ONLINESTUDIES

Online Sijil-sijil dalam Tenaga Boleh Diperbaharui di Amerika Syarikat 2021

sijil A merupakan satu matlamat pendidikan untuk ramai pelajar yang ingin meningkatkan penglihatan mereka di kalangan pemohon kerja agresif. Sijil boleh membantu menyediakan pelajar dengan peningkatan kemahiran dan pengalaman dalam beberapa pelbagai disiplin, seperti perniagaan, kewangan, hospitaliti, kepimpinan dan pengurusan.

Ketersediaan terhingga bahan api fosil dan tekanan alam sekitar mendorong pelajar dalam bidang tenaga boleh diperbaharui untuk mencari dan melaksanakan teknologi baru untuk memanfaatkan kuasa angin, matahari, dan air, serta panas bumi dan biotenaga pilihan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Online Sijil dalam Tenaga Boleh Diperbaharui di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Tenaga Boleh Diperbaharui, Amerika Syarikat Filter

Sijil Program Profesional dalam Kuasa Bersih (Imperial College London)

edX
Sijil
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
15&nbsp;-&nbsp;18 minggu
English
Online

Ketahui mengapa peralihan ke sektor kuasa yang bersih sangat penting. Dapatkan pemahaman tentang perubahan yang diperlukan untuk membersihkan bekalan tenaga kami. Melengkapi d ...

Baca lebih lanjut

Sijil Program Profesional dalam Tenaga Solar di Gurun Panas Desimat (Universiti Hamad Bin Khalifa)

edX
Sijil
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
14&nbsp;-&nbsp;16 minggu
English
Online

Membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk membina dan mempercepat kerjaya anda dengan tenaga solar di kawasan padang pasir panas.

Baca lebih lanjut