Spanish untuk perniagaan online

BRIC Language Systems

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Spanish untuk perniagaan online

BRIC Language Systems

Pakar-pakar bersetuju-pembelajaran Bahasa Sepanyol bermanfaat ketika datang untuk mengembangkan perniagaan selatan sempadan. gergasi korporat telah gagal di peringkat antarabangsa kerana mereka tidak memahami budaya tempatan. Jika anda ingin berjaya di Amerika Latin anda perlu bercakap bahasa dan memahami budaya.

Biarkan pakar-pakar latihan bahasa Sepanyol di BRIC Bahasa Systems membantu anda berjaya dalam usaha antarabangsa anda dengan mengambil kesempatan daripada kursus bahasa Sepanyol dan perkhidmatan perniagaan yang menumpukan kami.

Kursus BRIC Ciri-ciri:

  • guru penutur yang tinggal di lokasi
  • kursus yang disesuaikan untuk setiap syarikat
  • latihan kebudayaan
  • sistem pembelajaran untuk setiap bahasa
  • fokus perniagaan
  • tempat sebenar, perniagaan, kelab ekspatriat

Adakah anda tahu BRIC menawarkan Diskaun korporat bagi syarikat yang mempunyai tiga atau lebih kakitangan yang menyertai latihan bahasa? Kadar diskaun korporat disenaraikan dalam halaman kursus didapati di bawah.

Bagaimana ia berfungsi

BRIC membantu anda berjaya di peringkat global melalui penyetempatan. Kami menghubungkan anda dengan guru-guru yang terbaik di Mexico dalam masa sebenar video-persidangan kelas dipimpin. Selama anda mempunyai 3+ pekerja bersedia untuk belajar kami boleh menawarkan diskaun korporat bertaraf dunia kursus Bahasa Sepanyol swasta dan kumpulan BRIC ini. Kerana semua pelajaran yang dilakukan dalam talian, anda mempunyai kemudahan untuk belajar dari keselesaan rumah anda sendiri atau di mana sahaja yang anda mungkin berasa terbaik untuk belajar dari! Meletakkan kepala anda bersama-sama dan mencari sehari dan masa setiap minggu yang bekerja untuk pasukan anda untuk mendapatkan talian untuk pelajaran Group Swasta dan mengambil kesempatan daripada penjimatan selanjutnya dan manfaat tambahan bangunan pasukan!

Private Classes Bahasa Sepanyol untuk Pelanggan Korporat

Kursus Tahap: Perniagaan Elite perniagaan persendirian kelas Sepanyol oleh BRIC adalah cara yang paling cepat untuk belajar bahasa yang sesuai dengan matlamat perniagaan anda. kursus perniagaan swasta BRIC ini disesuaikan dengan keperluan anda!

Bermula pada $ 400,00

Sepanyol Korporat Kumpulan Pelajaran

Kursus Tahap: Perniagaan Elite Kursus ini adalah untuk untuk perniagaan yang beroperasi di negara-negara berbahasa Sepanyol yang perlu belajar bahasa Sepanyol. Bermula pada $ 275,00

This school offers programs in:
  • English
  • Sepanyol
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Amerika Syarikat - New York, New York
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - New York, New York
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat