Filter
Sijil
Secara: Semua

Terbaik Online Sijil-sijil dalam Pengajian Profesional 2019/2020

Program sijil direka untuk memberikan pengetahuan mendalam mengenai kepakaran tertentu dalam bidang profesional atau akademik yang lebih besar. Sama ada sebagai pelengkap kepada ijazah profesional lain atau pensijilan pertama, program ini boleh didapati di peringkat sarjana dan siswazah.

Apakah sijil dalam kajian profesional? Program-program ini selalunya termasuk keseimbangan teori dan bahan praktikal yang direka untuk membantu pelajar menguasai pengetahuan yang khusus dan jelas. Program sijil kajian profesional sering memberi tumpuan kepada amalan terbaik dalam bidang tertentu untuk memastikan pelajar memenuhi piawaian yang tinggi untuk pengetahuan mereka tentang industri, pemahaman tentang isu, dan keupayaan untuk melaksanakan amalan terbaik di tempat kerja.

Sijil dalam kajian profesional membantu pelajar mengembangkan kepakaran dalam bidang mereka. Kursus sering memberi tumpuan kepada komunikasi profesional supaya para pelajar dapat berkongsi maklumat yang mereka perolehi. Keseimbangan teori dan kandungan praktikal membolehkan pelajar melaksanakan idea-idea baru atau berbeza di tempat kerja. Banyak program juga termasuk latihan dalam etika untuk membantu pelajar menjadi pembuat keputusan yang lebih baik.

Program sijil pengajian profesional disesuaikan untuk profesion dan industri tertentu, jadi panjang, kandungan kursus, dan kos berbeza dari satu program ke program lain. Adalah lebih baik untuk mengenal pasti program yang anda berminat, dan kemudian hubungi mereka untuk pecahan kos semasa.

Permintaan untuk program pengajian profesional di semua peringkat telah berkembang dengan mantap apabila landskap perubahan kerja dan pekerja perlu menyesuaikan diri dengan tuntutan dan syarat baru. Sijil dalam kajian profesional boleh menjadi kunci untuk bergerak ke dalam pengurusan atau bergerak lebih jauh. Pensijilan juga boleh melayakkan pelajar untuk bekerja sebagai perunding, guru atau jurulatih dalam bidang masing-masing. Sesetengah program juga boleh dikira sebagai lesen profesional dan penyertaan semula.

Program sijil kajian profesional boleh didapati dalam banyak bidang dan ditawarkan oleh institusi dan organisasi di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Profesional

edX

Ketahui kebenaran tentang makanan dan pemakanan untuk menilai, menganalisis dan melaksanakan strategi untuk meningkatkan kesihatan secara keseluruhan. ... [+]

Ketahui kebenaran tentang makanan dan pemakanan untuk menilai, menganalisis dan melaksanakan strategi untuk meningkatkan kesihatan secara keseluruhan.

Dalam program Sijil Profesional ini, diajar oleh prof. Sander Kersten, pakar global terkemuka dalam bidang pemakanan, anda akan belajar bagaimana menganalisis dan mentafsirkan maklumat yang berlebihan tentang pemakanan dan kesihatan untuk membantu membina gaya hidup sihat untuk anda dan / atau pesakit anda.

Anda akan belajar tentang komposisi makro dan mikronutrien, peranan mereka dalam tubuh, dan kesannya terhadap kesihatan kita. Anda akan mendapat pemahaman yang baik tentang homeostasis tenaga dan peraturan berat badan. Juga, anda akan belajar mengenai masalah kesihatan yang berkaitan dengan makanan berlebihan dan kurang berzat. Anda akan mempelajari strategi untuk meningkatkan status pemakanan dan memerangi makanan berlebihan dan kurang berzat berdasarkan pengetahuan saintifik. Program ini meliputi segalanya dari lemak, protein, karbohidrat, vitamin, mineral, dan air. Anda akan memperoleh pengetahuan, kemahiran dan alat yang diperlukan untuk menjadi lebih kritikal terhadap mesej makanan dan kesihatan yang kami selalu dibombardir.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
14 - 16 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu