga kertas CeMAP®. Kami juga mengesyorkan bahawa anda adalah yang berusia 17 tahun dan mempunyai tahap yang baik Bahasa Inggeris.

Apa menandakan kursus ini selain?

Sesiapa yang ingin menyampaikan nasihat gadai janji atau individu-individu dalam sektor kewangan akan mendapat manfaat yang besar daripada kursus ini. Setelah berkelayakan, Senior Mortgage Advisors dan Penasihat Kewangan mempunyai potensi untuk mendapat lebih £ 50,000.

Sumber: PayScale.

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program taught in:
English

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
275 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date