Filter
Sijil
Secara: Semua

Terbaik Online Sijil-sijil dalam Pembangunan Produk 2019

Sijil adalah program skolastik yang memberi tumpuan kepada membantu pelajar membangunkan kemahiran untuk pekerjaan atau pekerjaan tertentu. Dalam banyak keadaan, pensijilan meletakkan graduan dalam posisi mendapat gaji atau promosi yang lebih tinggi.

Apakah sijil dalam pembangunan produk? Program ini memberi tumpuan kepada idea, kreativiti dan proses inovatif yang membawa kepada pembangunan produk baru. Peserta boleh mengkaji pelbagai subjek, seperti kemas kini dan reka bentuk produk, logistik idea dan pelaksanaan, dan bagaimana untuk bekerja dalam suasana keusahawanan atau korporat. Contoh pelajar boleh mengambil pelajaran termasuk pasukan pembangunan terkemuka; pengenalan kepada inovasi dan kreativiti; dan rangkaian strategik, rangkaian dan pemasaran.

Graduan yang mempunyai sijil dalam pembangunan produk cenderung mempunyai kemahiran analitikal dan teknikal yang kuat, yang boleh memberi mereka kelebihan dalam pasaran pekerjaan. Di samping itu, keupayaan untuk memberi keutamaan adalah kemahiran lain yang sering mereka pelajari, yang boleh memberi manfaat kepada mereka dalam setiap aspek kehidupan.

Kos untuk mendapatkan sijil dalam pembangunan produk berbeza-beza berdasarkan faktor-faktor seperti tempoh program dan lokasi universiti. Pelajar yang berminat dalam pendaftaran perlu menghubungi pejabat bantuan kewangan untuk maklumat tentang kos.

Pertumbuhan pekerjaan dalam pembangunan produk adalah perlahan, terutamanya dalam industri perkilangan. Ini boleh menyebabkan persaingan sengit untuk graduan dengan sijil dalam bidang pengajian ini. Memandangkan ini adalah pendudukan teknologi, individu yang mempunyai pengetahuan kerja reka bentuk perindustrian dan perancangan (CADD) dan perisian reka bentuk perindustrian (CAID) perisian mempunyai kelebihan daya saing. Di samping itu, peningkatan dalam produk berupaya internet dan didigitalkan mencetuskan permintaan calon dengan latar belakang dalam reka bentuk interaktif (IxD), pengalaman pengguna (UX) dan antara muka pengguna (UI).

Memperolehi sijil dalam pembangunan produk boleh membawa kepada kerjaya yang bermanfaat. Sekolah di seluruh dunia menawarkan program akademik ini sebagai pilihan pembelajaran dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pembangunan Produk

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Direka untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bergerak melalui kreativiti dan proses inovasi dan mengambil idea baru ke pasaran komersial, pro ... [+]

Gambaran keseluruhan

Direka untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bergerak melalui proses kreativiti dan inovasi dan mengambil idea baru ke pasaran komersial, program ini menyediakan pemeriksaan intensif terhadap skop permintaan inovasi dunia dan pembangunan produk, sama ada objek yang ketara, sistem atau perkhidmatan.

Sepanjang program ini, belajar untuk berfikir tentang merekabentuk produk, perkhidmatan atau proses yang baru atau dikemas kini, logistik melaksanakan idea-idea tersebut, dan bagaimana untuk melakukannya dalam persekitaran korporat atau ruang keusahawanan. Biarkan program ini dilengkapi dengan kemahiran dan kepakaran yang diperlukan untuk beroperasi dalam pasukan berprestasi tinggi dan persekitaran yang kreatif dan perkhidmatan pembangunan produk kreatif.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
6 - 12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
edX

Dalam program Sijil Profesional ini anda akan mempelajari alat, teknik dan konsep yang diperlukan untuk membina aplikasi asas iOS, dari awal. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Dalam program Sijil Profesional ini, anda akan mempelajari alat, teknik, dan konsep yang diperlukan untuk membina aplikasi asas iOS, dari awal.

Ketahui cara program di Swift dan gunakan Kit Pembangunan Perisian iOS (SDK) dan alat pemaju Apple (Xcode, debugger, penganalisis dan Simulator iOS) untuk membuat aplikasi mudah alih yang boleh dijual melalui App Store.

Dalam setiap kursus, anda akan bekerja melalui pelbagai pelajaran dan projek yang akan memberi tumpuan kepada pengaturcaraan Swift dan mengajar anda tentang pelbagai aspek pembangunan aplikasi. Pelajaran ini akan memberikan anda kemahiran praktikal yang diperlukan untuk memulakan kerjaya dalam pembangunan aplikasi.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu