close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sijil-sijil dalam Seni Persembahan 2021

Program-program sijil umumnya menumpukan perhatian kepada bahagian disiplin yang lebih besar dan lebih kecil, sama ada akademik atau profesional. Mereka boleh ditawarkan pada peringkat siswazah atau sarjana, penuh atau separuh masa, dan tidak semestinya memerlukan kajian terdahulu mengenai bidang tersebut. Apakah sijil dalam seni persembahan? Istilah "seni pertunjukan" yang luas merangkumi muzik… Baca lebih lanjut

Program-program sijil umumnya menumpukan perhatian kepada bahagian disiplin yang lebih besar dan lebih kecil, sama ada akademik atau profesional. Mereka boleh ditawarkan pada peringkat siswazah atau sarjana, penuh atau separuh masa, dan tidak semestinya memerlukan kajian terdahulu mengenai bidang tersebut.

Apakah sijil dalam seni persembahan? Istilah "seni pertunjukan" yang luas merangkumi muzik, teater, dan tarian, dan program-program dalam seni pertunjukan dapat meliputi salah satu dari disiplin ini. Sesetengah kawasan penumpuan mungkin termasuk instrumen tertentu, jarak suara, atau gaya muzik; gaya lakonan, genre seperti komedi muzik, atau persediaan pemeriksaan; atau koreografi, jenis tarian, atau karya tertentu. Dalam mana-mana program ini, matlamatnya adalah untuk membantu pelajar menguasai pengetahuan pengetahuan atau kemahiran yang ditetapkan dengan jelas, selalunya dengan matlamat menggunakan pengetahuan dalam prestasi.

Pelajar dalam program ini belajar secara kritis menilai kerja mereka, mencari jalan untuk terus meningkat. Mereka membangunkan keupayaan untuk menilai kemahiran mereka sendiri untuk menentukan peranan mana yang terbaik untuk mereka. Sama pentingnya, mereka membangunkan pemahaman yang lebih baik tentang bidang mereka untuk membuat keputusan yang baik tentang tempat untuk mencari pekerjaan dan bagaimana untuk menawarkan tanah untuk peranan.

Menjalankan program sijil seni sangat berbeza, walaupun dalam tiga bidang muzik, teater, dan tarian. Anda perlu menghubungi program secara langsung untuk mengetahui kos tuisyen semasa dan sama ada terdapat yuran.

Di dalam bidang muzik, teater dan tarian, persediaan dan kesedaran yang lebih baik boleh membuat semua perbezaan dalam kerjaya seseorang, yang membawa kepada pekerjaan yang bertindak, keahlian syarikat tarian, atau kedudukan dalam kumpulan muzik. Kesedaran dan penyediaan juga boleh membantu para pelukis yang ingin beralih ke peranan baru, seperti pengarah, tuan ballet, koreografer, atau guru muzik. Kerjaya sebagai muzik, tarian, atau pengkritik teater mungkin juga mungkin.

Sijil-sijil dalam seni persembahan boleh didapati di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
New College Lanarkshire
Wishaw , United Kingdom +4 Lagi

Akses praktikal dan unik ke Industri Kreatif ini adalah peluang terbaik bagi sesiapa sahaja untuk mengambil langkah pertama ke arah latihan profesional dalam muzik dan multime ... +

Akses praktikal dan unik ke Industri Kreatif ini adalah peluang terbaik bagi sesiapa sahaja untuk mengambil langkah pertama ke arah latihan profesional dalam muzik dan multimedia. -
Sijil
Separuh masa
English
Ogo 2021
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan