ONLINESTUDIES

Online Sijil-sijil dalam Media Digital 2021

Memperoleh sijil menunjukkan anda mempunyai pengetahuan khusus. Sijil dalam talian bermakna anda tidak perlu mengambil semua kursus yang diperlukan di kampus, walaupun kadang-kadang satu atau dua kredit atau ujian mesti diselesaikan secara peribadi.

Apa yang sijil dalam talian dalam media digital? Anda boleh memilih untuk memberi tumpuan dalam bidang pengajian yang berkaitan dengan media digital, seperti rendering 3D atau perbezaan sosio-budaya media digital di seluruh negara. serba boleh ini bermakna bahawa hampir apa-apa jenis ijazah sarjana muda mungkin melayakkan anda untuk program ini. Bergantung kepada tumpuan anda, anda boleh mengambil kursus belajar budaya dalam talian, reka bentuk permainan dan pengeluaran, ekonomi atau pengaturcaraan Java.

Kemahiran yang diperolehi dalam media digital bergantung kepada program anda. Memberi tumpuan kepada reka bentuk naratif bermakna anda boleh belajar bagaimana untuk memberitahu cerita yang membantu dalam pengiklanan berkesan. Belajar untuk menggabungkan muzik dengan visual 3D adalah berguna dalam membuat video.Anda juga boleh belajar bagaimana untuk program jenis baru media, kemahiran praktikal untuk mengubah masa depan reka bentuk.

Mendapat sijil dalam talian akan mempunyai beberapa perbelanjaan, seperti bayaran kursus dan pendaftaran. Jumlah kos bergantung kepada banyak faktor, termasuk institusi yang anda pilih, berapa lama anda mengambil dan biasiswa disediakan.

Kerjaya dalam media digital adalah seperti yang pelbagai sebagai program kursus yang disediakan. Memberi tumpuan dalam reka bentuk boleh membawa kepada kerjaya dalam pembangunan permainan, pengiklanan dan membuat video. Memberi tumpuan kepada pengaturcaraan boleh membawa kepada kedudukan perisian dan mewujudkan jenis baru media digital. Jika anda memilih untuk belajar tentang kesan sosial dan politik yang berkaitan dengan media digital, ini boleh membawa kepada kerjaya dalam politik, penyiaran baru atau sebagai penasihat perhubungan awam bagi syarikat digital.

Sijil dalam talian dalam media digital sering boleh diperolehi di rumah anda sendiri atau di mana anda mempunyai akses internet. Anda tidak perlu untuk menghadkan carian sekolah anda ke tempat-tempat yang berdekatan dengan anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

2 Hasil dalam Media Digital Filter

Sijil Pengurusan Kandungan Digital

Emerson College
Sijil
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Online

Maju kerjaya anda dengan sijil lulusan Pengurusan Kandungan Digital dalam talian kami. Anda akan mempelajari apa yang diperlukan untuk berjaya membuat, menganalisis, dan mengu ...

Baca lebih lanjut

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Media Interaktif (Dalam Talian)

Centennial College
Sijil Siswazah
<
Sepenuh Masa
English
Online

Centennial College program Pengurusan Media Interaktif Centennial College adalah pengalaman pengguna (UX). Melalui tawaran ini, kemampuan anda untuk merancang dan mencipta pen ...

Baca lebih lanjut