Online Sijil-sijil dalam Pembangunan Produk 2020

Sijil adalah program skolastik yang memberi tumpuan kepada membantu pelajar membangunkan kemahiran untuk pekerjaan atau pekerjaan tertentu. Dalam banyak keadaan, pensijilan meletakkan graduan dalam posisi mendapat gaji atau promosi yang lebih tinggi. Apakah sijil dalam pembangunan produk? Program ini memberi tumpuan kepada idea, kreativiti dan proses inovatif yang membawa kepada pembangunan prod… Baca lebih lanjut

Sijil adalah program skolastik yang memberi tumpuan kepada membantu pelajar membangunkan kemahiran untuk pekerjaan atau pekerjaan tertentu. Dalam banyak keadaan, pensijilan meletakkan graduan dalam posisi mendapat gaji atau promosi yang lebih tinggi.

Apakah sijil dalam pembangunan produk? Program ini memberi tumpuan kepada idea, kreativiti dan proses inovatif yang membawa kepada pembangunan produk baru. Peserta boleh mengkaji pelbagai subjek, seperti kemas kini dan reka bentuk produk, logistik idea dan pelaksanaan, dan bagaimana untuk bekerja dalam suasana keusahawanan atau korporat. Contoh pelajar boleh mengambil pelajaran termasuk pasukan pembangunan terkemuka; pengenalan kepada inovasi dan kreativiti; dan rangkaian strategik, rangkaian dan pemasaran.

Graduan yang mempunyai sijil dalam pembangunan produk cenderung mempunyai kemahiran analitikal dan teknikal yang kuat, yang boleh memberi mereka kelebihan dalam pasaran pekerjaan. Di samping itu, keupayaan untuk memberi keutamaan adalah kemahiran lain yang sering mereka pelajari, yang boleh memberi manfaat kepada mereka dalam setiap aspek kehidupan.

Kos untuk mendapatkan sijil dalam pembangunan produk berbeza-beza berdasarkan faktor-faktor seperti tempoh program dan lokasi universiti. Pelajar yang berminat dalam pendaftaran perlu menghubungi pejabat bantuan kewangan untuk maklumat tentang kos.

Pertumbuhan pekerjaan dalam pembangunan produk adalah perlahan, terutamanya dalam industri perkilangan. Ini boleh menyebabkan persaingan sengit untuk graduan dengan sijil dalam bidang pengajian ini. Memandangkan ini adalah pendudukan teknologi, individu yang mempunyai pengetahuan kerja reka bentuk perindustrian dan perancangan (CADD) dan perisian reka bentuk perindustrian (CAID) perisian mempunyai kelebihan daya saing. Di samping itu, peningkatan dalam produk berupaya internet dan didigitalkan mencetuskan permintaan calon dengan latar belakang dalam reka bentuk interaktif (IxD), pengalaman pengguna (UX) dan antara muka pengguna (UI).

Memperolehi sijil dalam pembangunan produk boleh membawa kepada kerjaya yang bermanfaat. Sekolah di seluruh dunia menawarkan program akademik ini sebagai pilihan pembelajaran dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
edX
Cambridge, Amerika Syarikat

Dalam program Sijil Profesional ini anda akan mempelajari alat, teknik dan konsep yang diperlukan untuk membina aplikasi asas iOS, dari awal.

Dalam program Sijil Profesional ini anda akan mempelajari alat, teknik dan konsep yang diperlukan untuk membina aplikasi asas iOS, dari awal. -
Sijil
Sepenuh masa
Sambilan
2 bulan
English
Sep 2020
Online
 
University of California, Irvine - Division of Continuing Education
USA Online, Amerika Syarikat

Direka untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bergerak melalui kreativiti dan proses inovasi dan mengambil idea baru ke pasaran komersial, program ... +

Direka untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bergerak melalui kreativiti dan proses inovasi dan mengambil idea baru ke pasaran komersial, program ini menyediakan pemeriksaan intensif terhadap skop permintaan inovasi dunia dan pembangunan produk, sama ada objek yang nyata, sistem atau perkhidmatan. -
Sijil
Sambilan
6 bulan
English
Online