Tahap 5 - Diploma Lanjutan dalam Perdagangan Kewangan

Umum

Penerangan Program

Diploma Lanjutan diiktiraf pada Rangka Kerja Kelayakan yang Dikawal (RQF), yang dikawal oleh Ofqual.

Kursus kami menyediakan pengetahuan, kemahiran dan kefahaman yang diperlukan bagi mereka yang ingin bekerja sebagai profesional perkhidmatan kewangan. Peranan pekerjaan biasa termasuk; Pedagang, Peniaga Jualan, Broker, Pengurus Portfolio, Pengurus Risiko, Penganalisis Kewangan, Pegawai Pematuhan, serta banyak peranan pengawalseliaan pejabat tengah.

Attaniment adalah setara dengan ijazah asas dua tahun, atau Diploma Nasional Tinggi (HND), yang memegang kredit kelayakan 32 (RQF), boleh dipindah ke kemajuan kemahiran selanjutnya.

Lebih-lebih lagi, kelebihan kelayakan kami daripada keupayaan untuk memperoleh Suplemen Sijil Europass dan juga duduk sebagai Tahap 5 dalam Rangka Kerja Kelayakan Eropah (EQF). Oleh itu memberikan kualifikasi kami keupayaan untuk melampaui sistem antarabangsa.

Bagi mereka yang lulus kursus, mereka akan menerima pensijilan Ofqual yang diiktiraf.

Tahap 5 direka untuk meningkatkan pemahaman calon tentang kewangan dan mengubahnya menjadi profesional perdagangan proprietari. Pelatih akan diperkenalkan kepada pasaran niaga hadapan kewangan global yang merangkumi strategi perdagangan yang tersendiri termasuk perdagangan secara langsung dan tersebar (termasuk spread-pertukaran, pertukaran intra-pertukaran, dan spread antara komoditi) dan arbitraj, yang digunakan di pasaran FX, Pendapatan Tetap, Ekuiti, dan Komoditi .

Calon akan dididik dalam Analisis Teknikal bermula dengan konsep asas seperti sokongan

Profil Pasaran membolehkan pelajar memahami sepenuhnya "bagaimana dan mengapa" pasaran bertindak balas pada tahap asas. Ini pemahaman jurulatih komisen dengan keupayaan untuk mengenal pasti tahap pasaran utama, kedudukan pemain institusi yang besar dan akhirnya memberi mereka keupayaan untuk membuat keputusan perdagangan yang bijak dan meminimumkan risiko.

Kursus ini meliputi teori makroekonomi , meneroka tema ekonomi utama seperti inflasi, pengangguran dan dasar kadar faedah yang seterusnya memacu pasaran global. Di samping asas firma dalam makroekonomi, pelatih akan diajar untuk menganalisis dan menilai data ekonomi utama dan bagaimana menggunakan statistik untuk meningkatkan prestasi dagangan dan keuntungan mereka setiap hari.

Tahap 5 juga menunjukkan "wang dan protokol pengurusan risiko" yang direka untuk melindungi modal perdagangan dan memastikan prestasi perdagangan adalah konsisten dan menguntungkan yang mungkin.

Akhirnya, kursus ini membincangkan pelbagai konsep psikologi seperti NLP dan Kecerdasan Emosi yang membolehkan para calon untuk membangunkan keadaan mental yang menang dan yakin untuk menunjukkan kerjaya kewangan jangka panjang yang berjaya.

Tahap 5 Diploma Kursus Perdagangan Kewangan merupakan sebahagian daripada ijazah asas.

href = "https://www.financialelearning.co.uk/services/onlinecourses/level5/

Tarikh Akhir Kemaskini Og 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Siapa kitaELearning Financial ELearning adalah penyedia latihan terakreditasi Kerajaan Inggeris Ofqual ( href = "Ofqual.gov.uk ) di dunia yang menawarkan pandangan tentang dunia kewangan dan perdagang... Baca lebih lanjut