ONLINESTUDIES

Online Sijil-sijil dalam Tenaga Mampan di Amerika Syarikat 2021

sijil adalah program dengan tumpuan pendidikan yang boleh diperolehi dalam kira-kira dua belas bulan, bergantung kepada pencapaian pelajar. Program-program ini memberi latihan dalam kawasan tertentu, dan mereka boleh membantu graduan meningkatkan pendapatan mereka. 

Pelajar yang berminat untuk sumber tenaga alternatif dan tanggungjawab alam sekitar mungkin ingin mengambil pendidikan dalam tenaga yang mapan. Menggunakan kejuruteraan dan matematik konsep, pelajar boleh belajar tentang tenaga panas bumi, sistem tenaga solar dan reka bentuk bangunan cekap tenaga.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Online Sijil dalam Tenaga Mampan di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Tenaga Mampan, Amerika Syarikat Filter

Program Sijil Profesional dalam Kekukuhan Tenaga dan Grid Pintar (Tecnológico de Monterrey)

edX
Sijil
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
6 bulan
Sepanyol
Online

Ketahui asas-asas tenaga elektrik. Program Pensijilan Profesional ini merangkumi pelbagai tema realiti tenaga moden, terutamanya di Amerika Latin, untuk memberi manfaat kepada ...

Baca lebih lanjut