Filter
Sijil
Secara: Semua

Terbaik Online Sijil-sijil dalam Pengurusan Operasi 2019/2020

Dengan pasaran pekerjaan menjadi lebih berdaya saing, sukar bagi para profesional perniagaan yang berpengalaman untuk mencari pekerjaan. Program sijil membolehkan para profesional bekerja peluang untuk mengesahkan akreditasi mereka dan memperluas pengetahuan mereka melalui program fokus sepanjang tahun.

Apakah sijil dalam pengurusan operasi? Program sijil ini mengambil pendekatan pelbagai disiplin yang memberi tumpuan kepada bidang pengurusan rantaian bekalan dan logistik yang berlainan. Matlamat utama program ini adalah untuk membimbing individu melalui proses dan prosedur operasi perniagaan, secara amnya memberi tumpuan kepada mengekalkan nilai syarikat sambil meningkatkan kecekapan keseluruhan.

Setelah selesai sijil dalam pengurusan operasi, pelajar dapat mencari nilai yang melampaui kerjaya mereka. Oleh kerana program sijil ini memberi tumpuan kepada kecekapan dan keberkesanan keseluruhan, pelajar dapat mempelajari kemahiran penting pengurusan masa, penyelesaian masalah, dan pengurusan projek.

Sijil dalam pengurusan operasi boleh membantu menunjukkan pengetahuan dan kepakaran seseorang dalam perniagaan. Walaupun masa untuk melengkapkan sijil jenis ini boleh berbeza-beza, ia biasanya disiapkan dalam masa setahun. Memandangkan negara dan universiti yang berbeza akan mempunyai perbelanjaan dan keperluan yang unik, sukar untuk menyediakan kos tertentu tanpa menghubungi institusi tertentu.

Penyelesaian sijil yang berjaya dalam pengurusan operasi dapat membantu individu yang berkelayakan mengamankan pekerjaan di runcit, kilang, atau banyak jabatan pengurusan pembuatan lain. Oleh kerana perakuan ini memberikan perspektif yang unik mengenai kerumitan dan hubungan antara pengurusan rantaian dan pengurusan logistik, graduan program sijil ini paling sesuai untuk peranan yang memantau pelbagai aspek rangkaian penting ini, sama ada sebagai pembantu pengawal rantaian bekalan, penyelia operasi, pengurus operasi atau lebih.

Pengurus semasa yang ingin mendapatkan pengiktirafan lanjut atau hanya cuba mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang kedudukan mereka boleh mencari sijil dalam pengurusan operasi yang bermanfaat dan bermanfaat. Pilihan pendidikan boleh didapati di seluruh dunia, dalam talian dan di kampus. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengurusan Operasi

eBSI Export Academy

The IoSCM kelayakan dalam Warehousing boleh didapati di Tahap 2, 3 dan 5 dan memenuhi keperluan untuk profesional dalam Gudang dan industri Pengurusan Inventori mencari u ... [+]

butir-butir kursus adalah di bawah tetapi di sini adalah peluang yang baik untuk mencuba sebelum anda membeli!

eBSI Eksport Academy adalah gembira untuk mengumumkan pelancaran program sijil percuma kami 'Pengenalan kepada Perdagangan Antarabangsa dan ePerniagaan' yang merupakan satu program singkat kursus yang direka untuk memberi pengetahuan asas kepada asas-asas eksport dan menyediakan peserta untuk kajian lebih lanjut dalam eBSI Eksport Akademi program yang lebih maju.

Program ini meliputi perkara berikut - Pengenalan kepada Mengeksport - Pengenalan kepada Perdagangan Antarabangsa - Kaedah Antarabangsa Pembayaran - Pengenalan kepada ePerniagaan dan Pemasaran Internet Anda boleh mendaftar untuk Pengenalan kepada program Perdagangan Antarabangsa dan ePerniagaan pada Pendaftaran eBSI Kursus Page dan program yang direka yang anda akan dapat untuk menyiapkannya pada hujung minggu jika anda mahukan.... [-]

Ireland Ireland Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ShippingCollege

Kursus ini akan merangkumi asas-asas Perniagaan Pengiriman Kargo. USD140 ... [+]

Kursus ini akan merangkumi asas-asas Perniagaan Pengiriman Kargo. Semua kursus kami adalah kursus dalam talian.

Kursus ini bertujuan untuk seseorang yang ingin memasuki Industri Pengiriman Kargo dalam peranan pentadbiran , perekrut baru yang bermula dari industri, penyambut tetamu atau pembantu dalam industri Forwarding atau seseorang yang ingin melengkapkan atau mengesahkan asas pengetahuan sedia ada mereka.

Ini adalah kursus sijil tersendiri.

Garis Panduan Kursus

Peranan Pengangkut Barang PengangkutHari Awal Pengiriman KargoStruktur Perniagaan PenghantarLaluan dan Mod PengangkutanFremodal Freight versus Freimodal FreightDokumen EksportImport Dokumen

Keperluan Kursus... [-]

United Kingdom UK Online
November 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 14 hari
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu