Filter
Sijil
Secara: Semua

Terbaik Online Sijil-sijil dalam Penerbangan 2019/2020

Carian kerja hari ini, melalui laman web dan jawatan media sosial, mungkin berkurangan sambungan peribadi antara calon majikan dan pekerja, membuat pemohon hanya satu di laut prospek yang sama. Program sijil dengan tumpuan khusus dapat membuat calon menonjol dalam jangka waktu yang singkat dan untuk semua alasan yang tepat.

Sesetengah pencari kerja di masa hadapan mungkin tertanya-tanya, "apakah sijil dalam penerbangan?" Program-program ini biasanya memberi tumpuan kepada aspek perkhidmatan dan pengurusan pelanggan penerbangan. Bergantung kepada kepentingan individu, dia boleh mengambil kursus sijil yang memberi tumpuan kepada perkhidmatan lapangan terbang, penjagaan pelanggan, atau penyelesaian kakitangan tanah, dan, sebagai pelajar mendapat pengetahuan, mereka boleh memberi tumpuan kepada pengurusan lapangan terbang.

Sijil dalam penerbangan menyediakan para sarjana dengan pengetahuan dan pengalaman yang mereka boleh gunakan di luar kerjaya mereka. Program penerbangan biasanya menumpukan kepada operasi pelanggan dan operasi syarikat penerbangan, yang bermakna peserta program belajar komunikasi yang efektif, penyelesaian konflik, dan juga pengurusan masa.

Program-program sijil dalam penerbangan membolehkan calon memperoleh pengetahuan industri dalam setahun atau kurang daripada kolej yang diakreditasi dan institusi profesional. Walaupun tempoh masa sama di seluruh universiti dan negara, kos boleh berubah dan harus disahkan oleh institusi sebenar.

Semasa berdiri di dalam kumpulan pemohon sukar, memperolehi sijil dalam penerbangan boleh menunjukkan tahap pengetahuan yang boleh membuka pintu, dan, bergantung pada tahap pengalaman individu, dia mungkin mencari kerjaya sebagai ejen perkhidmatan pelanggan penerbangan , pengurus sokongan kakitangan tanah atau pengurus lapangan terbang. Program perakuan mungkin berpotensi membantu individu dengan pengetahuan dan latar belakang yang tepat untuk mendapatkan tempat mereka di peringkat kemasukan atau kedudukan kepimpinan di dalam lapangan terbang atau pengeluar syarikat penerbangan.

Sijil-sijil dalam bidang penerbangan berbeza-beza mengikut skop dan tumpuan, tetapi mendapatkan seseorang boleh menunjukkan kesediaan untuk mencapai pemahaman yang lebih mendalam tentang bidang, yang mungkin menyebabkan pekerjaan dengan syarikat penerbangan dan pengeluar. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Penerbangan

VCampus Global

Program perakuan ini di Ground Staff Services sangat sesuai untuk pemula yang mencari peluang kerjaya dalam bidang penerbangan. Kursus ini membiasakan anda dengan peranan ... [+]

Program Sijil - Perkhidmatan Kakitangan Ground

Program perakuan ini di Ground Staff Services sangat sesuai untuk pemula yang mencari peluang kerjaya dalam bidang penerbangan. Kursus ini membiasakan anda dengan peranan dan tanggungjawab kakitangan tanah dalam bidang penerbangan.

Program Sijil ini bertujuan untuk

Calon yang ingin menyertai Industri penerbangan di pelbagai bidang seperti pengurusan lapangan terbang, keselamatan, dan perkhidmatan, operasi asas tetap, pengangkutan lapangan terbang, katering, perkhidmatan dan penyelenggaraan, pengendalian bagasi, penjadualan pengangkutan, keselamatan dll.

Keperluan

Pemula harus mempunyai komputer asas dan kemahiran berbahasa Inggeris. Kami memerlukan salinan transkrip rasmi. Pelajar yang memperoleh ijazah di luar AS perlu mengemukakannya kepada perkhidmatan penilaian transkrip yang kemudian menyampaikan laporan mereka kepada kami.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra India Delhi  + 2 Lagi
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
VCampus Global

Sijil Pengurusan Lapangan Terbang dan Penjagaan Pelanggan adalah program yang ideal untuk pelajar membuat kerjaya dalam industri penerbangan. Kursus ini membiasakan anda ... [+]

Program Sijil - Pengurusan Lapangan Terbang

Sijil Pengurusan Lapangan Terbang dan Penjagaan Pelanggan adalah program yang ideal untuk pelajar membuat kerjaya dalam industri penerbangan. Kursus ini membiasakan anda dengan protokol asas pengurusan lapangan terbang dan teknik yang cekap untuk menangani pelanggan. Kursus ini menawarkan pelbagai pilihan untuk dipilih daripada krew kabin, kakitangan tanah dan juga pengurus lapangan terbang. Kemuncak kursus ini adalah bahawa ia memberi pendedahan kepada para pelajar tentang pelbagai bidang dan membolehkan para pelajar untuk mengkhususkan diri dalam bidang yang memegang minat mereka. Setelah berjaya kursus ini, para pelajar dapat mencari pekerjaan sebagai kru kabin, profesional lapangan terbang (dalam kader pengurusan), eksekutif meja tambang, ejen tempahan, eksekutif pemasaran... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra India Delhi  + 2 Lagi
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu