ONLINESTUDIES

Online Sijil-sijil dalam Pengajian Tenaga di Amerika Syarikat 2021

program sijil, yang boleh diperolehi dalam kira-kira setahun, terdiri daripada kelas akademik yang ditawarkan pada tahap kemahiran dan keupayaan yang berbeza. Mahasiswa dan pelajar siswazah, bergantung kepada bidang pengajian mereka, boleh mendapatkan sijil.

kajian tenaga berguna bagi mereka yang ingin belajar tentang bagaimana kuasa berfungsi. program tenaga khusus boleh memberi tumpuan kepada jenis tertentu tenaga, seperti solar atau angin. Sesetengah program boleh mengajar tentang tenaga lestari dan mengurangkan kesan alam sekitar negatif kuasa konvensional.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Online Sijil dalam Pengajian Tenaga di Amerika Syarikat

3 Hasil dalam Pengajian Tenaga, Amerika Syarikat Filter

Program Sijil Profesional dalam Kekukuhan Tenaga dan Grid Pintar (Tecnológico de Monterrey)

edX
Sijil
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
6 bulan
Sepanyol
Online

Ketahui asas-asas tenaga elektrik. Program Pensijilan Profesional ini merangkumi pelbagai tema realiti tenaga moden, terutamanya di Amerika Latin, untuk memberi manfaat kepada ...

Baca lebih lanjut

Sijil Program Profesional dalam Kuasa Bersih (Imperial College London)

edX
Sijil
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
15&nbsp;-&nbsp;18 minggu
English
Online

Ketahui mengapa peralihan ke sektor kuasa yang bersih sangat penting. Dapatkan pemahaman tentang perubahan yang diperlukan untuk membersihkan bekalan tenaga kami. Melengkapi d ...

Baca lebih lanjut

Sijil Program Profesional dalam Tenaga Solar di Gurun Panas Desimat (Universiti Hamad Bin Khalifa)

edX
Sijil
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
14&nbsp;-&nbsp;16 minggu
English
Online

Membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk membina dan mempercepat kerjaya anda dengan tenaga solar di kawasan padang pasir panas.

Baca lebih lanjut