ONLINESTUDIES

Online Sijil-sijil dalam Pengajian Profesional di Amerika Syarikat 2021

sijil adalah program dengan tumpuan pendidikan yang boleh diperolehi dalam kira-kira dua belas bulan, bergantung kepada pencapaian pelajar. Program-program ini memberi latihan dalam kawasan tertentu, dan mereka boleh membantu graduan meningkatkan pendapatan mereka. 

Istilah "kajian profesional" digunakan untuk merujuk kepada program akademik yang direka untuk menyediakan sebanyak persediaan yang mungkin untuk tempat kerja. Pelajar boleh belajar tentang industri tertentu atau konsep profesional umum, serta kemahiran kerjaya penting.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Online Sijil dalam Pengajian Profesional di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengajian Profesional, Amerika Syarikat Filter

Sijil Program Profesional dalam Makanan, Pemakanan dan Kesihatan (Universiti Wageningen

edX
Sijil
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
14&nbsp;-&nbsp;16 minggu
English
Online

Ketahui kebenaran tentang makanan dan pemakanan untuk menilai, menganalisis dan melaksanakan strategi untuk meningkatkan kesihatan secara keseluruhan.

Baca lebih lanjut